На първо четене при мене..Със силикона не стана, още е изолатор, въпреки че забърках много, много преситен разтвор, толкова, че повече графит не можеше да поеме.
Причината която сега ми се изясни...предполагам е че силикона е много гъст като субстанция и понеже е много гъст, трудно се забърква с друг пълнител. Т.е колкото и да забъркваш не може да поеме повече понеже е гъст.
Съветвам те с епоксидната смола да не се отказваш. Слагаш само една капка смола (предварително забъркана) и месиш, месиш с графит колкото можеш. Трябва да си настоятелен. Трябва да стане гъсто като леко навлажнена пръст, твърдо и гъсто, по гъсто даже и от пластелин/тесто.
Трябва да се пробва с нещо по рядко...воднисто. Тези дни смятам да пробвам със силикон разреден с white spirit. Гледам има такива рецепти на запад и с такова разреждеждат строителния силикон ако им трябва 'течен' силикон.
Освен това за шивачите продават и едно силиково лепило което е по течно. С него шивачките лепят подплатите. Та те са ми казвали че ставало и със строителен силикон, обаче с него много по трудно се работи защото е много гъст.
-----
Мисля че това дето не ми се получи със силикона, има надежда, (вероятно съм на прав път) защото ако го притисна много силно по някое време омметъра показва съпротивление...Но и аз нямах време тази седмица
. Утре съм по свободен и ще меря и пробвам още.