Автор Тема: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!  (Прочетена 12515 пъти)

ANTIADMIN

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
Докато чета сериозните теми във форума, се сетих за това. enjoy! ;D

Още една хипотеза за евреите, кивота и Моисей:

"- ... Моисей е роден в древен Египет. Е, не се обиждай от въпроса, но знаеш ли къде се намира древен Египет?
- Естествено в Египет.
-Ето това е голямата заблуда за хората по света. И учените грешат.
...
Древен Египет е днешна Б-я. Тук е роден Моисей, тук умира и тук е погребан. Той не се ражда случайно на българска земя, а носи в себе си кода на висшите атланти, трансформиран в човешки ген от съвременната цивилизация.
- В Библията пише, че Моисей е водил еврейските племена 40 год. из пустинята.
- През коя пустиня, знаеш ли?
- През Сахара естествено.
- Вярно в Библията пише, че Моисей е бродил 40 год. из пустинята и свързват пътуването му с Египет и Сахара. А в действителност описанието се отнася за българската Сакар планина.

...

- Но защо никой от учените не установява това неправилно описание с местоположението на територии?

- Поради липса на друг източник, описващ събития преди хилядолетия, освен Библията. А тя гради основите си върху древните шумерски писания.
И още нещо, Библията, която днес познаваме, е втори преиначен препис от истинската Библия. Не случайно преводът е направен от арамейски на еврейски...

... В мен възникваха все нови и нови въпроси, които трябваше да се уточнят. Щом Моисей е роден в земите на днешна Б-я, къде е тогава Червеното море, през което са минали евреите?
Тук съвсем се обърках.Не можех да разбера как така, хем сме българи, а в страната ни има и египтяни? Кои са българите, кои евреите и кои египтяните?

...

- Прав си, нямаш данни с които да направиш съпоставка. А това, което ти липсва, за да си изградиш представа за древността е, че през вековете, отразени като библейски събития е имало много миграции и разселвания на народите. Земите, които се наричали Древен Египет по времето на Моисей са се намирали на територията на днешна Североизточна Б-я. Там е имало море, следи от него днес са открити в района на Провадия.
Наричали са го Червено море, защото почвите  и скалите около това море са имали червеникав цвят. Били са богати на медни руди и злато. Когато Моисей напуска Египет, преминава точно това море и се насочва на юг-югозапад.

- Преминаването на евреите през това море, разделило се на две, измислица ли е или отразява някакъв природен феномен?

- По това време е имало сериозни магнитни процеси дълбоко в подземните нива, близо до земното ядро. Тези магнитно-енергийни трансформации са предизвикали силни отливи, разделящи морето и последващи мощни приливни вълни. Тези вълни са върнали водните маси обратно в басейна им и са запълнили отворилата се суша. Това е причината за поглъщането на голяма част от войската на фараона. Няма нищо фантастично, а съвпадение на природни катаклизми.
...
Запомни, египетският народ от старите библейски времена, населявал днешните български земи и основал първия Древен додинастичен Египет е клон на траките, предприели разселване по тези земи векове преди това. Тази е причината да се намират общи символи и прилики в древните писмености на траките и египтяните. Това обясвяма и управлението на част от българските земи от фараони.
...
- Във вековете, преди описаните събития, древните траки-българи са дали началото на юдите (юдеите), еврите (евреите) и първите египтяни (егирати - идващи от траките, от Ра). В по-късните библейски времена е имало вражди, борби за власт и поробване, надмощие, асимилация и т.н. между народи с общ корен, с общ произход - между братя, каквито са помежду си евреите и египтяните. Това е основата на тежката карма, която придобива Б-я още в най-древни времена - кръвта, пролята между произлизащите от един род, братоубийството.

...

Моисей е роден  и погребан в Б-я. Получил е тук скрижалите и инструкциите за създаване на кивота. Никой досега не е могъл да определи какво представлява кивотът. Време е да попитам за него.
- Кивотът представлява комбинация между микрогенератор на Алфа вълни от средно вълновия спектър и лазер, трансформиращ материята в енергия и материализиращ определени вълни в съответна материя, кодирана в зададените параметри. Инструкциите за конструирането му се съдържат в скрижалите на Моисей. Там са и напътствията за използването и различните му функции. Моисей го сглобява и му "вдъхва" живот с разрешението на Висшите учители, които му дават инструкциите за това.

- Но в Библията пише, че Кивотът е произвеждал небесна манна, с която са се хранели?
- Истина е. Небесната манна е произвеждана с помощта на кивота, използвайки една от функциите му за материализация на енергиите. Представлява висококалорична енергийна смес, под формата на дребни "питки".
- Знаем, че на няколко пъти Кивотът е бил отнеман...
- Да, Кивотът е бил отнеман на няколко пъти, но винаги се е връщал при законните си притежатели, в исконните си земи - България. Същата е и съдбата на Скрижалите, които се намират в подземията на остров св. Иван. Кивотът ще бъде открит и използван след време, когато Висшите учители дойдат отново на земята и дадат разрешение за това...

- Къде се намира сега Кивотът, Учителю?

- - Кивотът се съхранява в Родопите, близо до Кръстова гора. Затова хората там усещат прилив на енергия, а някои получават и изцеление. Той е в труднодостъпна част на планината, където няма населени места и пътища, дори и пътеки. Самото място, където се намира входът за кивота е сухо и обезлесено и обхваща площ от около 20-30 кв.м.

От "Тайните подземия на Б-я" - 3-та част от Милан Миланов
Активен

ANTIADMIN

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #1 -: Jun 05, 2009, 20:10 »
- Истина е. Небесната манна е произвеждана с помощта на кивота, използвайки една от функциите му за материализация на енергиите. Представлява висококалорична енергийна смес, под формата на дребни "питки".

...aaaaaaaaaaahahahahahaha ;D ;D ;D
Активен

m0rph

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 271
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #2 -: Jun 05, 2009, 20:43 »
omg  :o omg  :o omg  ;) ;) ;)

Забравил е да попита за елфите и Фродо....

хахахахахахаха  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ЗибелтБг

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #3 -: Jun 05, 2009, 22:30 »
   Не е никаква тайна, че Библията е тотално фалшифицирана. Но египетската цивилизация си е в Египет. Някъде 80 - те години японците опитали да направят малка пирамида и потрошили инструментите . Самите пирамиди са фрапантно доказателство, че ги е строила технологична цивилизация на светлинни години от нашата. За кивота се говори, че е бил светлинен компютър с атомен генератор с друг модел на разпад на атома - по бавен. Но щом като е била толкова развита цивилизацията - естественно да са им били  и компютрите много по- съвършенни. Въобще на планетата има предостатъчно артефакти, като доказателство на духовна и технологична мощ, които са били тясно взаимосвързани. Което би трябвало да ни подсеща нещо......че духовното и технологичното трябва да вървят ръка за ръка, ако иска човек да има действителен прогрес - духовен или технологичен. За сега Линукс е  нещо, в което има част от този заряд - нещата търпят развитие.
« Последна редакция: Jun 05, 2009, 22:42 от zibeltbg »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

ANTIADMIN

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #4 -: Jun 05, 2009, 22:50 »
zibelt,
това в последното изречение е бъзик, нали?
Е, от тва с питките още ме боли стомаха ;D
Активен

m0rph

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 271
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #5 -: Jun 05, 2009, 23:13 »
О да, всички знаем че пирамидите са били площадки за излитане на космически кораби. Как може да не го знаете това..... ??? ??? ??? ???
Я стига. Технологично развити били.......моля ти се. Принципно фантастиката ми е любимият жанр ама това вече са си глупости. Мисля, че си прекалил с гледането на Stargate.
С упоритост и воля човек може да направи всичко. Сигурно и в края на втората световна война ако им беше казал, че след малко над 20 години човек е щял да стъпи на луната щяха да те помислят или за луд или за извънземно. Има достатъчно добри теории който доказват, че са можели да ги построят. Това са си глупости.

Относно кивота ... дори няма твърди доказателства, че е съществувал. Имаме само n пъти препреписвана книга в която се говори за него (и с риск да си навлека религиозен гняв), тя може ( не казвам, че е) да е просто развихрената фантазия на някой изкуфял старец който е халюцинирал в последните си мигове и е слял реални факти с фантазия.
 И за да ви покажа колко тези преписваници влияят само ще ви кажа, че е бил открита част (най-старата намерена засега на 1700 години) от Книгата на откровението в която числото на звяра не е 666, а е 616. И колко забавно става. Всички го знаят като 666 само защото някой, някъде, по някое време и бил прекалено уморен докато преписва и е написал без да иска една 6-ца. Не казвам, че няма извънземни. Напротив 100% съм сигурен, че има. Шанса да могат да летят с такива скорости в космоса, да са изключително технологично развити и да са се гъбаркали с нас по онова време е дооооста малък....
Относно питките - някой май си е изпуснал кафето(или по скоро тревата) докато ги е правил  ;D . Айде стига, че пак ще стане някакъв тъп спор. Историята си е история и толкоз.
ай с здраве  [_]3 [_]3 [_]3
« Последна редакция: Jun 05, 2009, 23:23 от m0rph »
Активен

ЗибелтБг

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #6 -: Jun 05, 2009, 23:23 »
  Не става само с упоритост и труд - трябва някой да ти даде технологията - явно не си запознат с пирамидите -  всичките теории за направа от обикновенни хора са безкрайно примитивни - те просто нищо не доказват, ти току що каза, че вярваш в инзвънземни -  еми под ръководството на извънземни са направени, дано да отидеш в Египет някой ден да ги видиш...а за луната - там човек със сигурност не е още стъпвал, особенно с развяващото се щатско знаме - дето няма атмосфера... ;)
« Последна редакция: Jun 05, 2009, 23:31 от zibeltbg »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8792
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #7 -: Jun 05, 2009, 23:32 »
Той Зител вече го каза, а и аз не искам да учасвам в тъпото обсъждане, в което пора иронизира някой местни герой. Я аз вече участвам?! Морф моите уважения, но... Теориите за пирамидите са си само теории, сирреч още никой не построил дори малка пирамида. нещо повече за съвременната наука е невъзможно да построи кран, който да повдигне дори един блок на един метър от земята. А за кацането на луната, аз още не съм видял нито едно обедително доказателство, поне по-убедително от библията, че се е случило действително, каквото и да си говори Звездичко.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

ЗибелтБг

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #8 -: Jun 05, 2009, 23:35 »
zibelt,
това в последното изречение е бъзик, нали?
Е, от тва с питките още ме боли стомаха ;D
ANTIADMIN Никакъв бъзик не е - сериозно е - просто технологичните предизвикателства изискват тотална промяна в мисленето -  ето защо майкрософтските изделия са толкова скапани - не издържат на технологичните предизвикателства - това означава, че изкуствено  е сложена спирачка на прогреса - на нас може и да ни се струва, че лети, но той всъщтност пълзи - защото се подчинява на някакви глупости за прогрес благодарение на пазарната икономика само - което е едностранчив начин на мислене
« Последна редакция: Jun 05, 2009, 23:48 от zibeltbg »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

m0rph

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 271
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #9 -: Jun 05, 2009, 23:52 »
zibeltbg да си чувал за запазване на момента.......(това относно знамето) сиреч леко да докоснеш кола вибрациите  стигнат чак върха на знамето. А ти пък от къде знаеш как се държи знамето на луната. Да не би да си бил там. Ако си бил там значи все пак човек е стъпвал на луната

go_fire много ясно, че никой няма да построй. Знаеш ли колко пари ще отидат (хората няма да ти работят робски труд). Фараоните са си казали или го правите или умирате от глад ( или ви убиваме), и те са ги направили. Когато ножа опре до кокала на теб и на семейството ти няма начин да не го направиш. Пък и тогава това си е било изгодно. Работа се е намирало лесно.

Абе и камъка е примитивно оръжие ама ако те цапна с него по главата ще свърши същата работа като един калашник. Това че са "безкрайно примитивни" не ги прави нереални, а точно обратното. Човек е безкрайно изобретателен и упорит.......

П.С. : Порчо сигурно сега се спуква от смях и кеф, че е започнал поредният спор  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Jun 06, 2009, 00:05 от m0rph »
Активен

ЗибелтБг

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #10 -: Jun 06, 2009, 03:23 »
           О..ооо -  не - m0rph ме расмя истерично - благодаря ти - още от Египетско време смехът се смята за дар от Боговете! :D  [_]3 [_]3 [_]3
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

neosofti

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 123
  • Distribution: Убунту 10.04 - 64 бита
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #11 -: Jun 06, 2009, 15:22 »
Хора, сигурно има Господ, ама гарнция, че не е този в който вярваме, понеже сами сме създали образа му по наш образ и подобие.

neosofti

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 123
  • Distribution: Убунту 10.04 - 64 бита
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #12 -: Jun 06, 2009, 15:26 »
Ебати. И аз почнах да пиша простотии наравно с другите.
Важното е да пълним гушите на църквата с пари, а те да ни обещават спасение след като "ритнем топа", че ако са ни излъгали не можем да направим нищо. Е такъв бизнес искам да имам и аз. То за това все се кичат със злато. Па що да не се кичат като има кой да им се връзва. Не напразно се водят "пастири" на "стадото" от хора.

ANTIADMIN

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #13 -: Jun 06, 2009, 16:57 »
Нищо не се спуквам, морф. За мен конспирациите винаги са били начин да се изрази или чуе "другото мнение", но никога "искаме ми се да е така, ма не е, затова ще си фантазирам напук". Това са две коренно различни неща. В края на краищата всичко опира до вярата в едно или друго, не е правилно както да се отрича едното, така и да се възвеличава другото. Но хора като ***** нарочно няма да изброявам имена, защото ще си помислят, че им се подигравам, сляпо вярват в най-нормални неща. Виж в съседната тема мнението за петрола и М$ :)
Активен

gat3way

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
    • WWW
Re: Внимание! Не е за хора със слаби нерви!
« Отговор #14 -: Jun 06, 2009, 18:29 »
Не може да не е стъпвал човек на луната. Все пак световната конспирация се прави от американското правителство, евреите и сивите извънземни. В този ред на мисли, съмнява ме някой американски президент досега да не е помолил опулените извънземни да не го разходят на луната. Всъщност то всичко си беше обяснено в знаменитата творба за Хитлер, Тесла и извънземните, но сега не мога да я открия. Шибаните илюминати са бастисали сървъра. То беше от вестник "Строго Секретно" де, та може да е останал някой брой някъде....ама съм сигурен че извънземните и илюминатите вече са се погрижили за тази възможност.

Въобще лайна, големи гадове са това американците, евреите и извънземните. Мисля, че само руските учени и Волен Сидеров все още могат да им се противопоставят успешно. Именно затова е този световен заговор срещу България и православието  >:(
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon