Linux за българи: Форуми

Хумор, сатира и забава => Кошче => Темата е започната от: backinblack в Jun 20, 2013, 13:50



Титла: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 20, 2013, 13:50
http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/zsofiya-praid-2013-otmenen.html

Абе, мамицата им и педали, нямам нищо против тяхното "различие"! Да се ебът където искат и с когото искат, но защо трябва да ми го навират в очите и едва ли не, да се съобразявам с това!?

П.С. Май за педалите не сме коментирали във форума :D


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 20, 2013, 14:16
И за лесбийките не сме :'(


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: cybercop в Jun 20, 2013, 15:15
Поздравления за Марчето. От такива теми, този форум почти си е заминал.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 20, 2013, 17:01
Мдааа, няма управия и няма и да има! Единия не бил малоумник да си харчи парите хазартно и не го интересувало въвеждащата се цензура, другия не пуши и не го интересуват проблемите на пушачите, трети няма още деца или има, но са големи и сами могат да си решават или в неговия град нали няма да манифистират!

Относно форума, не тези теми са проблем, а липсата на какъвто и де ентусиазъм у подрастващите и убит в порасналите! Можеш сам да провериш в дир.бг от коя година ми е първия пост като нерегистриран потребител с този ник. ФБ буквално уби форумите по интереси, но какво да се прави!? Технологиите се развиват, хората го желаят и аз не мога и не желая да им се противопоставям! Въпреки, че бих желал да фалират и да затворят, но не и силово чрез налагане на цензура.

Та, по този логика, самата тема не се очертава да бъде носител на полезна информация и ако вземе Марчето направо да я делне, няма да и се разсърдя. Разбирам, че станаха доста "безполезните" теми във форума.

Интересно ще ми е полицайче, ако детето ти попита докато стоите в парка, какви са тези хора и защо манифистират, какво ще му обясниш!? Че това е нещо нормално и хората за това го демонстрират ли?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Acho в Jun 20, 2013, 17:13
Амбриаж -> долен, ляв ПЕДАЛ. Хахаххахахаххааааааааааааааа


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: cybercop в Jun 20, 2013, 17:16
Мдааа, няма управия и няма и да има! Единия не бил малоумник да си харчи парите хазартно и не го интересувало въвеждащата се цензура, другия не пуши и не го интересуват проблемите на пушачите, трети няма още деца или има, но са големи и сами могат да си решават или в неговия град нали няма да манифистират!

Наистина няма оправия. Защото ако имаше, темите, които не са свързани с Linux щяха да бъдат изтривани веднага и нямаше да се допусне, този форум да се превърне в жалко подобие на това, което беше преди няколко години.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 20, 2013, 17:30
Не случайно ти споменах от колко години чета и пиша по-форумите и ми се струва, че други доста по-активни форуми са по-зле и от този!
До преди да започна да се занимавам с Линукс, любим форум ми беше Сетком, но почти спрях да ходя там, щото и повечето ми интереси и питания свързани с Уиндоус не се толерират вече на само там, а за Линукс тук е мястото и остават само темите за нещата от живота.
Иначе, Линукс е все още общност на ентусиасти, а те не се интересуват само от компютри! Те също са хора които се интересуват и от нещата от живота.
Та в този симисъл, би било добре този форум да бъде просто един общностен форум, със съответните раздели, а не тясно специализиран, но това вече е предложение към администраторите.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 20, 2013, 20:38
BB вземи отпусни малко.
Нито ти нито който и да друг ще вземе да оправи света. И със спорове, дискусии и дълги теми няма да намерим истината.

Обаче може с тролене >:D и простотии >:D малко да разпуснем.  [_]3 [_]3 [_]3

Хората си го желаят да живеят по определен начин. И на мен много работи не ми харесват..... Ама това си е.

Относно западането на форумите имам теория, че гоогъла е доста виновен за това. Преди 4-5 години (или малко повече) почнаха да не излизат резултати от форумите при търсене.
Предполагам Гошо ги третира за един вид 'Content farm' (ферма за съдържане) и въобще не ги толерира.
Той си има вътрешни алгоритми и лесно може да познае кога съдържанието е от форум.

Представи си че в някой форум има тема която е доста стойностна.....обаче въпросната тема е от преди 2-3 години. Да ама и самата тема се губи в общият огромен форум. А и темата се губи и в самият огромен интернет.

Сега въпреки че темата е изключително  'relevant'-на за въпросният проблем, Гошо няма да я покаже в търсенето. Той ще предпочете да покаже нещо свежо, прясно от преди няколко седмици - въпреки че въпросното свежо нещо може да се окаже голям боклук.

Та така юзерите не виждат резултати от форумите и не се и регистрират - и така малко по малко форумите западат.





Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 20, 2013, 20:42
Ама много е лесно да обвинявате само. Не стига, че е само един модератор и администраторите са с малко свободно време, ами и недоволни има...
Всеки само опява, но реално погледнато не му пука. Аз предлагам да стана модератор, за да помогна с каквото мога и както мога. Знам че за подобно нещо се иска доверие, но смятам че ако има нужда не би било голям проблем да ме допуснете. Явно е че нещо трябва да се промени, но най-лесно е само да се говори :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 20, 2013, 21:23
Цитат
Хората си го желаят да живеят по определен начин. И на мен много работи не ми харесват..... Ама това си е.

Ама Нака, аз нямам нищо против начина им на живот и това какъв секс ще практикуват! Против съм това да го парадират едва ли не като нещо хубаво, нормално и едва ли не, всички да са като тях!

Относно форума, ако ще е тясно специализиран, то не само тази тема, а и доста други, трябва хич да ги няма, а ако ще общностен е добре да си има раздели за нещата от живота!
Както по-горе казах, Линукс е не толкоз софтуер колкото ентусиазъм и бунт срещу модела които са се опитвали да наложат корпорациите и продължава да бъде това.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: bop_bop_mara в Jun 20, 2013, 21:25
Аз предлагам да стана модератор, за да помогна с каквото мога и както мога. Знам че за подобно нещо се иска доверие, но смятам че ако има нужда не би било голям проблем да ме допуснете. Явно е че нещо трябва да се промени, но най-лесно е само да се говори :)
Ако хвана тези дни zeridon на линия, ще му пиша за твоето желание. :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 20, 2013, 22:36
Против съм това да го парадират едва ли не като нещо хубаво, нормално и едва ли не, всички да са като тях!
И Аз съм много против >:(

Тръкнете я тази тема. Щото по логиката на Гого, колкото повече темата расте и е прясна толкова повече ще привличате педалите.
Ще вземат някои да дойдат да се регистрират и ще досаждат с тъпнята си под прикритието на линукс. Даже като пиша това и Аз допринасям за рекламиране на каузата на педалите. Няма какво изобщо да ги обсъждаме тук.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 20, 2013, 23:45
И сега какво, не може да има гейове-линуксджии ли?

Да си правят каквото си искат, не ми пречат. Тия дето го правят на световен проблем повече ме притесняват. Преди време оня тъпак Боян Расате беше домъкнал дъщеря си за да гледа как пердаши педа...гейовете на парада им. Хубаво как ще обясниш на детето какви са тези хора, още по-хубаво защо се биеш с тях и защо полицаите те прибират. После може да се хвали в детската градина че тати не е педал, даже ги бие на улицата.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 20, 2013, 23:51
Добре, ама не мога да разбера по каква логика се подразбира, че наоколо няма педеруги?  Те се рекламират, че са  между   10 и 20%.  Това, ако е вярно, означава, че наоколо има поне трима-четирима редовни посетители, дето да са меки китки. Въпроса изобщо не е за подценяване.

Обаче аз напълно подкрепям Наката, трябва да обсъдим задължително лесботата ;D


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 21, 2013, 00:10
И сега какво, не може да има гейове-линуксджии ли?

Абсолютно не!

То не се знае защо линукса и свободният софтуер напоследък се вбоклучава? Може да е заради педалско мислене на дивелопърите. ???


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 21, 2013, 00:46
Не че искам да съм защитник на обратните (как ли не ги наричаме вече :D) ама едно винаги ми е било интересно. Как мъже не може, а жени може да са обратни :D Още по-интересното е, че хетеро мъжете изявяват по-голям "интерес" към проблема, а на хетеро жените поне видимо не им личи да се интересуват толкова.

Ако се замислите и погледнете проблема от страни - мъжете нещо много се притесняват от тия обратни истории и са готови да вдигнат голям шум...
На мен лично обратните не ми пречат стига да не ми навлизат в личното пространство без да съм искал. А за тази показност - ами колкото повече се шуми около тях, толкова по-голям ще е отпора - хората просто искат да са в центъра на нещата, понеже им липсват разни работи (нали).
Колкото повече им обръщате внимание, толкова повече ще демонстрират показност.

По отношение на довода с децата - я моля ви се, не ставайте смешни. Телевизията е пълна с голотии/разврат, в училищата се псуват на майка и то пред учители - та един обратен ще им допринесе с нещо ли?

Оставете ги децата, но възрастните са ми интересни - какво толкова има в тия паради, което да предизвиква такава агресия/внимание. В Америка е било същото - там са претръпнали и вече дори шегите относно обратните не са смешни...

Ама явно трябва да се мине през тази показност и внимание, за да утихнат страстите "човешки".
От мен - Наздраве на всички хетеросексуални и да не ви пука! Детето ви няма да стане обратно, само  защото е видяло по улицата или по телевизията, някой с обратна резба :)  [_]3

PS: Мнението ми е като на GW :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 21, 2013, 02:00
Добре де! Абе, казах го и в началото, да съ ебът както си искат, щом така им харесва, не им се меся в начина на живот, да си го живеят така както им харесва, но защо трябва да им се разрешава да ни го навират в очите!
На мен това ми е проблема! И на мен изобщо не ми прачат, стига да не ми го навират в очите. Въпроса е защо трябва изобщо да им се позволяват такива паради!?
Уж почитаме вярата(ако не сме вярващи), всички религии го осъждат това нещо, а ние им разрешаваме да ни го натрапват!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 21, 2013, 02:18
Демокрация... какво да се прави  :P. Права на човека... няма какво да се направи :D.

Това което може да направиш, е да организираш парад на хетеросексуалните, но ще се повторя за пореден път - какво толкова ти пука? Ок неприятно ти е - еми живота не е перфектен и не може всичко да е както ти искаш. Пример - погледни в какво положение ни е държавата.

Погледни го от тази гледна точка - ако ти утре отидеш на парад на тютюнопушачите? Няма да ти е кеф, някой да ти забрани да демонстрираш, че си пушач  ;D :o То тука примерите и сравненията стават банални вече, но щом не ти пука за тях - да не ти пука до край.
Голям праз, че са си направили парад - то това лично за мен е смешно. Хем претендират за права и за равнопоставеност, хем са единствените с изблици за показност и нужда от признание...
Това е точно толкова абсурдно, колкото да има парад и на тютюнопушачите или на хетеросексуалните...


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 21, 2013, 02:32
Аз не мисля, че пушачите имаме нужда от парад и бих бил против, ако някой тръгне да го организира! Както искам нас пушачите да не ни пречат да се тровим, щом не пречим на другите(демек да си има заведения за пушачи които непушачите да ги заобикалят), така и аз нямам нищо против тяхното, което аз лично не го приемам. Против съм и някой да им ограничава свободата, но не и да ми го натрапват с парадите си.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 21, 2013, 08:24
В годината има разни прояви, където се акцентира по някакъв проблем. Например сещам се за ден на Земята ли се наричаше, как беше,  дето страницата на Гошо е черна, за да не хаби ток, а хората си изключват крушките за по един час, което естествено с нищо не променя консумацията на ток.

Та и тук така. Един ден в годината те ни напомнят за себе си. И се опитват да ни кажат, че трябва да се съобразим с тях, а не да ги дискриминираме. Макар последното да е безпредметно, защото отдавна е законово уредено (даже в конституцията) и никой за нищо не ги гони.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: neter в Jun 21, 2013, 09:45
backinblack, изпадаш в противоречие, проявяващо двете си страни в темите за парада на гейовете и тютюнопушенето на обществени места. Избери си страна ;)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 21, 2013, 10:23
Добре де, кой те кара да им ходиш на парада, че да се дразниш?

Самата идея че някой ще стане гей защото е видял гей парад ми се вижда доста абсурдна. За да има такава опасност, трябва според мен да си латентен педераст със силни вътрешни конфликти и желание да си "нормален", каквото и да значи последното. Между другото, тази теза за "нормалните" хора винаги ми е била доста нелогична. Дефиницията за "нормален" човек обикновено се изчерпва с някакво самоописание. Като говорим за стада, именно "нормалните" се вписват доста добре.

Лично на мене идеята да съм хомосексуален ми е противна, но докато последните не пречат на никой и не престъпват закона, нямам отношение към техните прояви. На който счита че обратните са "ненормални" в смисъл такъв че тяхното е болестно състояние и трябва да бъдат по някакъв начин елиминирани от обществото, съветвам го да се запознае с историята на Алън Тюринг.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 21, 2013, 11:36
Аха значи Тюринг бил обратният. Снощи се сетих, че имаше някакъв известен математик дето бил обратен...Ама за името не можах да се сетя. И в една тема отдавна Гейта го коментираше този въпрос.

А пък днес сутринта чух по радиото, че в америка обявили затлъстяването за болест. Щом затлъстяването вече е болест......защо педерастията не е?
Нещо има много сбъркано в цялата работа.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 21, 2013, 12:17
За затлъстяването не се учудвам толкова, но примерно как решават че косопада е болестно състояние не знам.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 21, 2013, 14:31
Затлъстяването там просто е масово и затова здравните им глави се опитват да вдигнат шум, за да променят нещо, ама ....
Повечето ми приятели които заминаха за Северна Америка, до един качиха тегло и натрупаха маса - станаха по-едри. Не че са затлъстели, но просто станаха "по-яки" :D

Единственото решение което виждам аз, е спорт и информиране в училищата. Още ми е тъпо като си спомня за всичките ми учители по физическо като ученик - всичките до един с кореми (даже и жените), всичките преди са били "спортисти" и сега просто им е писнало от живота и са се пуснали по течението.

Пак се отклоних от темата, но какво да се прави  ;D [_]3


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 21, 2013, 14:49
Е така се прави фитнес.
http://innocentenglish.com/daily-break/funny-signs/funny-elevator-fitness.jpg


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 21, 2013, 15:16
backinblack, изпадаш в противоречие, проявяващо двете си страни в темите за парада на гейовете и тютюнопушенето на обществени места. Избери си страна ;)

Защо да съм в противоречие Френд!? Нямам нищо против нито към обратните, нито към непушачите и естествено и към пушачите защото съм пушач, но по тази логика, всеки който е различен с нещо от другия, хайде да ходи да прави паради, да затваря движението и да пречи на другите да се придвижват нормално!
В нашия не голям град има няколко такива и целия град ги знае, но като се обличат нормално и не парадират, пият си кафето и бирата по заведенията и никой не ги закача. Никой няма нищо негативно към тях, но вземат ли да парадират и съм сигурен, че ще има линч .


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 21, 2013, 18:53
Преди няколко месеца се разминах с една педеруга  по пътя. Оня ме изгледа бая хищно. Хич не се почуствах добре, идваше ми да му набия кофата. Естествено не го сторих.

Педерастията е психическо заболяване, но поради масовостта му през двадесети век, СЗО решава да го извади от списъка. Пък и е доказано нелечимо и е за цял живот.

Историята на Тюринг беше така живописно описана от Гейта в онази стара тема, че едва ли не я помня мотамо. Това не може да бъде наречено нормално и цивилизовано в никакъв случай. И животинско не е.

Обаче ние не знаем наистина Тюринг дали не се е занимавал с някакви извращения и с това да е предизвикал това поведение. При всички  положения нищо не може да оправдае действията на английските власти.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 21, 2013, 19:49
В случаят няма място за мистерии, след като става въпрос за съдебно решение, съдебните решения стават на база свидетелски показания (в случаят самопризнания) и на доказателства, а не на догадки и предположения. Съдебните процеси не са тайни и се документират. Та такива работи.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: v13 в Jun 21, 2013, 22:50
Факт е, че в някой скандинавски страни има детски книжки и помагала, където вместо традиционно семейство се описва семейство от двама мъже и дете...
Всичко това с нетрадиционната сексуалност си е официална политика на световния елит за намаляване на населението на земята. А всичките тези извратени нетрадиционни семейства само поощряват разни престъпни организации да правят търговия с деца. Из между всичките тия пошлости разбира се се намесва някъде и педофилията, която в някой страни вече са на път да я направят нормална.
Интересното е, че тези дни Обама е подхванал тази тема, предполагам съвсем популистки с цел PR.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: v13 в Jun 21, 2013, 22:58
Гейството е напълно лечимо психично заболяване, но на този етап това не е угодно да се признае. Не е тайна и, че гейството може да бъде придобито при заразяване на организма с определени химични вещества.
Честата употреба на определени храни също може да доведе до подобни ефекти, особено сред подрастващите. Много е лесно в днешни дни да те направят гей. отравянето на органиизма може лесно да се постигне, а спомагащият психологически фактор присъства навсякъде.
Разбира се и в далечното минало е имало гейове, но в днешно време това е епидемия.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 21, 2013, 23:51
v13, това което всички ние му викаме най-общо гейове или педали са няколко разновидности на психична основа.
Всички знаем, че жените разсъждават по малко по-различен начин, имат различни от нашите увлечения и потребности(без чисто физиологичните) и травеститите примерно са най-общо казано жени в мъжка кожа. Това се проявява от най-ранна детска възраст и после вече започват и да се държат като жени, да се обличат като жени, че чак мъжкото в тях започва да им пречи и започват да мислят и за смяна на пола. Та, това са травеститите. Мисля, че проблема им е медицински.
Би сексуалните са хора и от двата пола които обичат сексуалните забавления и с техния си пол, но иначе са си хетеро, а геьовете и лесбииките вече са си чисто само към техния си пол.
Та, в основата си, с изключение на травеститите, аз мисля, че са си нормални същества, но с различни от общоприетите сексуални увлечения.
Бих го сравнил като нас пушачите които не сме по-различни от непушачите, но големия въпрос е, защо трябва да ни го навират в очите ни!? Да си се събират по гейски, да си упражняват техните разбирания за секс и любов, а като са сред нас, да се държат по общоприетия ред на мнозинството!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 22, 2013, 01:02
Ахам....ами зависи от културата.

Спартанците примерно са известни с това колко добри войници са били, как 300 човека задържали цялата персийска армия за не знам колко време, как помляли Атина навремето, но по-малко известният факт е че това е най-педерастката култура, съществувала някога. Вярванията им са били че жените са толкова низши същества, че истинска любов може да съществува само между мъже и хетеросексуалните отношения са били предимно въпрос на разплод, въпреки че семейството си е било строго дефинирана институция и не е имало еднополови бракове. На практика почти всеки спартанец е бил педал - при обучението си са имали по-възрастни ментори и хомосексуалните отношения между тях са били норма. Всичко това не е обект на спорове, а добре известен факт.

При това положение ми е интересно, след като уж има някаква конспирация и някой нарочно изпедерастява подрастващите, защо примерно филма "300" не отразява истинската ситуация, а ги представя като някакви героични пичове, които не си лапат патките, жените им са напълно равнопоставени, цари любов между лидера на спартанците и жена му и т.н. При все че Холивуд е средството за пропаганда. Пълна мистерия :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 22, 2013, 07:10
Е не, това е конспирация. Никой не може да те направи педераст,  ако сам не го    желаеш. Това е все едно да направиш някоя жена курва. Няма как да стане, ако тя сама   не го  пожелае.

Снощи  гледам, гледам онзи отговор за  съда и се  чудя, как аджеба съда може да определи, че   преди стотици хиляди години имало  хора не само, а и космонавти.

А то било за тази тема. Значи, че нещо е отредено от съд не го прави цивилизовано решение, нищо, че  са владели половината свят.

Че  са го  осъдили за педерастия, то е ясно. Нещо, което не е записано в процеса е, как се е стигнало до дело. Как са го разбрали, че е педераст? Ако  е правил някакви оргии с други педерасти  или се е закачал със студенти педерасти, то това лесно е могло да стигне до ушите на властите и да започнат производство.

Каквото и да е правил, нищо не оправдава властите. 


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: v13 в Jun 22, 2013, 07:27
Миналото не ми се коментира, защото там нещата са винаги трудно доказуеми и никога не може да се твърди с абсолютна сигурност за определени факти и събития.
Продължавам да твърдя, че афиширането и рекламирането на нетрадиционната сексуална ориентация е в интерес на определени кръгове от световния елит.
Към този момент нормалните хора започват да стават малцинство, защото повече права от тях имат кучетата, гейовете и всякви други извратеняци.
Отделно на това и християнството вече в много места по света е дискриминирано за сметка на мюсулманството и исляма. Всичко това не е случайно.
Съвсем скоро американската армия оповести и факти, че разполага с бойно химично оръжие, което е способно да превърне една цяла армия в сбирщина от гейове. В тази връзка се разсъждаваше за моралните аспекти от употребата на подобно оръжие.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 22, 2013, 07:35
Исляма  е войнстваща религия и никак не е странно да потиска  другите, където се появи. Все пак последното  българите или поне дедите ни, го знаем от първо лице, единствено число.

От друга страна голямата мечта на всеки християнин е да умре мъченически и да се пожертва за вярата, колкото по-болезнено, толкова по-добре. Нищо неестествено не се разиграва. Единствено изпитание за вярата, което си тече от хилядолетия.

Аз доста под съмнение бих гледал всяко разпространявано от US Army твърдение. Те все  пак са войска, работата им е да водят война, а осведомителната такава е била винаги една много важна част от нея и крайният успех.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 22, 2013, 16:03
Тая тема почна да става шашава :D Хетеросексуални обсъждат хомосексуални като в дискусията са намесени болестно състояние, конспирация, психология, педофилия и още какво ли не :D

Не е ли по-лесно просто да идете на парада и да питате някой от обратните ;D
Колкото и да го анализирате, няма по-добър източник на информация от първо лице :)

Не е ли по-добре да поговорим за нас (скритите хетеросексуални) и за влиянието на обратните над нас, а не за тях и тяхното съществуване  ???

Все едно ако се реши въпроса с меките китки, света ще се промени тотално...
В тази връзка - аз пак не рабирам: какъв точно е проблема?
Това че си имат парад, а ние си нямаме? Това че те демострират показност под претекст, че искат права? Това че тях не ги е срам да си кажат какво искат, а ние сме като мишки в тая държава? Това че ги има като цяло ли?

Ок да приемем, че на повечето от вас ви е изключително неприятно. И аз не се кефя ако около мен има обратни (без значение мъже или жени), но нищо повече. Все пак и те са хора - толкова ли ви е непоносимо, че получават въздух и внимание  >:D
Въпроса е, че това внимание го получават, точно от "нормалните" - спрете да им обръщате внимание и всичко ще приключи. Толкова е просто, че няма на къде. Израза "държите се като деца" е много точен за тази тема. Но стига толкова от мен, че отново намесих деца в цялата история :D


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 22, 2013, 20:47
Ами аз темата я поставих като протест срещу това, че някои се имали за уникални и ние трябва да им търпим да ни навират уникалността си в очите! Да не говорим пък, че този парад струва пари за охрана от нашите джобове, освен неудобството което създава.
Не знам колко пъти казах, че нямам нищо против уникалността им, но не и да ми я навират в очите, но вие завъртяхте темата около медицинските им проблеми и пр.
Аз не знам някой от тях да му са ограничени правата защото бил "уникален", но и не искам тази уникалност да му дава повече права от на другите.
Май трябваше да пусна анкета, кой от вас подкрепя правото на подобни паради на уникалностите, но пък ако нормалните хора не протестираме срещу това, естествено, че днес ще е парад, а утре и повече права ще искат!
Май казах, че нямам нищо против уникалността им, но да си я държат в спалнята си!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 22, 2013, 20:52
Е какви права им дава в повече, че тука нещо не те разбрах? Правото да си правят парад ли?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 22, 2013, 20:54
А правото на парад не е ли и един вид признание на уникалността им!?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 22, 2013, 22:39
Всеки е уникален. Ако не си доволен от това че се харчат пари за охрана на това, по-добре е да насочиш критиките към идиотите, които си нямат друга работа и ходят да се млатят с тях. В крайна сметка не обратните обикалят улиците за да пердашат с хетеросексуалните.

На мен изключително много хора са ми меко казано неприятни, но не съм се разврякал защото примерно Пайнер си правят концерти из страната, или пък защото разрешават да се пие в градинките при което кварталните пияници ги опикават и засипват с боклуци или пък заради малоумните рокери тръгнали да обикалят страната дето ми скъсват нервите докато шофирам. Не е чак толкова сложно да си толерантен към различните от теб. Пак казвам, ако не искаш да ти се навират в лицето, просто недей да им ходиш на парада. Аз примерно през живота си един гей парад не съм виждал на живо, това при положение че не съм полагал някакви усилия да ги избягвам.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 22, 2013, 22:56
Мисля, че съм достатъчно толерантен с това, че нямам нищо против да си държат уникалността в спалните или сред себеподобни, че съм също против малтретирането им от крайните, но така както я карат, ще взема дори лично да се присъединя към тези крайните.

Рокерите са друга тема и също съм против да затварят пътища заради шествия и особено пък изкормените им аспуси дето не стига другата гюрултия, ами и тяхната!
Спорил съм и с полицай на темата, за тях технически прегледи важат ли и защо никой не ги спира от движение за това!?
Защо на приятелчето Хонда-та 1000 кубика не се чува като я насуче, а техните се чуват от единия край на глада до другия!? Ама има време, ще пусна и такава тема като му дойде времето :D 


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 22, 2013, 23:10
А не ти ли минава през ума че на други хора може да им минат сходни неща през главата и да си измислят хиляда други идиотски критерии за нормалност и ненормалност и да подходят по абсолютно същия начин? Идеи много - на расов, възрастов, политически принцип, дори глупости от сорта на това как се обличаш и каква музика слушаш?

Примерно утре някой реши че металюгите са обществено зло, защото примерно не се къпят, обличат се противно, слушат противна музика, тормозят съседите си, смърдят и тем подобни глупости? Не е особено сложно и да се демонизират там като сатанисти, садисти, изроди, склонни към насилие и т.н. И примерно това да носиш блуза с AC/DC да се приема като ултимативна нагла демонстрация и да бъде достатъчен повод някой да ти строши главата на улицата? Защото като се почне по този начин, рано или късно ще се стигне дотам, хората имат някаква нужда да се идентифицират с някаква група и след като нещата са достатъчно размити и не е лесно нещата винаги да се поставят черно на бяло, хейтването и насилието срещу различните от теб, доволно добре подхранват тази нужда.

Плюс което металюгите са малцинство, малцинствата лесно го отнасят.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: shoshon в Jun 22, 2013, 23:42
Добре бре, аз пак не мога да разбера:

Значи гейовете "не трябва да ни го навират", а пушачите могат да ни го духат... дима в лицето.

Значи ако не си съгласен с пушачите просто не трябва да ходиш по техните места, обаче ако не си съгласен с гейовете не достатъчно да не ходиш по техните места.

Също така, абсолютно разбираемо е да твърдиш, че нямаш нищо против гейовете, обаче да обясняваш, че ти били гнусни. И да обиждаш на педал.

Нямам думи за този форум...

Винаги съм смятал, че ако ми зададат интересен въпрос бих могъл да съм полезен на линукс обществото. Не разбирам много от приложен софтуер, в интерес на истината, затова не мога да се включа в темите за графични среди, драйвери, апачета, мейл сървъри и т.н. За себе си говоря като за ОС инженер и знам доста неща свързани с управлението на памет, IO и процеси. Имам RHCE и HPUX-еквивалента му + доста опит в high-end хардуера. И в момента се готвя за архитект в Linux-ката екосистема.

За последните 6 месеца съм отворил точно една тема - техническа, в която нямаше нито един отговор.

За какво беше цялата тази автореклама - за да покажа, че аз като професионалист не се интересувам от човешките стереотипи и изключително ненавиждам арогантността и лицемерието,

Никога не бих могъл да работя с хоря като вас и никога не бих ви наел на работа. (Специално за v13 ще вметна, че решението ми не е пряко свързано с еврейската конспирация, защото аз съм православен християн)

Съвет към вас: мисля, че всеки от вас трябва да каже за себе си "Аз съм гей!" Ще се чувства ли притеснен? Или ще бъде ли потенциялен обект на нападки и подигравки. Ако не - тогава няма смисъл от парад. Ако да - тогава паради трябва да има.

Ще започна аз:

Аз съм гей!

Не смятам след този пост да си изтрия профила или да спра да пиша тук - това е твърде драматично или по-скоро показно, но ще се постарая това да е последния ми пост в нетехническа тема.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 23, 2013, 00:06
Цитат
Примерно утре някой реши че металюгите са обществено зло, защото примерно не се къпят, обличат се противно, слушат противна музика, тормозят съседите си, смърдят и тем подобни глупости? Не е особено сложно и да се демонизират там като сатанисти, садисти, изроди, склонни към насилие и т.н. И примерно това да носиш блуза с AC/DC да се приема като ултимативна нагла демонстрация и да бъде достатъчен повод някой да ти строши главата на улицата?

Аз съм си от ученик до ден днешен хевиметалист, но се обличам нормално и не обичам силната музика! Нямам нищо против тези които се обличат като такива, но имам много против мазните коси!
И за разлика от другите, нямам нищо против и поп фолка! Слушам го фолка само когато приятелите ми настояват и са мнозинство, но личното ми мнение е, че тези хора създават нещо и трябва да се уважават, а болшинство които ги критикуват са пълни некадърници, дето и една поп фолк песен не могат да сътворят :D . И типично по български, плюят по всичко.

Цитат
Значи ако не си съгласен с пушачите просто не трябва да ходиш по техните места, обаче ако не си съгласен с гейовете не достатъчно да не ходиш по техните места.
Та, значи педалите могат и паради да си имат, а ние пушачите не можем да имаме заведения в които да се пуши и в които непушачите просто като едни културни и интелигентни хора, да знаят, че не са добре дошли!?

Цитат
Също така, абсолютно разбираемо е да твърдиш, че нямаш нищо против гейовете, обаче да обясняваш, че ти били гнусни. И да обиждаш на педал.
Не само за мен е гнусно, но въпреки това, нямам нищо против тях, а само да си го държат в спалнята!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: bot в Jun 23, 2013, 00:32
Продължавам да твърдя, че афиширането и рекламирането на нетрадиционната сексуална ориентация е в интерес на определени кръгове от световния елит.
цели се ограничаване на човешката популация. От гейски брак поколение не се ражда, а осиновените от гейове деца са си потенциални гейове. На мен ми е интересно какъв е предпочитаният пол на децата, които осиновяват?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 23, 2013, 00:37
Цитат
Та, значи педалите могат и паради да си имат, а ние пушачите не можем да имаме заведения в които да се пуши и в които непушачите просто като едни културни и интелигентни хора, да знаят, че не са добре дошли!?

Не виждам кой ви пречи, веднъж в годината, в София, да се съберете и да обикаляте улиците, пушейки. Не мисля че е забранено. А иначе не се сещам да има гей заведения в България, където хетеросексуалните не са добре дошли. Всъщност не се сещам за гей заведения по принцип. Навремето имаше Спартакус в подлеза на ректората и се водеше нещо като Мека-та на гейовете в България. При все това съм ходил няколко пъти там и не са ме изгонвали, пребили или дори гледали лошо. Всъщност, дори не помня да съм виждал очеизвадни гейове там. Сигурно не са се държали достатъчно неморално, не знам.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 23, 2013, 00:52
@shoshon Не си разбрал добре ;D Ние всички сме открити гейове, проблема е че сме скрити хетеросексуални кочове, и което е по-важно - не си  го признаваме без бой! :D

На колегите като bb няма как da им обясниш, че да си гей не е обидно, просто е различно. В Aмерика вече и shemale да ти викат, пак не е достатъчно...


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: bot в Jun 23, 2013, 01:51
 Шуши даде отговор на въпроса защо им е на педалите парад - те обичат показността, имат се за нещо над останалите, ето го и наш шушончо: вижте ме, имам сертификати, пуснах техническа тема, в която никой не е достатъчно компетентен да се включи, аз съм архитект на операционни системи... като споменах архитект се сетих за един виц:
 На педераско парти домакин се запознава с гостите:
 - Добре дошли, казвам се Петров - композитор.
 - Приятно ми е, Димитров - архитект.
 - На мен също, Иванов - обикновен педераст.

 пак се разфилософствах
 


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 23, 2013, 03:42
Цитат
На колегите като bb няма как da им обясниш, че да си гей не е обидно, просто е различно. В Aмерика вече и shemale да ти викат, пак не е достатъчно...
Абе, не ме интересува дали е обидно или не е, ами да си го държат в спалнята!
Ама проблема отново си е чисто български. Не го харесвам това, ама мен пък какво ме засяга? Другия не го засягало цензурата коато се опитват да налагат, щото той не залагал и с хазарт не се занимавал, третия други работи и затова всички ще станем гейове, но по принуда!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: v13 в Jun 23, 2013, 07:10
Ето в Русия скоро приеха няколко закона, единия беше закон, който забранява всякакви обществени прояви на гейове и подобни, рекламиращи нетрадиционна сексуална ориентация.
Също приеха закон, че всеки, който по някакъв начин накърнява вярата на християните или поругава техните ценности може да бъде наказан със затвор.
Защо ли правят всичко това руснаците?
Явно има основателна причина. Явно имат много основателна причина да процедират по подобен начин и всички мюсулмански-ислямски държави.
А в Европа сме до толкова толерантни, че още малко и ще позволим да дойдат у дома гости и да им позволим да ни се изсерат в хола, че да не накърним правата им.
На всеки умен човек не е трудно да разбере, каква е цялата световна заигравка с гейовете и прословутата толерантност. Държавите, които държат да се съхранят като такива, отдавна са взели конкретни мерки или го правят сега по спешност.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 23, 2013, 12:08
Продължавам да твърдя, че афиширането и рекламирането на нетрадиционната сексуална ориентация е в интерес на определени кръгове от световния елит.
цели се ограничаване на човешката популация. От гейски брак поколение не се ражда, а осиновените от гейове деца са си потенциални гейове. На мен ми е интересно какъв е предпочитаният пол на децата, които осиновяват?

Идва ми на ум и е една друга вероятна причина:
Те много лесно ще се управляват. Доста са елементарни и доста примитивни в желанията си и стремежите. Не очаквайте те да се бунтуват, пък и да се бунтуват няма да могат.

Едно време даже ги уволняваха от армията. Защо ли?






Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 23, 2013, 12:30
А не ти ли минава през ума че на други хора може да им минат сходни неща през главата и да си измислят хиляда други идиотски критерии за нормалност и ненормалност и да подходят по абсолютно същия начин? Идеи много - на расов, възрастов, политически принцип, дори глупости от сорта на това как се обличаш и каква музика слушаш?

Ами в случаят критерият е, че обратните са срещу 'естественото положение на нещата'.

Ако го разгледаш от религиозна гледна точка, че  мъжа и жената са създадени от Бога по-негов образ и подобие - то това е срещу естественото състояние установено от Бога.

Ако го разгледаш от гледна точка на природата - че мъжа и жената са създадени в резултат на еволюция - то това пак е срещу  естественото положение установено от природата.

Както и да го погледнеш не е нормално. И затова не трябва да се афишира.... Но не трябва и да се гонят, щото много лесно се изпада в крайности. Примери за крайности има много в човешката история.



Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 23, 2013, 13:14
Гей - масов убиец  ;D или - Отмъщението на един гей...
А може и - гейовете отвръщат на удара.  [_]3

Ако става дума за такива крайности, това донякъде оправдава купуването на "имоти" по Луната  >:D


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 23, 2013, 13:39
Цитат
Ето в Русия скоро приеха няколко закона, единия беше закон, който забранява всякакви обществени прояви на гейове и подобни, рекламиращи нетрадиционна сексуална ориентация.
Също приеха закон, че всеки, който по някакъв начин накърнява вярата на християните или поругава техните ценности може да бъде наказан със затвор.
Защо ли правят всичко това руснаците?

Много правилно и е време и тук да бъдат предприети стъпки в тази насока!

Цитат
Както и да го погледнеш не е нормално. И затова не трябва да се афишира.... Но не трябва и да се гонят, щото много лесно се изпада в крайности.

Абсолютно съм съгласен, но не за да не се влезе в крайности, а защото продължавам да бъда на мнение, че не трябва да се ограничава свободата на никой когато не пречи на другите.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 23, 2013, 18:05
Мисля, че трябва да приключим тази тема, като се разбра открито, че сред нас има педераст. Докато нямаше, беше лесно. Никой не беше обиден и свободно можехме да си философстваме. Сега  е по-редно да  престанем.  Все   пак се водим някаква общност.

Обаче един  въпрос ме измъчва. Защо обратните се обиждат да им кажат, че са обратни, което по-горе беше илюстрирано нагледно, че е точно така.  Обаче не се обиждат да им казват, че са гейове, което е една напълно измислена и не значеща нищо дума.

На мен например, ако ми кажат, че съм  албанец, което все пак е значеща дума, много бих се обидил. Нямам нищо против албанците, но просто не съм такъв и това изказване би ме засегнало.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: nyakoy в Jun 23, 2013, 18:19
Хора с различна сексуална ориентация е имало и ще има. В допълнение на гейта за спартанцитре , ще кажа, че едно време в книжките пишеше за "Безсмъртните" на Тива, които били елитния воински отряд, съставен от хомосексуални двойки  и че в битка ги слагали един до друг, за да защитават любимия. Какво му пречи на един мъж, обичащ друг мъж, да е великолепен боец?
Говорили сме преди години с тогавашното гадже на един приятел и приемаше много по-леко мъжките хомосексуални двойки , докато лесбийките не. Може би е по-леко да приемеш различието в другия пол, а в твоя пол да ти е неприятно като несъзнателно го асоциираш с теб самия.
В някои езици думата "педераст" има съвсем друго значение.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 23, 2013, 18:21
Някой поясни моля, аз не съм полиглот или езиковед и не разбирам подсказката ти.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: nyakoy в Jun 23, 2013, 18:28
Ами в някои латино езици (не знам, може и във всички) "педераст" е педофил.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 23, 2013, 18:49
Ами това не звучи като голям проблем,  при положение, че не говорим език от  латинската група. В нашият език има ясно разграничение. Но пък и доста голям процент от обратните са педофили, тъй че дори в тези езици грешката не е голяма. Разбира се има си и „нормални“ обратни, които си падат по пълнолетни, а има и с нормална ориентация, които също са педофили.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: shoshon в Jun 23, 2013, 20:32
Цитат
Мисля, че трябва да приключим тази тема, като се разбра открито, че сред нас има педераст.

Не мисля че съм гей. Щастливо женен съм от 3 години и с жената работим по създаването на потомство. ( Дори не знам защо се защитавам ?!? Може би за да не бъдат думите ми приети с абсолютна насмешка... )

Твърдението ми беше друга насоченост - исках да кажа, че ако всеки от нас би успял да каже това, което аз казах, без притеснение, само тогава бихме постигнали изкореняване на дискриминацията.

Но сега като се замисля, май не постигнах, това което желаех - няколко човека ми скочиха като лешояди на мърша. Не знам дали някой въобще прочетохте какво казах в предишния си пост.

Ама не - дрънкайте си простотия колкото желаете. Едва ли бих се обидил от кръчмарски приказки.

Минахме през връщането на концлагерите... Трябваше да спрем да гласуваме... Хвърлихме две-три ругатни на гейвоете.

Вие сте пример на "общество". Слава Богу Линукс общество, а не гражданско такова.

Живо здраво :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 23, 2013, 20:36
Успех! Значи не съм  разбрал, какво казваш. Жалко  ще си остана без отговор по въпроса, но  пък ще има ново българче,     което  е добре.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 23, 2013, 22:12
Цитат
Щастливо женен съм от 3 години и с жената работим по създаването на потомство

А чувал ли си за swing отношения ;) !? Внасят си и двамата партньори сексуално разнообразие, но емоционалната връзка се запазва и току виж, някой вземе да ти помогне като страничен ефект, но той пак ще си мяса на вас щото възпитанието важно :D



Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Naka в Jun 23, 2013, 22:33
Не мисля че съм гей. Щастливо женен съм от 3 години и с жената работим по създаването на потомство. ( Дори не знам защо се защитавам ?!? Може би за да не бъдат думите ми приети с абсолютна насмешка... )
Твърдението ми беше друга насоченост - исках да кажа, че ако всеки от нас би успял да каже това, което аз казах, без притеснение, само тогава бихме постигнали изкореняване на дискриминацията.


Лошооооо. И сега коя е Къртицата ??? ??? ???


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: bot в Jun 23, 2013, 23:01
... и с жената работим по създаването на потомство....
Гледай да не смесваш удоволствието с работата за да не обърнеш резбата (от лява на дясна)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 23, 2013, 23:04
Ей, верно го имаше това със елитния отряд на Тива.

Доколкото имам спомени Пелопонеските войни се водиха и между Спарта и Тива и това трябва да е било едно голямо гей меле.

Това ми напомня за един наркодилър в едни по-дивашки времена, който тръгнал да преследва с автомобил BMW-то на конкурентният тартор с идеята да го застреля. За зъл късмет се намесила полицията и му повдигат обвинение за опит за убийство. В съдебната зала пичът застрелва всички с показанието си - той и жертвата имали хомосексуални отношения и пичът бил вбесен задето бизнес-конкурентът и едновремено с това любовник, му изневерил. При което прокурорът задава въпроса "добре бе ми вие сте били няколко човека в колата която го е преследвала". "Ееее ами господине, ами ние всичките имахме хомосексуални отношения с жертвата и бяхме еднакво ядосани от изневярата". България е страната на неограничените възможности определено :)



Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 23, 2013, 23:05
Идеята на shoshon-a беше, че няма нищо лошо в израза "аз съм гей". И че повечето от вас няма да приемете такъв израз с надсмешка. Още повече че той не е верен, що се отнася до вас...

Нека да перифразирам казаното от него като инвертирам израза в:

"Вие сте едни гейове!" :D

Тук вече предполагам, че забелязахте разликата. Най-вече защото не се отнася за някой друг, ами към вас.

Ок, реално не сте гейове, но проблема идва с това, че думата "гей" в нашето ежедневие е като етикет/нарицателно/табелка. И вместо да се надсмивате на такъв род изрази като горния, най-вече защото не са верни, вие почвате да се засягате заради "значението" на думата в нашето общество.

Доказателство, израза: "Този който лъже изглежда смешно, просто защото другите знаят, че лъжеца не говори истината."

Тук GW e много прав, всичко опира до културата. Всички твърдите, че нямате нищо против гейовете и че няма лошо да си гей. Но когато ви асоциират с думата "гей", ви е обидно?
Това е много прост и нагледен парадокс в човешката психика, който показва разминаванията в начина на мислене при човеците :)

Реално погледнато това показва, кои хора са повърхностни в по-голяма степен и кои в по-малка степен - естествено всички хора сме повърхностни до някаква степен, все пак сме създадени по такъв начин.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 23, 2013, 23:11
Първо няма никакъв начин да си изчепя езика и да кажа думата gay, поне докато говоря български  език. Второ не виждам противоречие. Нямаме нищо против тях, защото:

1. Те съществуват;
2. Всеки има право на живот.

Естествено   е да се засегнем. Ако някой ти каже, че си босненец, няма ли да се засегнеш? Не  че си против  босненците, но не си такъв.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: kifavi8024 в Jun 23, 2013, 23:26
Ако ми каже, че съм босненец: първо ми става супер смешно, защото: първо, не съм босненец; второ, как подяволите мисли този човек, за да ме изкара босненец - това води до още смях. Второ, не съм някое малко дете, което още не може да си връзва връзките на обувките, че да се обиждам от всичко (нищо лично). Трето, предпочитам да се смея, от колкото да се обиждам на хора, който очевидно имат проблем с мисленето. Четвърто, може пък просто да се познавам с човека, който ме е нарекъл босненец и това да е някакъв вид бъзик между нас - опа! това прозвуча доста гейско ако предположим, че човека нарекъл ме босненец е мъж  ;D ;D ;D

Не мога повече - напускам дискусията. Тази тема е прекален overkill за моята душа (Еб**ти шиб***я гей съм! - една тъпа тема да не мога да понеса!)...

PS: Начииии, такова - да не си помислите нещо друго: Аз не съм гей - аз съм просто един ши**н босненец!  ;D ;D ;D [_]3 [_]3 [_]3 (трябва да има и оправдание, иначе не е достатъчно гейско).

PS2: Ако съм баннат след този пост, предварително искам да се извиня на всички засегнали се от поста - не съм имал нищо лично към никого - единственото нещо, което се опитвам да постигна, е да обидя себе си. Засега опитите са неуспешни, но има време - все още съм младо гейче, пардон - босненче! ;D >:D ;D

PS3: Не вярвах, че темата за гейове може да ме развесели толкова! Да не се окаже, че съм босненец гей :X  ;D ;D ;D Наздраве от мен  [_]3 Повече не смятам да се обаждам в тази тема, защото нещо много време им отделих на тези гей размисли и ...

PS4: Само един последен въпрос - засягането, не е ли сред главните характерни черти на гейовете? rofl


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 23, 2013, 23:47
Темата си е идеална, става за тролене :)

Ся се сетих за един турски филм, не помня как се казваше, ама се разсипах от смях. Имаше една култова сцена, един извънземен и робота му кацат на земята по времето на османската империя, в някаква ливада, където някакъв мустакат овчар си пасе овцете. Извънземния нахилен до уши и вади някакви малоумни реплики от сорта на "здравейте земляни", роботът съответно се разхожда и анализира средата. На тоя овчара му кипна, погна ги със сопата, настигна робота, събори го на земята и го изнасили.

Сега въпроса е тоя турски овчар манаф гей ли се води по принцип или по принцип в шибането на роботи отзад се влага някакъв по-специален и хетеросексуален смисъл, един вид там да унижи жертвата, иначе не е педал, даже има жена и 15 чавета.

Имам предвид, реплики от сорта на "да те еба в гъза" далеч не са запазена марка на обратни и ми е много интересна цялата работа.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Jun 24, 2013, 00:21
Добре де, защо един съвсем прост въпрос, дали трябва или не трябва да им се разрешават такива паради, при положение, че болшинството хора, които явно май са ненормални, не възприемат тяхната уникалност като нещо хубаво, но пък не ги и дискриминират по никакъв начин, а интелигентните пък нямат нищо против да си практикуват уникалността в спалните си го обърнахте на философстване, че чак и с препратки към историята!?
Не мислите ли, че всяка една глупост води след себе си още куп глупости и би трябвало да протестираме срещу това, а не да сме безразлични, щото още не ни е бръкнало под някаква форма в джоба!?
То май българина единственото което може да го организира в някакъв протест е само бъркането в джоба му или да му платят за това!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 24, 2013, 00:44
Ама backinblack, по последни данни мнозинството от хората подкрепят и забраната за пушене. Иди разбери кой крив кой прав. Също така въпросният парад те май го приемат като някакъв вид протест против дискриминацията. Ето значи, хората не протестират само като им бъркат в джоба :)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: bot в Jun 24, 2013, 02:09
Темата си е идеална, става за тролене :)

Ся се сетих за един турски филм, не помня как се казваше, ама се разсипах от смях. ..

 G.O.R.A.  Там между другото играеше една много готина туркиня

 пп с това съм го запомнил филма, иначе гледай ти на гейуей какви гейски сценки му се запечатват в главата, а даже заглавието не помни


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Jun 24, 2013, 06:56
А аз имам доста големи притеснения. Ако това са правили с извънземните роботи, то какво са  правили с нас, поробеното население  ???


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Jun 24, 2013, 09:23
Аз не знам това гейски сцени ли са честно казано. В смисъл това от страна на тенекията, там Азимов да се изкаже. Ама от гледна точка на турчина ми е много интересно.

А и каква сцена да ми се запечата в главата, това беше сигурно най-забавния момент във филма и ключов за сюжета все пак.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Златко в Jun 24, 2013, 10:01
Имам предвид, реплики от сорта на "да те *** в ****" далеч не са запазена марка на обратни и ми е много интересна цялата работа.

Съвършено вярно, gat3way. Това е древен обичай за унижение и емоционално унищожение на врага.

Относно парада, и аз мисля, че е малко прекалено. Въобще личния живот затова е личен - защото не се парадира с него.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 26, 2014, 00:37
Ей за това са за трепане педалите ($2)


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Acho в Feb 26, 2014, 08:36
Всякакви ги има по широкия свят.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: satir в Feb 26, 2014, 08:38
с геювити проблемация имат тези, които не са сигурни в собствената си сексуалност, мисля аз.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 26, 2014, 09:57
Дет' вика Мишо Шамара "аз с педалите проблеми няям, колкот' повече педали, толкоз повече свободни жени".


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 26, 2014, 11:23
с геювити проблемация имат тези, които не са сигурни в собствената си сексуалност, мисля аз.

И ти като си сигурен в твоята ориентация, одобряваш ли го това от клипа!!!?
Ето ти и още по темата ($2)! Ей така ни прецакват от всякъде и всички! Днес се приема някакъв закон който е в наш ущърб, но ние сме заети да спорим с глупости и утре се започва наказания за неспадването му и ние пак се занимаваме с глупости!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 26, 2014, 11:43
backinblack, когато започнеш да използваш като аргументи нещо, което не идва от Комсомолская Правда и по възможност от Русия, ще го взема насериозно.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: neter в Feb 26, 2014, 12:02
backinblack, ако погледнеш обективно ще забележиш, че целият конфликт между гейове и нормални, включая всички характеристики на конфликта от това какво било естествено и неестествено, през кой на кого и колко пречел на живота и свободата, та до елементарното разделение между хората за всичко, заедно с алгоритъма на аргументите за всяка от страните и конспирациите, по нищо не се различава от конфликта между пушачи и непушачи. Защо по едната тема решаваш да вземеш едната страна, а по другата тема - другата страна? Влизаш в противоречие сам със себе си. В никакъв случай не ти казвам коя страна да избереш, това си е твое решение. Но те призовавам да решиш противоречието, ако не заради друго, то поне да не затапваш собствените си аргументи към едната тема в следствие от другата и обратно ;)
Не използвай този призив да обърнеш темата пак към пушенето - спорът за това противоречие трябва да го проведеш със себе си!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: lunarvalley в Feb 26, 2014, 12:25
а прайд парад на пушачите кога ще има?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: satir в Feb 26, 2014, 12:38
а прайд парад на пушачите кога ще има?
(Лайк)
сега! веднага! няма време за губене!!!
п.с. по въпроса за цигарите, докато още беше само пропаганда пълната забрана за пушене в затворени помещения се изказваха мнения, че тайната цел е, да се даде едно рамо на наркотиците и това вече е факт. сега чувам- пак плахи, все още, твърдения, колко полезна била марихуаната всщност, и как се лекували болести с нея. 


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 26, 2014, 12:50
Не съм убеден, цигарите нямат кой-знае какъв психоактивен ефект, по-скоро алкохола щеше да го отнесе при това положение. Всъщност, и за това не виждам причина - наркотици си се употребяват и да има и да няма цигари или алкохол.

Цигарения прайд иначе е нон-стоп по улиците и аз вземам дейно участие. Даже като се замисля имаше и акции където демонстративно се пушеше, примерно полицаите излизаха да попушат. Щеше да е голям ташак да излязат полицаите-педерасти, щеше да стане световна новина, а Путин да влезе в болница с високо кръвно.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 26, 2014, 13:16
Та значи, да носиш наказателна отговорност, за това, че не обучаваш детето си на гей глупости и като му "преподават" в училище, че това е нещо много хубаво и нормално, ти да не можеш да го отречеш, защото рискуваш да понесеш наказателна отговорност, а съвсем друг е въпроса дали на тази възраст трябва да се занимават децата с такива неща, че двете "майки" ще решават да го тъпчат с хормони и да му сменят пола, щото да бъдел като тях, ама айде това последното може и да не е вярно, щото идва от руски източници, но втория клип който постнах са факти които могат да бъдат проверени! Та, всичко това мислите, че е нещо нормално ли бре пичове?
Не съм привърженик на Атака, но фактите са си факти без значение от коя партия се изнасят, а фактите които вади човека звучат просто и за не много умни хора и ТРЯБВА да се осигури прилагането на закона на територията на целия ЕС, включително и у нас и това е подкрепено от нашите депутати в ЕП, а после, както знаете има санкции за неприлагането на европейските директиви и закони!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: satir в Feb 26, 2014, 13:20
gate3way, такива са фактите. не споря с тях, а ги отчитам. гоеореше се за марихуаната и вече в един щат я разрешиха, като се спомена, че ще я разрешат и в други. другия факт е, че вече се обяснява, колко е полезна. е, без да съм магаре на мост, но не вярвам. не им вярвам по една проста причина- цялата и полезност не може да се сравни с вредата от нея.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 26, 2014, 14:29
Аз съм против забраната им, защото тези забрани генерират само престъпност, но съм против толерирането на употребата им в медии и тем подобни.
Нямам нищо против и гейовете, но да си ги държат интимните забавления в спалните си, а не това което става сега!
Точно и заради тази твърда съпротива на Путин срещу това явление съм и поддръжник!

http://europe.actualno.com/Golemi-US-kompanii-ochakvat-dogovori-za-dobiv-na-shistov-gaz-v-Ukrajna-news_5947.html
Гейт, айде обясни ми на мен простия, само там където има природни ресурси ли липсва демокрация, та този велик страж на демокрацията в света е все забъркан!


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 26, 2014, 15:53
Предполагам не, но само там си заслужава да се хабиш, за да набиеш канчето на диваците, иначе не излиза на сметка.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 26, 2014, 19:10
Предполагам не, но само там си заслужава да се хабиш, за да набиеш канчето на диваците, иначе не излиза на сметка.

Добре де, в ОАЕ и Катар повече демокрация ли има, та там няма такива проблеми и не се бъркат!?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 27, 2014, 00:00
За Катар не знам, но в ОАЕ определено не са диваци. Всякаква идея че там се размотават разни едва ли не необразовани бедуини, много бързо се разсейват като отидеш и се разходиш. Образованието им примерно е на светлинни години от нашето съдейки по базата поне ако не друго. Много добре са си инвестирали парите от нефта мен ако питаш.

Може би защото вместо да се чудят какви простотии да сътворят с печалбите от нефта (примерно на атомни бомби и тем подобно дрънкане на железария), са решили да си оправят държавата. Примерно понеже самолета като каца и излита, минава доста ниско над Иран, разликата между двете е брутална...в смисъл и едното и другото е пустиня, ама в ОАЕ покрай това има и небостъргачи, и магистрали и е окъпано в светлина, и има доста учудващо и зеленина, която не се подържа лесно. В Иран има предимно пущинаци и тук-таме градчета и села, който не са свързани с асфалтов път като гледам. И не е като да нямат и те доста нефт. Мммм въпрос на приоритети, те се борят за изконното си право да имат атомна бомба все пак.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: backinblack в Feb 27, 2014, 00:41
Тва го знам и без да съм ходил там! Попитах за демокрацията при тях как е? Например за правата на жените да кажем! За етническа и верска толерантност! ...........


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 27, 2014, 01:26
Не знам - жена ми не са я карали да ходи след мене и да си слага забрадка. Също и не са ме били задето съм християнин. Има и доста християни които работят там из представителствата, не ги бият и съответно жените не ходят забулени. Това отговаря ли на въпроса?

П.П да - в ОАЕ има църкви, колкото и да е странно. Католически. На практика, арабите са малцинство там, примерно местното население на Дубай е горе-долу колкото това на Варна, останалите поне 1-2 милиона са чужденци, много голяма част от тях са индийци, европейци и от източна Азия и съответно не са мюсюлмани. Не мисля че някой ги гони по този параграф. Би било сложен проблем.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Feb 27, 2014, 08:51
Според мен не питаше за чужденците, а за местните. Имат ли забрадки месните жени или нямат? Вият ли минарета?


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 27, 2014, 10:06
Много ми е трудно да кажа - поради простата причина че няма как да ги разпозная дали са местни или не. Също и като видиш забулени жени трудно ще кажеш местни ли са или не са, щото е пълна мешавица там, пълно е с иранци, пакистанци и от северна Африка. Екскурзоводката ни беше от Тунис и нямаше забрадка, което ме води на мисълта че не са стриктни откъм това и спрямо мюсюлманите, но пък и тя е чужденка. Помня че ми разправяше за гигантския проблем с който били обсебени медиите там при нашето пристигане - някаква местна решила да работи като медицинска сестра, което било прецедент. Големият проблем бил не защо тя искала да работи в болницата, а това че щяла да получава същите пари като емигрантите там, поради което болницата се налагало да измени политиката си по отношение на ТРЗ-то, обаче пък не вървяло щото чужденците нямало да останат много доволни. Минарета има естествено, щото е арабска държава. Но пък не помня да са ме тормозили с воя особено. В Скопие примерно е далеч по-кошмарно.

В Саудитска Арабия доколкото съм чувал нещата са доста различни, но не съм ходил там и нямам никакво желание честно казано. В ОАЕ си е горе-долу като в Европа, като изключим че е доста различен пейзажа. В Дубай специално и алкохола е разрешен - но го има предимно в хотелите и по заведенията и не мога да кажа и дали не го сервират само на чужденци. Обаче излиза бая скъпо - като го смятах в лева, около 16 лева излиза една бира и най-смешното е че малко уиски с редбул излиза на същите пари. Между другото, алкохолът там е доста лоша идея


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: Acho в Feb 27, 2014, 10:22
Тази сутрин по бТВ Яне Янев го направиха за 2 стинки, пак го изкараха баш гейтак.


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: go_fire в Feb 27, 2014, 10:56
Е щом няма очевидна мохамеданска пропаганда, значи са си модерни от всякъде. Де да можеше и маймуните около тях да се поучат :(


Титла: Re: „София прайд” 2013 отменен
Публикувано от: gat3way в Feb 27, 2014, 11:10
Ами всъщност има, някакви келеши от някаква саудитска фондация ме набараха на улицата и ми връчиха няколко книжки за исляма и ролята на жената в тяхното общество. За ролята на жената не съм я отварял, но другата беше забавна, защото предоставяше "научни" доказателства. Примерно че в исляма пишело за ДНК, в исляма пишело за океанските течения и тем подобни глупости. Лика-прилика с креационистите, различни религии, същите тъпизми. Даже още си ги пазя.

Но да - според мен те специално са доста напред в сравнение с повечето ислямски държави, може би само Турция е по-"нормална". На фона на това има всякакви психопати. Те между другото и иранците са били доста по-различни преди 50-тина години, примерно това:

(http://flavorwire.files.wordpress.com/2011/03/iran5.jpg?w=450&h=673)

днес надали би могло да се случи там.