Автор Тема: До кога с този форум така?  (Прочетена 13210 пъти)

User13

  • Гост
До кога с този форум така?
« -: Jul 11, 2013, 16:19 »
Господа администратори, това е направо срамота!
Събрали сте се тука хора разбиращи, професионални програмисти, администратори а форума и интеграцията му със сайта под всякаква критика.
Първо вече чакам почти цяла седмица да ми се възстанови един мейл за доказано IP, че да си вляза в стария акаунт ама така и не го дочаках. Е хайде няма нужда, вече си направих нов.
Правя преди малко опит да вляза с един много стар акаунт и о чудо приемам ми паролата и влизам. Правя един пост, всичко е наред, решавам да изтрия акаунта, защото няма да го ползвам, изписва ми някаква грешка, след което във форума ме изписва като гост. Обаче след изход от акаунта, мога отново да вляза в този същия акаунт а в темата продължавам да съм като гост. Всичко това не е ли много странно?
И след проблема с хакването форума продължава да си стои старата версия. Ще кажеш едва ли не, че се изисква някакво супер програмиране да се обнови форумният софтуер. Форумната регистрация е супер рехава а интеграцията на форума със сайта е под всякаква критика. Примерно влизам в сайта, не във форума с регистрацията, която чаках да ми оправите със старата парола и си казвам, О ЧУДО сега ще си сложа валиден мейл и ще ми обнови регистрацията и във форума. ДА АМА НЕ!
Мен лично ще ме е срам да поддържам по такъв начин форум и сайт. По добре въобще премахнете тази интеграция със сайта то и без това файда от нея няма. Нека хората да са си с две регистрации на едното и другото място, поне да не стават недоразумения.
Трябваше ми да си загубя около половин час да се мотая в недомислиците ви. Хора аматьори по разни сайтове се справят къде къде по добре от вас...
Активен

lunarvalley

  • Гост
Re: До кога с този форум така?
« Отговор #1 -: Jul 12, 2013, 11:09 »
аз във форума мога да влезна, но не и в главната страница на сайта.
кви са тия работи? ???
Активен

bozhan

  • Гост
Re: До кога с този форум така?
« Отговор #2 -: Jul 12, 2013, 12:58 »
Дано поне паролите се пазят криптирани! :)))
Активен