Ако ще и във виетнамски донги да е, все тая.. Това в добрия случай е една танкова дивизия. Със сигурност ще разгроми РФ. Особено ако й намерят кемафи и там др. длъжности от екипажа. Спазарили нещо, някой ще намаже комисион.. и толкова. И "Меркава" си горят, арабелите показаха клипчета. Всички танкове горят- ейбрамси, чалънджъри, леопарди, разните варианти с Т (там 62-64-80-90)..
Зевса май отдавна не се е появявал тук.
Файър, сигурно има нещо вярно в това, защото са ми разказвали хора, изучавали машинопис, че БДС-а е десетопръстна, пък на фонетиката ползваш 4-5-6 пръста макс (аз поне ползвам толкова). Но, като си свикнал на едно, си караш на него, докато те удовлетворява, поне аз така правя.
П.П. На това се посмях-
".. Информацията предизвика мълниеносна реакция в проправителствените руски медии, които заподозряха таен заговор на Лондон с Анкара срещу Москва. Появиха се и коментари, че Владимир Путин не бил силно нервиран от факта, че турският президент Ердоган зад гърба му въоръжава украинците и влиза в сговор с Лондон и Вашингтон. Путин бил гневен и заради това, че тайните служби на Кремъл с голямо закъснение научили за договорката за танковете и Лавров е изглеждал жалък (наистина така изглеждаше...) на срещата на ОССЕ, заплашвайки Молдова, която била на прага да се превърне във втора Украйна, без да знае, че през това време Турция забива ятаган в гърба на уж приятелска Русия..." - от статията.
Ама със сигурност Путин е бил много гневен и силно нервиран (всъщност джурналята в статията са объркали и са писали "НЕ бил силно нервиран", вместо " Е бил силно нервиран"- изпортили са хонорара- цитата горе е копи-пейст)- някой американски дрон го е наблюдавал отблизо, или пък британски учен
А за танковата армада от 1000 танка.. явно броят вътре и изгорелите.
П.П. Хайде от мен една
и хубава вечер (за някои хубав ден) желая!