Д. Бoжилoв вече е цар на фалшивите новини. След като оплю Линукс си намери ново поприще.
https://www.24chasa.bg/novini/article/7186730
И "изненада" - сайта му е на Centos, а и си признава, че е луд.
Нямам думи, какво прочетох. Вестник, който за цялото си съществуване (близо 30 год.) и един ден не се е занимавал с нещо различно от фалшиви новини, громи в статия точно тях. И за да е видно, че това е статия на „24 часа“, вътре Добри е наречен ляв, видна калинка (второто поколение калинки) прави конференция, а експертно мнение дава момиче на късмета, която рекламира дъщеря си. Трябваше да вземат и едно мнение от Гала, за да е пълен комплекта.
Всичко започва още в самото заглавие, което ни кара да мислим, че Армен дотолкова му е изпила чавка мозъка (което не би трябвало да е случая), че е сключил съдружие с Добри. За щастие никъде в изложението няма и едно доказателство за това. Доказателството им е, че единия препечатвал от другия.
Да знаете аз съм съдружник с Линус, Шатерворт и Пьотеринг, защото съм ги препечатвал.
Ура! Да живее българската журналистика! Как пък само олигофрени ражда ФЖМИ? То и аз съм олигофрен, ама поне не се занимавам с обществени дейности.
=*=
Относно типажа станал повод за препратката. Какво да се казва за него? Толкова жалка история, че няма накъде. Човека всякак си опитва да стане известен и да изплува в обществото. Но, толкова си не може. Прави, струва, все на камък удря. На времето съм го виждал на такива култови места като телевизиите Скат и Алфа.
Представяте си нали? Тъкмо свърши прекрасното предаване на Стамен Стаменов и за десерт гледаш Добри на гости в „Дискусионно студио“ да бистри политиката.
п.п. И пак се връщам на мизерниците от „24 часа“. В писанието си са успели да намесят дори „Неновините“. Тия хорица щяха да са щастливи, ако имат дори стотна от култовия му статус, ама нямат. И няма да имат. И като малки злобарчета се опитват да правят мизерии. И това не могат. Просто са жалки, колкото е жалък и „човека“ станал повод да ги споменем.