Linux за българи: Форуми

Хумор, сатира и забава => Кошче => Темата е започната от: quickJO в Jan 16, 2010, 11:47



Титла: eRepublik game
Публикувано от: quickJO в Jan 16, 2010, 11:47
еРепублик е игра представляваща съвременното общество. Това ще рече че работите, пазарувате храна, живеете кадето искате в еСвета, помагате на икономиката на еРодината например, развивате се като военни, министри и политици, собственици на компании, медиини магнати или обикновенни работници. Има избори и се избира управление на страната, конгрес и президент, водят се войни м/у държавите. Играта отнема малко ресурс като време на ден. 10-15 мин. са достатъчни.

Проблема е че сега еБългария е въвлечена в центъра на 4-тата световна война в играта. За 1 път почти изчезнахме, едвам удържахме София, възстановихме се, държахме Инстамбул и нападахме Румъния (основния ни опонент) на тяхна територия, но нещата се обърнаха, България беше заличена, икономиката ни унищожена, българите се евакуирахме предимно в Сърбия. След няколко възстания успяхме да върнеме Варна и Видин но държавата ни е адски зле. За това се търсят нови играчи които да помогнат в съпротивата и възраждането на родината ни в играта. Ето карта на еСвета към сегашния момент--> Тук! ($2). Както ввиждате поляците изнесоха Германия и тя последва нашата съдба, а Испания завзе почти всичко на Франция. Лилавото е България, а жълтото е Румъния.

Ако се регистрирате, направето го от този линк ($2) и избирайте място за живеене Варна, България! Иначе попадате на чужда територия, а Видин е мн крехък и може да падне всеки момент и да останете затворени на чужда територия. Дано играта ви хареса и на вас.

Ако не съм уцелил раздела моля за извинение, но не видях по-подходящ.

 :beer:  :beer: ...изтрито...

Редактирано, съгласно т. 6 от http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=6115.0
bop_bop_mara


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: b2l в Jan 16, 2010, 13:00
Защо си дал линк за регистрация, такъв че всички да се регистрират под теб - да печелиш злато като станат 6-ти level.
Играта е изключително тъпа!


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: tonitochev в Jan 16, 2010, 17:46
Играта си е добра. Наистина е добре да си увеличим населението, за да може да се развие едържавата ни. На пръв поглед може да е тъпа, но достигнеш ли определено ниво, можеш да въздействаш на хода на еисторията, така да се каже. Целта в играта не е само да папкаш, да тренираш и да работиш за хлебеца. По амбициозните наистина могат да се кандидатирват за разните длъжности, да станат президент или министър и да взимат държавнически решения. Играта е като в живота - можете да бъдете мишки, а може да бъдете героите и от вас да зависи всичко. Е, ако другите играчи ви гласуват доверие. Абе играта е уникална. На никого не пречи да се включи и да участва. Както се казва, да бием гадните румънци.


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: lunarvalleys в Jan 16, 2010, 19:10
Цитат
Играта е като в живота - можете да бъдете мишки, а може да бъдете героите и от вас да зависи всичко.

сещам се за немалко хора от които е зависела историята, които не са били по-стойностни от мнозинството т.нар. мишки...


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: b2l в Jan 16, 2010, 19:18
Загуба на време...
След 2-3 месеца ще рестартират сървър-а и пак отначало...


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: tonitochev в Jan 16, 2010, 21:15
В момента тече 788 ден от е света. Аз играя от 550 ти ден. Тая игра не е на светове по една година, както другите.Още малко факти:В момента еБългария има 2266 жители, преди седмица бяха двойно по-малко. То тогава еРумъния заличи еБългария от картата за няколко дни.Трябва да се знае, че за да се развие икономически и политически еБългария трябва голямо население. Румънците  са едва ли не една от най-силните държави, щото имат огромно количество участници.Това за мишките, имах в пред вид това - папкане, работа и нищо друго. Но пак такива участници са от полза - много народ - развита икономика.


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: b2l в Jan 16, 2010, 21:31
И коя страна е с най-много жители - Полша. И какво ще стане след като една страна като нея или като Русия завладее целия свят? Дали няма да рестартират сървър-а? Дори и да не го рестрартират повече никой няма да я играе!


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: bop_bop_mara в Jan 17, 2010, 01:54
//offtopic
quickJO, би ли обяснил защо избра този форум да рекламираш въпросната игра? Разкажи ни 2-3 неща за себе си, като например кое дистро ползваш, откъде си, кой те запозна с Линукс.


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: b2l в Jan 17, 2010, 02:01
Хаха, марче сигурно се базикаш, той надали знае какво е линукс  :D :D :D


Титла: Re: eRepublik game
Публикувано от: bop_bop_mara в Jan 17, 2010, 02:07
То аз че се бъзикам, ясно, ама искам да разбера той/тя дали поне ще влезе още веднъж във форума. Мисля си, че от време на време базата трябва да се почиства от "мъртви души".