Покажи теми - banshy
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Lineage2 -: Aug 29, 2007, 17:44
Здрасти!
За някои от вас може и да звуча банално, но нямам избор съжалявам!
LInux за мене е нещо съвсем ново .. по стечение на обстоятелствата  сега съм с UBUNTU на оперативната си машина на работното ми място .
Инсталацията е скорошна на 3 седици е и освен със стандарните приложения които върваят като най необходими нямам нищо друго .
На тази машина до скоро операторите ми играеха LIneage и WoW през свободното си време , на платени сървари . Свестни момчерта са и неискам да ги лиша от това удоволстви затова търся начин да компенсирам загубата . Проблема обаче е в това че под Linux немога да им подкарам игрите просто така .  Нужни са ми емулаторуи за 3D графика за LInux а нито имам представа от производители на подобен софтуеар нито пък ако намеря в мрежата знам дали ще ми свърши някаква работа . И общо взето 3-ма души тука сега седят и ме чакат да измисля нещо по въпроса . Тъ ...казано с думи прости : Моля по запознатите членова на този форум да ударят 1 рамо по въпроса....да ми дадат някаква информация за форуми или бази данни кадето мога да намеря  нужния ми софтъеар.
Също така  .. тука принципно възникна спор по въпроса дали ще може емулатора да се подкара на тая машина , понеже е слаба като параметри ... CPU 850 MHz  RAM 512 Mb  , Лично аз мисля че по отношение на това не би трябвало да има проблеми , понеже както вече казах , на машината вече са вървели  и 2-те игри , но знам ли ..? Все/пак това е Linux и там нещата може да стоят по друг начин . Нямам представа дали самия емулатор няма също да натоварва допълнително машината ? Всякакви коментари и информация  по въпеоса ще ми бъдат полезнаи. Благодаря предварително за вниманието !Страници: [1]