Покажи Публикации - stuple
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Security under Linux -: Nov 02, 2005, 13:23
Цитат (v_badev @ Ноември 02 2005,10:49)
А търсил ли си във всички теми или само в темите от последният месец както е по подразбиране?

Потърсих в резултатите от търсенето ми! Що се отнася за другите много благодаря за изчепателната информация и навременната намеса '<img'>.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Security under Linux -: Nov 01, 2005, 23:38
Мерси за инфото. Относно за тфа с бутончето - потърсих, нищо не намерих. Аз попринцип имам някаква представа какви продукти има горе долу, но идеята ми беше вие да ме посаветвате. Въпреки че ще се повторя Благодаря '<img'>.
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Security under Linux -: Nov 01, 2005, 22:52
Направих цялата тази тема и зададох въпроси с мисълта че със линукс се занимавам от скоро и има доста неща които още са ми мътни. Така че все още смятам че НЕ мога да си отговоря сам на въпроса (все пак за това го зададох)...
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Security under Linux -: Nov 01, 2005, 22:34
То хубаво че има вграден firewall, но идеята ми е дали е достатъчен за да ме предпази. Защото докато бях под Виндоуса само стената не беше достатъчна. Дали линукса е по малко податлив на недоброжелателни атаки?
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Security under Linux -: Nov 01, 2005, 22:29
Идеята ми е следната: Да ми препоръчате какъв софуер да ползвам за защита... Имам в предвид антивирусен софтуер, антишпионски и разните му други нещица против мизерии. Операционната ми система е SuSE 9.3 Linux, но мисля да си сложа новото SuSE 10.
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Въпроси за SuSe -: Oct 22, 2005, 17:36
Благодаря за съвета '<img'>.
7  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Въпроси за SuSe -: Oct 22, 2005, 11:09
Добре щом казвате, че не става предложете ми дистрибуция. Аз просто съм адски от скоро с линукс и просто това беше дистрибуцията която ми попадна първо. Иначе мерси много за инфото по горните ми въпроси. '<img'>
8  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Въпроси за SuSe -: Oct 15, 2005, 21:44
Имам друг въпрос. Аз съм със SuSE 9.3 имам го от по-малко от 20 часа и това ми е първия контакт с линукс. Понеже съм Windows-ки човек и съм свикнал с някои програмки и следователно първото нещо което направих като стартирах линукса беше да почна да ги издирвам. Някои ги намерих но има някои при които все още удрям на камък. Те са: eMule (p2p клиент който да поддържа eDonkey мрежата), Dc++, BitTorrent (някакъв БитТоррент клиент) още някакъв аудио плейър които да има плейлиста и да пуска mp3. Към линукса има Realplayer който е едиствения плейър до сега който е успял да ми пусне музиката, другите които са към ОС-то седят безмлъвни. Свалих си BMP( Beep Media Player) и XMMs но те също така седят безмлъвни. Последната програма която ми трябва е някаква с която да мога да пускам ДВД-та. Ако може да ми дадете компилиран rpm или да ми обясните по-подробно как да компилирам, защото гледам като теле в желензица като стане въпрос за компилиране. Благодаря предварително!
Страници: [1]