« Отговор #186 -: Mar 04, 2022, 00:04 »
Отново изразявам лично разбиране, като казвам, че според мен лично, свободата е вътрешно състояние на духа. Може да си свободен с пранги на ръцете и краката.
Някой може да разбира нещо друго и това отново е негово право.
А, че света е илюзия е схващане по-старо от хората или по-точно — по-старо е от Хомо сапиенс. Но тук Нака е по-запознат от мен. И Джет има, какво да добави.
Разбира се, имаш такова законно право. Но въпросния закон е по-млад от регистрацията ти тук. Който е имало да научава за теб, сиреч bigtech, вече е научил. От там не можеш да се изтриеш, дори тук за пореден път да бъдем сполетени от някое кракерче, което да затрие де що има по „Старото корито“ и то никога да не може да се възстанови.
И последно нещо. Съдейки по ел. поща, с която си регистриран, всъщност имаш и друг псевдоним наоколо, с който беше много популярен и почитан през много години, далеч преди настоящата ти регистрация. Защо си решил да се откажеш, си е твоя работа. Но не е било, защото не си бил почитан. Това, което казвам, е, че не са други потребители причината.
Къде летят битове не съм компетентен, много по-запознат си от мен. Аз съм обикновен, домашен потребител на ГНУ/Линукс и не претендирам за нищо повече от това.
Само още една забележка. В нашия език е прието — Интернет да се изписва с главна буква, защото е име.
Поздрави!
« Последна редакция: Mar 04, 2022, 00:06 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear