Покажи теми - peio
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Трудова борса / Търсене / Virtual Card Services - некоректна фирма -: Nov 18, 2005, 15:50
Поствам и тук, за да остане за по-дълго и ако някой пропусне новината на основния сайт.

Virtual Card Services са една от фирмите, които участваха на OpenFest — трябваше да бъдат един от спонсорите. Трябваше, но не станаха — не платиха. Вече двадесети ден, въпреки положените усилия, те не пожелаха да преведат дължимите пари.

Въпреки, че участваха на феста, имаха свой щанд и името им бе оповестено, те не платиха. Който е посетил проявата, вероятно ги е забелязал — те бяха тези, които даваха тениска за CV, ключодържател за CV и най-накрая бира за CV. Ако не сте ги видяли или не сте чули за тях досега — нищо чудно. OpenFest беше промоция за тях, защото те са нова фирма и използваха проявата, за да набират хора — основно LAMP програмисти и администратори.

Моля хората, които се надяват да си намерят работа в тази фирма, да се замислят дали рискът си заслужава. Имената на хората, с които бихте преговаряли са Бисер Димитров и Васил Бояджиев — възможно е да ги намерите и на други места. Бих искал да помоля всеки, който има възможност, да разгласи това в достъпните му медии (сайтове, форуми, блогове, irc, icq и др.) и сред познатите си, за да не позволяваме и за в бъдеще подобно некоректно поведение.
2  BSD секция / Системни настройки / Преминаване от 4.* към 5.* и някой общи въпроси -: May 05, 2004, 00:21
Здравейте,
може ли да кажете доколко е възможно (се препоръчва) мигриране от 4.9 към 5.2.1?
Дали конфигурационните файлове са съвместими и какви евентуални проблеми има?

Друго, което не ми е особено ясно е относно политиката на поддръжка на стари версии. Четох, че средния E.O.L. е към година след излизането на релийза, но аз се логвам по разни машини които ми се преставят с версия 4.3 и 4.6, а  предполагам не са просто инсталирани и оставени, а и се подържат живи по някакъв начин.

Ако ми дадете и нещо за четене, цена няма да имате '<img'>

Благодаря Ви
3  Хумор, сатира и забава / Хумор / Как да инсталираме Windows за по-малко от 5 часа -: Apr 28, 2004, 16:54
Възможно е! повярвайте в себе си.
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Активен курсор в мозила -: Apr 09, 2003, 23:01
Здравейте,
може ли да ми каже някой от къде се променя активния курсор в Мозила? Т.е. вместо тази "гърбава" ръчичка да е примерно курсора от Konqueror.
5  Предложения и въпроси относно Linux-BG / Предложения за подобрения на сайта / Ограничен брой на символите в js prompt-a -: Apr 24, 2002, 12:38
едни хубави думи за MS
ам да ...
js prompt-a има ограничен брой на символите, които може да приема и така по-дългите връзки ще трябва да се вкарват на ръка...
а иначе линка е http://www.microsoft.com/presspa....rl=http
Страници: [1]