Покажи Публикации - GattaNegra
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 44
601  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Игра на думи -: Aug 17, 2006, 09:51
Цитат (Dimitar_Ouzounoff @ Авг. 17 2006,09:30)
Империя на Злото.

Мордор

/off да ама виж какви весели асоциации има '<img'>
602  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Игра на думи -: Aug 16, 2006, 18:11
Цитат (GoodT @ Авг. 16 2006,17:40)
Проблеми '<img'>

реконструкция
603  Нетехнически теми / Коментар / стига с тези проблеми ... с хоум десктоп -: Aug 16, 2006, 18:09
м .. браво на тях . Майкрософт е едно голямо щастливо семейство...
Мечта ...
тъжни, безнадеждни .. не мисля че до сега написаното са тъжни и нещастни неща ... смятах че си говорим.
мисля че трябва да престанете с флейма.
604  Нетехнически теми / Коментар / стига с тези проблеми ... с хоум десктоп -: Aug 16, 2006, 15:49
Цитат (mhydra @ Авг. 16 2006,15:15)
Цитат (GattaNegra @ Авг. 16 2006,14:47)
Хе Хе ... черен PR ? Може и така да е , обаче аз лично познавам не една и две руси ДАМИ, които не са патки, както и много ПАТКИ, които не са руси.

Абе моето мнение е че нема жена дет да не е патка ама айде..
А между другото малко си в грешка. Ти да не си мислиш че Виндовс-а се прави от неграмотници а тия дет пишат линукс-а са много грамотни?
Нема такова нещо. Напротив много са си грамотни тия дет правят Виндовс. Просто такава им е целта. Това че много хора не го виждат е друг въпрос.

//Off-оф
Да де , да.. ама твойта не е, нали ? '<img'>
Аре мола ви са '<img'>
Има много точни дами  - а да ти кажа има и мъже " патки" , но сега няма да правим конфликт от това.

Ти правил ли си секс за пари ? аз не съм.. ама не мисля и да пробвам.
Та за програмирането си мисля, че да ти дишат във врата и да трябва да оставяш с пълно съзнание нещо недописано заради спазването на крайния срок - ето това за мен е РАВНО на секс за пари .
Не казвам че са неграмотници дамите и господата, които пишат уиндоус... казвам че са изнасилвани интелектуално многократно от гиганта чиято собственост са. Даже и тези които правят линукс да са светлинни години по-назад от тях, съм сигурна че вечер след като са вложили месеци труд  нещо повечето от тях заспиват удовлетворени '<img'>
И то не са виновни програмистите на M$, а този, който организира нещата '<img'>

Относно проблемите с уиндоус и линукс  - ами аз да речем, за да не ме нарече пак някой нещо ще говоря за себе си - та аз ако имам една елементарна машина с една елементарна инсталация и ако тя проима проблем - какъвто и да е, аз си я възприемам като нещо, което си има идентичност .. сърце не ми дава да я зарежа просто така да си седи да речем.... НО ако някой ми "вдигне гири" и ми се изрепчи " оправяй си кочината веднага " ама ИЗОБЩО няма да седна да се занимавам ... Независимо от това обаче, навремето и аз съм била с уиндоус и знам едно нещо - ако някой ти е настроил машината, връчил ти я е и е заминал в АвстрАлия, ти ИЛИ се научаваш кое как се прави когато нещо се скапе, или ... намираш някой който още не е в Австралия да ти реши проблема. Никой не е роден научен - само има хора, които искат да се учат и хора, които цъкат насам натам все едно играят за бързина на цъкането и изобщо не мислят какво правят ... тези не знам с какво НЕ БИХА имали проблеми, сигурно и с пишеща машина да работят пак ще се оплачат че нещо " не става".

А относно фирмената политика на някои на които "това им е целта " - аз мисля, че тя не е политика на пртограмистите, които залагат имиджа си  < като ти даде син екран чии роднини споменаваш? >, а е политика на оня дето иска да гушне мангизите ... За да си плащаме повече и по-често. А не мисля, че това е честно или дори приемливо.
И ако моята фирма губи пари заради бъговете в операционната система за чието закупуване е похарчила толкова много пари кой ще ги възстанови ? Капитала от печалбата на фирмата или производителя на операционната система ?
605  Нетехнически теми / Коментар / стига с тези проблеми ... с хоум десктоп -: Aug 16, 2006, 13:47
Цитат (alabal @ Авг. 16 2006,12:44)
//offtopic
Разговорите на тема "Руси патки" не са нищо повече от черен PR от страна на злобни брюнетки!

Хе Хе ... черен PR ? Може и така да е , обаче аз лично познавам не една и две руси ДАМИ, които не са патки, както и много ПАТКИ, които не са руси. НЯкои от тях работят точно каквото описах по-горе. Някои от тях са добри в това да изглеждат сладко и да чакат колегата от отдела да дойде и да им свърши работата докато се червират и клюкарстват по месинджъра. Други, па били и руси си сядат на трите думички и след миг вече знаят всичко което би им потрябвало в работата, т.е. имат отношение към нещата.

Пак не цитирам никоя конкретна дама или патка.. просто си говоря.  Уточнявам да не вземе някоя позната да се засегне или възгордее '<img'>

Но "руса патка" , "жена шофьор", "женска логика" и т.н. са често използвани във всекидневните разговори / дискусии, и т.н., така че не мисля че можем да говорим за нещо повече от моя страна от използване на широкоупотребявани стандартни  / макар и грешни / определения.

Дори сега за майтап ще взема да се засегна, защото не съм казала " едикояси е руса патка" а ти , Аlabal публично ме нарече " злобна брюнетка" току що ...
Ще се флеймим ли ?
Не знам защо си мисля че темата беше друга ;Рр

/оff пие ми се бира '<img'>))



606  Нетехнически теми / Коментар / стига с тези проблеми ... с хоум десктоп -: Aug 16, 2006, 12:11
XaugyTuH e  адски прав според мен !
Не можеш да пищиш  ,че имаш проблеми и да питаш " до кога така" , най-малкото защото не си седнал да направиш две елементарни разграничения, а те са :
Има едни хора, които отделят от времето си за да пишат приложения, интерфейси, менюъли и т.н. за линукската дистрибуция която ги кефи, която са измислили или ползват или се занимнават с нея .

Има и едни такива хора като теб и мен, които трябва да направят своя избор за своя комп. Те не са програмисти или тепърва навлизат в програмирането.. или се знимават с IT  , или са руси патки, които се ЗАНИМАВАТ с айти по оня начин  : те бачкат в айти отдела на някоя фирма ВДИГАЙКИ ТЕЛЕФОНА и бъкел грам идея нямат какво има в кутията на компютъра им... Аз и тях ги уважавам, въпреки че са ми леко смешни . .както и да е , аа, за да няма нервни хора - не визирам никого конкретно !Та значи  - това са втория вид хора - хората които искат да си ползват машината пълноценно .
Но те НЕ развиват дистрибуцията която ползват. Те просто свалят исото от някъде, пекат и инсалират . и после имат проблеми.
Е, линукс е нещо, с което всеки спокоен , с нормално писхическо здраве средноинтелигентен индивид би се справил. но НЯМА, повтарям НЯМА вариант в който , с която и да е програма да не изчетеш README файла и да искаш всичко да ти е наред. И в уиндоуса пък това е даже немислимо !
Няма такъв филм, колега - не може ем да не погледнеш грам какво са искали да ти кажат хората, ем да искаш да няма проблеми. това е най - малкото НАГЛО.
 И докато сме още на тая тема - защо не идеш да погледнеш стила на писане, езика и речниковия състав на посовете в някой типично уиндоуски форум, както и какви проблеми терзаят там измъчените души и не видиш интелектуалната бездна, която разделя двата отбора пишещи ?

най малкото - джам се пише от едни роби в една фабрика за бъгове , а линукс се развива от хора , които се кефят на работата си - без крайни срокове, без напрежение ...

.
607  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Ползвате ли clubs.dir.bg ? -: Aug 16, 2006, 11:46
ми .. ако искаш да го направиш ще го направиш
 а един акаунт какво общо има с клъстъри и бгп-та ?

е, както и да е  - нямам време да се безпокоя за пиклив акаунт в дира...
а блога заради който си исках акаунта е вече на друго място.
608  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Игра на думи -: Aug 16, 2006, 11:43
Цитат (Guest @ Авг. 14 2006,21:54)
Цитат (GoodT @ Авг. 14 2006,21:51)
ром-че

Злато, гадна миризма ...

Автобус пълен с патки през лятото
да де ама тва не са 2 думи...
студентки, лято

ако ще е за компютри - изгорял процесор
609  Хумор, сатира и забава / Хумор / Класификация на жените -: Apr 21, 2006, 20:22
E .. нали всичко в тая секция е е*@вка  ? Кво ти пука кой кво е казал? '<img'>))
То човек трябв да носи отговорност за репликите си, горното  e изказване на друг човек, аз само го повтарям.
Peace baby '<img'>))



610  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / DEBIAN, Девня Цимент и ОЛИМПИАДАТА -: Apr 17, 2006, 15:02
Цитат (bg_talibana @ Април 17 2006,14:29)
Подобно лого ползват и Тип Топ куриер по бусчетата (;

Да, аз го видях оня ден на едно бусче на университета ама не можах да намеря картинка из нета за да я плесна тука '<img'>
Обаче за това пък намерих  TA3И '<img'>)
611  Хумор, сатира и забава / Хумор / ПОТОП ! Заплаха от удавяне ! -: Apr 12, 2006, 14:38
Мухахах '<img'>
секцията е "Хумор" все пак '<img'>
612  Хумор, сатира и забава / Хумор / ПОТОП ! Заплаха от удавяне ! -: Apr 12, 2006, 10:20
Защо вали ? Днес щях да се удавя между Орлов мост и Опашката на коня. Изглеждаше все едно Боговете са разгневени .  Все едно Великият  Всемогъщ Мътещ Пингвин тази сутрин е станал не гневен а направо е ИЗТРЕЩЯЛ !

 Поогледах се тук, там и открих причината -  Вице президентът на RealNetworks  си позволил да обиди Linux , като казал, че понеже Linux няма DRM поддръжка, той ще замре за сметка на Windows и конвейрната електроника, понеже единствено те ще са използваеми за забавление. Щял да се ползва само за сървъри и бизнес-компютри, тъй като нямало да предоставя достъпът до мултимедия, изискван от потребителите.

На това Д. Грийв (FSF) отговорил: " Рууткитът на Sony показа ясно защо хората не искат DRM. За щастие какъв ще бъде потребителският пазар се решава от потребителите."

Тоест - има надежда ?
Историята с rootkit-a на  СОНИ е хипер стара, на мен ми беше доста смешно как варварски са го разкостили, и изобщо не ми се нрави идеята да имам подобни неща по Linux-a си. Да речем - добре, WOW  някак с емулатор се играе, и WARDEN не знам какво гледа и какво не, но проблеми нямам. HEADOFF Launcher-а обаче не ще да бачка и това е, а и още не съм успяла да се преборя и с Cheating Death. Айде, те са за собствената ми безопасност обаче .... Се замислям ...
И измислям, че не бих искала подобни неща да се случват на Linux-а ми, дори ако пожртвам и CS и Diablo VIP Realm...

Да де, ама вън не спира да вали ! Дано Великият Всемогъщ Мътещ Пингвин надникне, и види как кутията на Suse-то което носех в раницата си се е разкиснала като пакет Чаени Бисквити в трюма на продънен траулер и да спре тоя леден дъжд, иначе ще издави не само "лошите" но и всички добрички пингвини !  Или ако не ги издави, поне ще настинат ! Бррр че студ !



613  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Странни резултати с nmap  на debian. -: Apr 11, 2006, 22:04
Цитат (GoodT @ Април 11 2006,21:46)
А Portsentry имате ли инсталиран? -Защото ,ако е така ,той праща  лъжливи данни на скенерите. '<img'>
"Ako не ти помогне умната, то и русата няма да може ." -Понякога стават чудеса. '<img'>

portsentry нямам . четох , са не помня линка, че то пречи на нмап и още 5 сканиращи инструмента.
а за русата ... да дойде да ми оправи компа като може, щото аз съм умна ма нещо не мога ... и тогава може и да се замисля над думите ти .
614  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Help me -: Apr 11, 2006, 21:03
Цитат (Guest @ Април 11 2006,17:45)
Молба към Agent_SMITH - моля те, спри тази тема и му спри и акаунта на тоя, защото всеки втори му повтаря да прочете правилата, а той продължава да пълни форума с теми, крайно противоречащи им. Тема със заглавие "Hi"?!?!  ':angry:'

@Михаил Милев човека няма форумна култура. предлагам да го научим а не да го пъдим.
иначе = прав си, ма той обеща повече така да не прави .
615  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Странни резултати с nmap  на debian. -: Apr 11, 2006, 20:39
gat3way надявам се не си се нервирал/а много ,  извинявам се на всички че ви занимавам с глупости  просто се шашнах .
съжалявам че ви загубих времето  и много благодаря за отзивите
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 44