Автор Тема: Някой с някакъв опит с TENS Линукс  (Прочетена 2975 пъти)

lordvox

  • Гост
Име на Линукса:  Trusted End Node Security
    OS Type: Linux
    Based on: Thinstation
    Произход: USA
    Архитектура: i386
    Работен Плот: Xfce
    Категория: From RAM, Live Medium, Privacy, Security
    Състояние: Активен
    Популярност: 197 (39 преглеждания за ден)
Линк: https://distrowatch.com/table.php?distribution=tens

Trusted End Node Security (TENS), наричан по-рано олекотена портативна защита (LPS), е базиран на Linux компактдиск с цел да позволи на потребителите да работят на компютър без риск от излагане на техните идентификационни данни и лични данни на зловреден софтуер, ключови регистратори и други неразположения в епохата на Интернет. Тя включва минимален набор от приложения и помощни програми, като уеб браузъра Firefox или съветника за криптиране за криптиране и дешифриране на лични файлове. Живият CD е продукт, произведен от Министерството на отбраната на Съединените американски щати и е част от инициативата за защита на софтуера на тази организация.

Малко Флууд:  Излезе най- новата версия на Италиянската CAINE Линукс.

CAINE (Computer Aided INvestigative Environment)

https://distrowatch.com/table.php?distribution=caine
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #1 -: Dec 16, 2019, 13:44 »
HexagonOS 1.0  - Линукс
Понякога обичам да избирам случайно разпределение от списъка на чакащите в DistroWatch, а не да изпробвам и истинска дистрибуция, само за да видя какви опции има навсякъде по света. Проектът, който избрах тази седмица, се нарича HexagonOS и се базира на Ubuntu 18.04 LTS с десктопа на Xfce. Изглежда, че HexagonOS 1.0 е доста близък до произхода на Ubuntu / Xubuntu, но включва няколко персонализирани помощни програми:

    HexagonOS 1.0 съдържа: HexagonCentre (софтуерен мениджър), UBackup (прост инструмент за архивиране за вашата потребителска папка), HexagonAutoDock (инструмент, който решава проблем с Xfce и Plank) и AboutHexagon.

Hexagon се предлага изключително за 64-битови (x86_64) компютри, а ISO-то му е с 1GB изтегляне. Зареждането от медията извежда работния плот на Xfce. Панел в горната част на екрана съдържа менюто Whisker и системната област. Док в долната част на дисплея осигурява бърз достъп до често използвани приложения и се удвоява като превключвател на работния плот. Когато стартирате от живия диск, на работния плот има една икона за стартиране на графичния инсталатор на дистрибуцията.

Един любопитен аспект на работния плот е часовникът и календарният софтуер показва информация на друг език (вярвам, че е италиански), докато всичко останало (менюто на приложението, страницата About и менютата в програмите) показва целия текст на английски. Клавиатурната подредба също е италианска, което ми отне известно време, тъй като италианското оформление и американските английски оформления са подобни, но с няколко изместени знака. Разположението на клавиатурата може да се промени в панела с настройки само с няколко щраквания.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-menu.png

Инсталиране

Подобно на своя родител, Hexagon използва инсталатора на системата Ubiquity. Започва с молба да изберем предпочитания от нас списък от списъка, като в моя случай опцията по подразбиране е френски. Предлага ни връзка към бележките за изданието и щракването върху тази връзка не прави нищо. След това можем да изберем оформлението на клавиатурата си от списък и да изберем дали да инсталираме драйвери на трети страни и поддръжка на медиите. Следва дялово разпределение с автоматизирани и ръчни опции. Ръчният подход е доста прав и приятно за навигация. След това избираме часовата зона от карта на света и създаваме потребителско име и парола за себе си. Инсталаторът завърши работата си бързо и без никакви проблеми по време на моите тестови изпълнения.

Ранни впечатления

Току-що инсталираното копие на шестоъгълните ботуши на графичен екран за вход. Представени сме с две опции за сесия на работния плот: Xfce и Xubuntu. И двете опции стартират една и съща сесия - десктопа на Xfce с оформлението, което изпитахме на диска на живо. Един необичаен аспект на работния плот, който забелязах рано, е Hexagon, който поставя бутоните за управление на приложението в лявата част на прозореца, а не вдясно. В противен случай работният плот се чувства като стандартен Xfce опит, с добавяне на док в долната част на екрана.

Когато за пръв път започнах да използвам Hexagon, на работния плот се появи прозорец, съобщаващ Ubuntu 18.04, че имаше вътрешна грешка и попита дали трябва да се изпрати доклад за грешка. Не мисля, че виждането на този прозорец е добър знак, отчасти защото несъответстващото име на разпространение може да обърка новодошлите, а отчасти защото показва, че на заден план се случва някакъв неизвестен проблем. След като инсталирах първата партида от наличните актуализации на софтуера, спрях да виждам съобщението за грешка.

Софтуерно управление

По темата за актуализациите на софтуера, когато са налични нови пакети, оранжева икона тихо се появява на дока. Иконата не привлича вниманието към себе си, но щракването върху нея отваря мениджъра на актуализациите. Мениджърът на актуализациите показва кои нови пакети можем да изтеглим и можем да премахнем отметката в квадратче до всички, които не искаме да изтегляме. Имаше няколко актуализации, достъпни за първия ден, общо 322 MB. По-голямата част от процеса на актуализация изглеждаше много приятелска, докато мениджърът на актуализациите не спря да попита дали трябва да запазим съществуващия си конфигурационен файл GRUB или да приемем нов от актуализиран пакет. Реших да запазя съществуващата си конфигурация.

Една любопитна функция, която забелязах, беше всеки път, когато изтеглях нови пакети, на работния плот ще се появи иконата на подвижен носител. Иконата показва, че представлява обем 4.1 kB в размер. Щракването върху иконата създава грешка „не успя да се монтира“ и от инструментите на командния ред няма индикация, че е налице всяка нова медия за съхранение или временна файлова система.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-synaptic.png

Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #2 -: Dec 16, 2019, 13:50 »
За инсталиране на нови пакети, надстройване на съществуващи или премахване на нежелани елементи можем да използваме Synaptic мениджъра на пакети. Synaptic работи бързо и организира пакетите в прости списъци с кратки описания. Synaptic също ще търси пакети въз основа на тяхното име или описание. Synaptic не е толкова лесен за начинаещи, колкото повечето съвременни софтуерни центрове, но работи бързо и свършва работата.

железария

Завърших Hexagon в три тестови среди: виртуална машина VirtualBox, лаптоп и работна станция. Всичко работеше гладко и бързо и на физическите машини и освен че промених настройките си за език и клавиатура по време на сесията на живо, не срещнах никакви проблеми, свързани с хардуера. Работният плот на Xfce беше приятно отзивчив и можеше да се направи необичайно бързо чрез деактивиране на композирането.

Сблъсках се с няколко незначителни проблема, когато пусках дистрибуцията във VirtualBox. Резолюцията на екрана първоначално е била ограничена до 800x600 пиксела. VirtualBox гост модули могат да бъдат инсталирани от депозитарите по подразбиране, за да се определят ограниченията на дисплея. Оттам нататък всичко работеше както трябва.

Hexagon е разпределение със средно тегло, използва около 5.3 GB пространство на твърдия диск и 270MB RAM. Това го поставя в същия диапазон като другите дистрибуции, работещи с Xfce, които опитах наскоро.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-apps.png

Включен софтуер

Hexagon се доставя с много минимална колекция от настолен софтуер. Ние се отнасяме към уеб браузъра Firefox, малък редактор за рисуване, VLC медиен плейър с много кодеци и файлов мениджър на Thunar. Има и някои малки инструменти като текстовия редактор на gedit, архивния мениджър и софтуера systemd init. Дистрибуцията работи на версия 4.15 на Linux ядрото.

Персонализирани инструменти

Шестоъгълник се доставя с няколко потребителски инструмента. Освен програмата, която ни казва коя версия на Hexagon използваме, има две приложения, които потребителите могат да намерят за интересни. Първият се нарича User Backup (UBackup). Тази програма за настолни компютри има само един бутон, който при натискане създава Zip архив на домашната директория на потребителя. Няма опции, няма начин да поставите архива на друго място и няма файлови филтри. Също така няма функция за възстановяване, трябва да го направим ръчно, като работим върху създадения Zip архив. Докато тази програма работи, липсата на функции, информация за напредъка и опция за възстановяване я правят ограничаващо решение за архивиране.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-backup.png

Втората персонализирана програма е Hexagon Center, прост софтуерен център. Прозорецът на програмата съдържа пет категории софтуер (Основен, Офис, Графика, Музика и Образование). Щракването върху един бутон до категория изброява пакетите, включени в категорията. При натискане на другия бутон се инсталира всеки пакет в дадената категория. С едно щракване върху бутона за инсталиране се изтегля цялата категория без потвърждение и без индикация за напредък. В един момент случайно приключих с изтеглянето на образователната група, която ефективно заключи центъра за няколко минути.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-centre.png

Организацията на някои категории ме остави малко озадачена. Например LibreOffice е включен в категориите Basic, Education и Office. Програмата за манипулиране на изображения на GNU е посочена както в графика, така и в образованието. Софтуерът за изгаряне на дискове Brasero е посочен под Basic вместо Music.

Като цяло Hexagon Center работи, въпреки че не съм сигурен дали е особено полезен. Тя може да вземе пакет от програми, но неспособността да персонализирате тези групи ме кара да се чувствам по-добре потребителите да бъдат обслужвани от зрял софтуерен център като GNOME Software или mintInstall.

Настройки

Дистрибуцията се доставя с панел за настройки, който трябва да се чувства познат на всеки, който е използвал скорошна версия на Xfce. Панелът за настройки на работния плот осигурява мрежа от модули, които можем да отворим, за да коригираме декорацията на прозореца, да променим тапета и да настроим настройките на мишката и клавиатурата. Можем също да активираме софтуерни хранилища и да проверим за наличие на съвместими хардуерни драйвери на трети страни. Установих, че всички конфигурационни модули работят, като цяло бяха ясно етикетирани и добре организирани.
https://distrowatch.com/images/screenshots/hexagon-1.0-settings.png

Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #3 -: Dec 16, 2019, 13:57 »
Заключения

Като цяло шестоъгълникът работеше добре за мен. Поддръжката на хардуера беше солидна, производителността беше над средното ниво, включените приложения работеха добре, а настройките се настройваха лесно. Имах много малко оплаквания - само две наистина: разположението на клавиатурата ми трябваше да се коригира и Hexagon не работи автоматично добре с VirtualBox. И двата въпроса обаче бяха лесно разрешени.

С казаното, Hexagon изглежда сравнително малко, технологично, на преживяването над родителя си. Докато изпълнявах тази дистрибуция, понякога забравях, че не просто стартирах Xubuntu с инсталиран док. Персонализираните помощни програми, които Hexagon предоставя (софтуерния център и инструмента за архивиране) функционират и двете, но са доста ограничени в това, което могат да направят за потребителя и това ме кара да не искам да ги използвам над други решения като Deja Dup и GNOME Software.

Вероятно е твърде рано да преценим какъв ще стане HexagonOS. В момента току-що излиза на своята версия 1.0 и изглежда, че е първи опит да вземете Xubuntu и да го персонализирате с няколко промени. Надяваме се бъдещите версии да изпробват повече нови неща, да излъскат персонализираните приложения и да разграничат дистрибуцията от нейния родител.

Хардуер, използван в този преглед

Една от физическите ми тестови среди за този преглед беше настолен HP Pavilon p6 Series със следните спецификации:

    Processor: Dual-core 2.8GHz AMD A4-3420 APU
    Storage: 500GB Hitachi hard drive
    Memory: 6GB of RAM
    Networking: Realtek RTL8111 wired network card, Ralink RT5390R PCIe Wireless card
    Display: AMD Radeon HD 6410D video card

Моят лаптоп, използван в този преглед, беше дебрандиран лаптоп на HP със следните спецификации:

    Processor: Intel i3 2.5GHz CPU
    Display: Intel integrated video
    Storage: Western Digital 700GB hard drive
    Memory: 6GB of RAM
    Wired network device: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast
    Wireless network device: Realtek RTL8188EE Wireless network card

Източник:  https://distrowatch.com/weekly.php?issue=20190722
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #4 -: Dec 16, 2019, 14:10 »
Tardis96 OS - Линукс и Tardis96 Standart OS - Линукс

Линк №1. https://tardis96.jimdofree.com/

Линк №2. http://www.mediafire.com/?skjebkmw2wpaw

Линк №3. https://www.mediafire.com/folder/s7qcd4ktn5q6c/TardisOS20

Линк №4. https://www.mediafire.com/folder/rup4wgznklz8e/Tardis96_Standart

Мислейки за трудностите с миграцията към нова система, създадох първата Tardis96 OS.

Ремастериран от Ubuntu, той съдържа цялата си лекота на използване и много повече.
• Лесна за адаптиране графична среда.
• Софтуерен център с хиляди програми на ваше разположение.
• Сигурност: Защото се базира на Ubuntu. TardisOS наследи своите източници и своята философия за сигурност. Т.е.. Актуализациите се предоставят на потребителя веднага след излизането им.
• Драйвери: Тъй като е базиран на Ubuntu,
 TardisOS ще разпознае повечето актуални хардуер. Нуждаете се от собствени драйвери? Просто потърсете драйвери в менюто с приложения и ще намерите най-лесния начин да ги инсталирате.
• Производителност: Ние винаги работим за постигане на най-добрата възможна производителност на системата. Независимо дали са за редовни потребители, програмист, изпълнител или геймъри. Нашите потребители винаги ще имат най-доброто в безплатния софтуер.
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #5 -: Dec 16, 2019, 14:38 »
Milis Linux = Турски Линукс официален на Правителството и полицията.

Линк за Турско Говорящите: http://milislinux.org/

Milis Linux (Национална операционна система) е базиран на Linux проект за операционна система, който беше иницииран доброволно през 2016 г., като се има предвид неадекватните и прекъснати операции на вътрешната операционна система у нас. Милицията е разработена с помощта на LFS (Linux From Stratch), Linux Linux от нулата “, за да постигне уникалност на Linux. В това отношение той разполага със собствена система за управление на пакети (Militia Package System) и уникални приложения. Проектът Milis Linux е базиран на принципите на отворен код и разработка на безплатен софтуер и го направи идеален за увеличаване на добавената стойност на страната ни в информатиката.
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #6 -: Dec 16, 2019, 14:47 »
Малко код за Fedora

sudo dnf copr enable plfiorini/liri-nightly

sudo dnf install -y \
    liri-networkmanager \
    liri-platformtheme \
    liri-power-manager \
    liri-pulseaudio \
    liri-screencast \
    liri-screenshot \
    liri-settings \
    liri-shell \
    liri-wallpapers \
    qml-xwayland \
    xdg-desktop-portal-liri \
    paper-icon-theme \
    liri-color-schemes

sudo dnf install -y \
    liri-appcenter \
    liri-calculator \
    liri-files \
    liri-terminal \
    liri-browser \
    liri-text

Линк №1. https://flatpak.org/setup/

Линк №2. https://liri.io/download/

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak remote-add --if-not-exists liri https://repo.liri.io/flatpak/files/liri.flatpakrepo

Install apps from the stable channel:
     
flatpak install -y liri io.liri.Calculator//stable
flatpak install -y liri io.liri.Terminal//stable
flatpak install -y liri io.liri.Text//stable
     
Install apps from the unstable channel:
   
flatpak install -y liri io.liri.Browser//master
flatpak install -y liri io.liri.Calculator//master
flatpak install -y liri io.liri.Files//master
flatpak install -y liri io.liri.Terminal//master
flatpak install -y liri io.liri.Text//master
     
Линк №3. https://liri.io/    

Модерни функции

Ние изграждаме някои вълнуващи функции, включително атомни надстройки, мощна поддръжка на известия и много други. Ние използваме най-новите и най-добрите Linux технологии, включително OSTree, Wayland, Qt 5 и много други.
група

Фокусиран потребителски опит

Използвайки елементи и принципи на Material Design, успяхме да създадем рамка, включваща компоненти и анимации, които дават повече обратна връзка на потребителите. Освен това, една основна отзивчива система във всички платформи позволява по-унифицирано потребителско изживяване.
настройки

Отворен код и отворено управление

Liri е меритократна общност, базирана на консенсус, която се интересува от разработване на ОС и приложения с модерен дизайн предвид. Ние вярваме в силата на отворен код, свободен софтуер и сътрудничество в световен мащаб, тъй като искаме заедно да изграждаме, споделяме и подобряваме софтуера и да го предоставяме на всички.
   
« Последна редакция: Dec 16, 2019, 15:11 от lordvox »
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #7 -: Dec 16, 2019, 15:17 »
Enchantment OS - Linux опростен за дома и офиса.
Получава се от Xubuntu 18.04 дългосрочна поддръжка.

Enchantment OS е дистрибуция на Linux, пригодена за лесна употреба, надеждност и производителност. Това прави стабилна, сигурна Linux софтуерна доброта по-достъпна за nongeeky потребители и собственици на малък бизнес. Въз основа на интервюта и потребителски опити с повече от 200 потребители в реалния свят от Калифорния до Флорида, Enchantment OS има повече от функции и приложения, от които потребителите се нуждаят, и по-малко от лъскавите нелепи неща, които те нямат. Enchantment OS предлага изненадваща производителност на стар и нов хардуер за компютър - дори когато се зарежда от USB флаш устройства. Той се отличава с чисто, познато оформление на работния плот и обмислен избор от предварително инсталирани приложения и помощни програми. Уникална, удобна за потребителя книга, прави Enchantment OS достъпна за хора без висша степен по компютърни науки.

Линк №1. https://enchantment.sourceforge.io/

Линк №2. https://sourceforge.net/projects/enchantment/

Функции на Enchantment OS

     Опростена за домашна и офисна употреба от потребители, които не са геещи
     Производно от бърза, стабилна Xubuntu 18.04 Linux, версия за дългосрочна поддръжка (LTS)
     Въз основа на обратна връзка от реални потребители, по пътя от брега до брега
     Сдвоена с моята пълноцветна, лесна за четене потребителска книга
     Удобни за потребителите приложения, подбрани за лесна употреба и изисквания към леката памет
     Просто, познато оформление на работния плот с долен контролен панел и бутон Меню вляво вляво
     Персонализирани браузъри в безопасен режим, с пясъчни сесии и DNS контрол.
     Персонализиран прост инсталатор за несвободен браузър Chrome.
     Стартира се и се стартира бързо на по-строен, по-екологичен хардуер и спасени по-стари компютри
     Спокойна фонове за десктоп земя и морски пейзаж от Док Кели
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #8 -: Dec 16, 2019, 15:22 »
UbuntuQt  =  Ubuntu + LXQt!

Това е персонализирана Ubuntu ISO версия за разработка и тестване на LXQt десктоп. Опитах се да взема най-добрите налични Qt приложения, което по мой вкус означава някои KDE приложения. ТОВА НЕ Е ОФИЦИАЛЕН ISO.

визуализации

Просто обикновен Ubuntu тапет с тема Numix, идеята е да се запази визуалната идентичност на Ubuntu.

Линк №1: https://intialonso.github.io/

Поддръжка или контакт

     Само 64-битова сборка (трябва да задам 32-битова среда, но не съм сигурен по отношение на последната новина за Ubuntu за отпадане на 32-битовата поддръжка)
     Потребителското име на LiveCD е „ubuntu“ и няма парола.
     За конкретни проблеми с iso (не LXQt) отидете тук
     Ако искате да помогнете за разработването на LXQt, можете да съобщите за грешки (и да помогнете да ги поправите, ако можете!) На страницата с проблемите на проекта.
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #9 -: Dec 16, 2019, 15:38 »
BOINC.Italy Linux Distro

Изтегля се файл - архив BILD_x64_img.xz   (1,9GB)

След разархивиране на този файл BILD_x64_img.iso достига големина 16,1 GB.

След стартирането си новият разархивиран файл само стартира запис на 16.1 GB Линукс върху флашка с подходящ капацитет.

Аз лично нямам флашка с такъв капацитет.

Линк №1. http://www.boincitaly.org/supporto/boinc-distro.html#eng

Линк №2. http://www.boincitaly.org/supporto/boinc-distro.html?showall=&start=1

Линк №3. http://www.boincitaly.org/bild/download/index.php

BILD x86 Xfce Desktop ImageBILD ISO Image RAW (.img)

RAW изображението да се запише на външен USB носител или вътрешен диск.
Всяко преоразмеряване на устройството трябва да се извърши впоследствие
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #10 -: Dec 16, 2019, 15:46 »
SuperGamer Линукс

Линк: https://www.supergamer.x10host.com/

SuperGamer е дистрибутор за Linux с оптимизиран XFCE интерфейс, базиран на Ubuntu 16.04 LTS и Linux Lite, този дистрибутор е оптимизиран за ежедневна употреба, заедно с ощипване чрез създателя си Дарин VanCoevering. По-старите версии бяха базирани на Vector Linux и PCLinuxOS. Докато по-старата версия включваше игри, които бяха с отворен код и демонстрации, най-новата версия не. Можете лесно да инсталирате Steam, GOG Games и The Humble Bundle, за да персонализирате вашия геймърски компютър. Бихме ви насърчили да подкрепите, ако можете, платформата, която сте избрали. Ние се стремим да осигурим най-добрия дистрибутор, базиран на XFCE, с баланс за по-стар и по-нов хардуер. Скоростта и лекотата на този дистрибутор е основната цел, заедно с лекотата на използване.
Информация за издаване

Тези версии САМО 64-битови. Трябва да се уверите, че компютърът ви има поне 1,5 GB оперативен капацитет, за да може безпрепятствено да работи това разпределение. Тези версии са базирани на актуализиран Ubuntu 16.04 LTS и Linux Lite с ядрото 4.13 HWE. Това дава поддръжка за скорошен хардуер и кръпка за уязвимости срещу Meltdown и Spectre.

Тази версия има по-стария Xorg Server и напълно в съответствие с актуализациите на Ubuntu 16.04.4 LTS. Това е папка с цип на iso и md5sum. Кликнете върху SuperGamer_3_64Бит за изтегляне и моля, насладете се.

Тази версия има по-новия Xorg Server 1.9.5, за допълнителна поддръжка на видеокарта, както и актуализирана Virtual Box. Той е INSTALL само и не дава възможност за зареждане на живо. Тази версия също получава всички актуализации за Ubuntu 16.04.4 LTS. Това е папка с цип на iso и md5sum. Кликнете върху SuperGamer_3_Install_Only_64Bit за изтеглянето и моля, насладете се.

SuperGamer v4 има облика на старото с нова и блестяща основа. Той е в комплект с Gimp 2.10, Timeshift, VLC 3.02, заедно с някои настроени настройки на дока на кайро (нови анимирани икони) и свеж вид с нов тапет.

Бихме искали да отделим това време, за да изразим признателност и да кажем „БЛАГОДАРИ“ на всички тестери, предложения и насърчения.
Активен

Acho

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 5256
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
    • WWW
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #11 -: Dec 16, 2019, 15:51 »
Баси и дистрибуциите. И каква е основната цел на такава тема ?
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 350 Watt.

remotexx

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3211
    • Профил
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #12 -: Dec 16, 2019, 16:37 »
Ми да си тренира копи/пейст мускула. Явно тоя трол е на заплата за това. Спящ... или може би по правилното е заспал трол (на завой)

Какво е това "озадачена" - Организацията на някои категории ме остави малко озадачена.
Лорде, да не си сменил/а пола, а, или само джендъра лекинко префасонира?
Спи и не гледа какво троли /той толкоз си може ама и шефчето му па явно ептен не разбира та му минава още номера/, ама карай да върви, важното е заплатата да върви там
« Последна редакция: Dec 16, 2019, 16:41 от remotexx »
Активен

stealth01

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #13 -: Dec 16, 2019, 16:59 »
Това е машинен превод на някакви мнения от И-нет.
Цел и смисъл аз не намирам.
Активен

lordvox

  • Гост
Re: Някой с някакъв опит с TENS Линукс
« Отговор #14 -: Dec 16, 2019, 17:03 »
Извинявам се за лошият превод и грешките.

Превода е чрез Автоматичният режим на Гугъл Преводач.

Където ми е било удобно съм поправял превода, но много малко, като обем.

Темата е с цел обсъждане на Линукс Дистрибуции сборки или форкове / както там се нарича / на съвсем различни линукс дистрибуции.

Шарен свят, както се казва. Разни хора, разни идеали, разни интереси.

За всеки влак си има пътници. За всяко гърне си има похлупак.

Всяка линукс дистрибуция си има потребители и фенове.

В момента аз съм с ArchXFireonce.

Понеже взеха да ме наричат заспал Спамър на завой и / или платен флудър,

то моля ако съм нарушил правилата или причинил неодобство на другите участници в форумът,
то темите ми да бъдат изтрити или корегирани.

Твърдя, че всички мой теми и мой постове са с цел споделяне на информация и достъп до информация.

Една Жена Казала нещо си на Пазара, че информацията и навременният достъп до нея са много ценни.
Активен