Покажи теми - Baraka1983
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Webbrowser -: Aug 13, 2008, 12:34
Здравейте,
има следния проблем: който и уеб-браузар да ползвам(Firefox, Seamonkey, Kazehakase, Opera) се получава едно насичане при хващане на скрол лентата и опит за скролване надолу да речем, при заредена вече някаква страница. Това е при всичките браузери. Като че ли му трябва време за да зареди скритата част от страницата. Имам флаш-плейър, системата ми е супер олекотена и все пак това насичане ме дразни. Ако някой знае решение на проблема да пише. Благодаря!
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Wengophone -: May 23, 2008, 11:43
Питането ми е следното: свалих си WengoPhone в тар-че, разархивирах го и го стартирах. Направих си акаунт на страницата им но все ми дава едно и също съобщение като се опитам да вдяза: е-мейл/парола грешна. Да но не е грешна, съвсем наред сас си. Чудя се ако някой от вас го е ползвал дали може да даде едно рамо къде може да е проблема. Настройват ли се някакви друго променливи?
Благодаря предварително!
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Модули -: Mar 09, 2008, 14:36
Здравейте,
искам да ви питам следното нещо. Миналия ден си компилирах едно ядро, всичко мина добре но когато зареди системата и опитах да дам startx, не ми се стартираше Х-а. Инсталирах драйвера на NVIDIA за това ядро, който доколкото разбирам се компилира като модул към ядрото и Х-а тръгна.
След това рестартирах и си пуснах старото ядро(това което си е по defalult с дистрибуцията) и въпреки, че тук също бях инсталирал драйвера на NVIDIA още като инсталирах самата дистрибуция, трябваше да направя същата процедура. Въпроса ми е къде се намират модулите и как да ги зареждам, защото аз мисля че вече го имаше някъде компилиран като модул драйвера, но не го зареждаше?
4  Игри за Linux / Общ форум / Още една добра игра -: Mar 06, 2008, 22:13
Търсете в google Sauerbraten - играта е добра и тръгва дори без да се инсталира. Прилича на Quake!
5  Игри за Linux / Общ форум / Counter-strike подобна за Линукс? -: Mar 05, 2008, 11:21
Знаете ли някаква Counter-Strike подобна или Quake или нещо подобно, но да е написано за Линукс, не ми се занимава с емулатори, wine и т н...
Благодаря!
6  Хумор, сатира и забава / Кошче / 3ddesktop -: Feb 18, 2008, 20:31
Iskam da moga da startiram "3ddesk" po vsqko vreme posredstvom Ctrl+Spacebar.Da imate ideq kak 6te stane?
7  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / 3ddesktop -: Feb 18, 2008, 20:31
Iskam da moga da startiram "3ddesk" po vsqko vreme posredstvom Ctrl+Spacebar.Da imate ideq kak 6te stane?
8  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Archlinux -: Feb 15, 2008, 21:10
Здравейте,
минах(или поне се опитвам) на ArchLinux и бих искал да попитам дали има някой програма, подобна на pkgtool в Slackware или да речем kpackage в КДЕ, така че да имам по удобен "overview of the installed packages"! Знам че това става с pacman, но все пак се чудя дали не можа да инстална нещо по удобно, по възможност да не е КДЕ базирано - не ползвам КДЕ.
Благодаря!
9  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Filebrowser, picviewer -: Feb 14, 2008, 11:12
С Fluxbox съм и искам да попитам за добър picture viewer (да не е KDE базиран) и по-функционален файлов мениджър. В момента съм с mc, но малко бавно се работи с него.
Благодаря!


edit by neter: Редактирано, съгласно т.3 от правилата на форума.



Страници: [1]