Покажи Публикации - samo_za_info
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хумор, сатира и забава / Кошче / Злословие или не -: Dec 09, 2020, 18:48
Тази тема започва като извънтемие в:

Авариите на чез.

Не се наемам да потвърдя или отхвърля верността на мненията. Отделям ги по желание на автора на оригиналната тема. Те наистина не са по нея. Но тази тема остава отключена и ако някой има желание, свободно може да коментира по нея.

Гофи





Извинявай но не знам къде да ги добавя в кода.

Няма да стане толкова просто, а и не знам какво точно искаш да постигнеш. CLI програмка ли искаш да си направиш или web страница?
Не мога да отделя повече време по проблема. Надявах се, че разбираш поне малко от програмиране и ще можеш да се оправиш сам след насоките.


Само за информация:
Въпросният човек, който пита не разбира от нищо. Въпреки това - има фирма, чрез която предлага услуги - правене на сайтове, насторйка на мрежи, писане на софтуер и т.н.
Обикновено, търси някой, който да му направи нещата безплатно, и после ги продава на клиентите си.
Един колега лично се опари от схемите му:

Трябваше му някой да настрои два микротика да се вържат във ВПН, и му обеща 50 лева за работата. Микротиците бяха настроени, после последваха множество позвънявания - човекът не знаеше как да настрои IPSEC тунела след като са се променили публичните ИП адреси. Тъй като не схвана как да го направи се принуди да даде достъп до устройствата, и колегата му ги направи, и всичко заработи.
В последствие отказа да му плати 50-те лева, защото, цитирам "клиентът не осана доволен, защото нищо не работеше", визирайки нуждата от допълнителна настройка. Тъй като вече знаехме кой е клиента попитахме как се е развила ситуацията.
За два Router Board RB750G + настройка на IPSEC VPN клиентът е платил на въпросната фирма сумата от 1500 лева.

Та... тези неща, които така усърдно му пишете..... ще се сдобият с цена :) рано или късно....
Страници: [1]