Linux за българи: Форуми

Предложения и въпроси относно Linux-BG => Предложения за подобрения на този форум => Темата е започната от: kras1 в Nov 08, 2013, 21:45Титла: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: kras1 в Nov 08, 2013, 21:45
Някой който е наясно да обясни:
Логвам се в сайта http://www.linux-bg.org/ без проблем, а във форума ми дава, че няма такъв потребител или грешна парола. Когато поискам да ми прати паролата(или нова парола...) по мейл ми казва че няма такъв имейл? А мейла си е този проверих го в сайта. Не съм се логвал доста време във форума, да не съм пропуснал нещо?


Титла: Re: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: laskov в Nov 09, 2013, 08:22
Сайтът и форумът са отделни системи и не ползват едни и същи потребители/пароли. Може да имаш регистрация за форума, а за сайта - не. Като се опитваш да си смениш паролата за форума, да не би да тръгваш от Забравена парола от сайта?


Титла: Re: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: kras1 в Nov 10, 2013, 07:36
Винаги съм влизал с едно и също име и в сайта и във форума(знам, че са две отделни системи).
А относно паролата, когато се опитвам да я възстановя и си пиша имейла ми казва, че няма потребител с такъв имейл и отдолу на това пише
Цитат
Powered by SMF 2.0 Beta 4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Theme by DzinerStudio
Създадена за 0.086 сек с 9 заявки.
  ,така че това се случва от системата на форума.


Титла: Re: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: ProFan в Nov 10, 2013, 10:10
Имам същият проблем. Логвам се само във форума. От известно време не мога да се логна. При опит за ресет на паролата ми дава че няма такъв мейл.


Титла: Re: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: go_fire в Nov 10, 2013, 10:23
Kras1, изглежда лятото е имало атака срещу ЛЗБ. И тогава очевидно се е взело решение, всички потребители да се блокират до смяна на паролата. Адреса, който си дал във форума, очевидно е друг. Може и вече да го нямаш.

Сега варианта ти е да се свържеш с Мара или Нетер да ти нашляпат някаква служебна паролка на старата регистрация, която после да си смениш.

Про фен, твоят случай изглежда е обратният. Доколкото разбирам, не са пипали по коритото. Защото там си влизам със старата парола и не ме е карало да я сменям. Ама и ти се свържи с модерите да видят как могат да помогнат. Доколкото знам, нямат права извън форума, но поне сигурно познават някой, който има.


Титла: Re: Не мога да се логна във форума
Публикувано от: kras1 в Nov 10, 2013, 10:59
go_fire Мерси за инфото, току по писах до bop_bop_mara.