Покажи Публикации - smitev
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Програмиране / Общ форум / За Java програмисти -: Sep 15, 2004, 21:19
Отново вечният въпрос за начина на програмиране на потребителският интерфейс на Java.
Знам разликите между отделните библиотеки графични компоненти но търся и мнението и опита на други програмисти от занаята: Коя е най-подходяща за използване в desktop приложение което ще работи предимно на Linux !!! но и на Не-Linux (Windows) ? Наистина ли за крайният потребител е по-важно стабилността и бързодействието на една програма отколкото колко "красиви" са графичните компоненти с които е изграден интерфейса? Нима все още е по-важно да "хвърчи" програмата но с определено по-дървен изглед или да е с модерен дизайн и интерфейс сездаващ комфорт по време на работа ама за целта компа трябва да е с поне 256 RAM i 1.6 GhZ процесорче ... '<img'>))
Какво ще кажете ?
2  Програмиране / Общ форум / JAVA програмиране -: Jun 15, 2004, 11:03
Предлагам да се открие този фоурм за да се коментират и раглеждат проблеми свързани с процеса на програмиране с JAVA и значителният набор от API-та. В процеса на развитие на форума ще си проличи кои са горещите проблеми както и ще открием отговори за тях. Аз лично програмирам активно на "този изключителен език за прогарамиране както и богатството от разработени API-та" и с готовност ще помогна на всеки който се нуждае от помощ.
Разбира се, неможе да се подценят форумите в java.sun.com но аз лично неможах да окрия решения на много от проблемите свързани с разработването на приложен софтуер който ползва кирилица както за потребителският интерфейс така и за recordsets при връзка с база данни.
Е, успех! '<img'>
3  Програмиране / Общ форум / приложение на Java -: Jun 11, 2004, 23:59
Java се рънва на всичко за което има виртуална машина. До сега не съм чул за VM за DOS! За Unix немога да споря '<img'>
4  BSD секция / Системни настройки / Install -: Jun 11, 2004, 23:55
Не, няма съобщение за грешка, правилно разпознава хардиска (пробвах и с друг HD но реагира по същият начин). Забива след като изведе съобщението за изпълнение на sysinstall и така остава.
Компа е всъщност с 32 MB RAM, но допускам да си прав за проблема с паметта. Ще взема да я сменя. Между другото ще прегледам инфото от линка който си публикувал. 10x
5  BSD секция / Системни настройки / Install -: Jun 05, 2004, 12:01
Опитвам се да инсталирам FreeBSD на машина с процесор 486 и 16MB RAM. Като за минимални изисквания 386 и 4MB RAM изгежда добре но когато инсталацията стигне до изпълнение на sysinstall просто забива. Същото се наблюдава и след като смених харддиска на компютъра с друг. Какъв може да е проблема?
Страници: [1]