Именно. Продаваме автомобили на руснаците и купуваме от тях.....ами рускини
не е до 90 те години-забранен е към края на 70 те години в България... -това го знам от баща ми-беше химик...
Забранен е дръжки. Това го знам от баба ми - лично съм я виждал как го ползва на село. Някъде в края 80-те. От добрата страна, ДДТ е спасил милиони човешки животи от малария....в Африка.
рускините -никакво купуване-те сами ще си дойдат-както през соца...
ммм-то и аз намерих някъде в 80-те в градината на дядо ми, ама макар да протестираше малко го изхвърлих....
виж какво върна гугъла- "Използван е също за борба с насекоми, разпространяващи болести. През 60-те год. използването му е ограничено, а през 1969 год. вносът и употребата на ДДТ са изцяло забранени."
http://www.friends-of-earth.org/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=82&limitstart=2------------------------------------------------------------------------
....робската психика всъщност е!!!....със Запада, пък макар, и без държава, както правилно отбелязват рускините-"вие защо сте в НАТО??-за да ви чукат българките без пари".....докато не остане и един българин....ах пардон-докато не се изпълни "секретният" план за ограничаване на населението до 3.5 милиона българи...роби......
все в духа на Жан-Жак Русо....