Покажи Публикации - chelsea
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Нетехнически теми / Идеи и мнения / DOCSIS Cable Modem -: Oct 20, 2004, 14:06
За кода да ще го пусна като завърша напълно скрипта. Така скрипта работи и с всички модели кабелни модеми, необходимо ще бъде само те да бъдат описани аз така правя за да изкарва марката и логото на компанията (това в бъдещите проекти за логото) скоро ще пусна и за Cisco защото извличането на информацията там е различно почти всичко е възможно.
2  Нетехнически теми / Идеи и мнения / DOCSIS Cable Modem -: Oct 20, 2004, 10:17
Аз не съм казал че си крия IP-то реалното виж какво ти пише. Не показвам DHCP DNS и IP то на модем-а все пак за да виждате стойностите трябва да минава през мен за да се свързва локално към модем-а. Мисля да го пускам на Отворен Код ще е полезен на колегите от другите Кабелни Телевизии предлагащи Интернет.
3  Нетехнически теми / Идеи и мнения / DOCSIS Cable Modem -: Oct 19, 2004, 22:58
Малко информация за кабелния ми модем. Много полезен скрипт поне за мен защото в реално време мога да следя затихвания по мрежата както и защумявания. Все още изгръждам кода на това е един достатъчен завършен вид махнал съм IP-тата нарочно не Ви трябват.

http://kalin.cult.bg/mywork/flash/docsis/

Аз съм си го правил мой си е.
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / FreeBSD -: Jun 13, 2003, 10:47
Имам FreeBSD който беше сървър и подържаше мрежата чрез DHCP, но в крайна сметка сървъра се смени на Windows платформа от него също се разпространява мрежата чрез DHCP интересува ме как мога да сменя IP настройките на FreeBSD-то така че да може той да има динамично IP
Страници: [1]