Покажи Публикации - jhorror
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Слушате ли радио по Интернет? -: Jul 23, 2007, 20:40
Здравейте,
по принцип слушам нон стоп онлайн радио. Днес открих, че радио 1 е много добро ретро радио. Страшни хитчета пускат. Също така не повтарят песните като по Витша, Фреш, Атлантик и др. такива. Много приятно радио. Може да го намерите в предавател.com. Това е за сега.

Поздрави
Росен
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с инсталация на ubuntu -: Feb 02, 2007, 20:29
След като стане черен екрана компютъра блокира и нищо не мога да направя. Същото става и в safe mode.  Затова казах, че ще остана със сусе за сега. Мисля като имам повече свободно време да се пробвам със дебиан. WINMAN не знам дали прочете поста, че нямах възможност тея дни да вляза във форума, за да проведа този диалог, за който говориш. Имам чуството, че някой хора обичат да се правят на велики и интересни. Аз лично като няма какво да кажа по дадена тема си мълча и не се правя на интересен.
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с инсталация на ubuntu -: Feb 02, 2007, 17:11
Първо искам да се извиня, че не ви отговорих на време, но имах сериозни здравословни проблеми. Искам да кажа на KPETEH, че съобщението не съм го пуснал, защото няма какво да правя. Това ме тормози от доста време. Пробвал съм на чисто нова записвачка LG и пак същата работа. В момента съм с dvd-rw, която купих преди няма и месец. Паметта ми е 512MB. Две парчета по 256MB. След като стане черен екран компютъра забива и единственото нещо, което мога да направя е рестарт от копчето. В момента съм с openSuSE 10.2 и Windows XP, но имам желание да си инсталирам Ubuntu. Също искам да кажа, че посещавам сайта от много време, но просто не пиша във форума. В крайна сметка ще си карам със сусето. Благодаря ви за отговорите.

С уважение
Росен Младенов



4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с инсталация на ubuntu -: Jan 31, 2007, 20:49
цъкам инстал, зарежда всичко и преди да се стартира инстала (предполагам, че това трябва да се стартира) става черен екрана и забива. Това се получава при всички дистрибуции базирани на ubuntu i kubuntu включително и на Tilix.
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с инсталация на ubuntu -: Jan 31, 2007, 13:56
ами нищо, защото клавиатурата ми е блокирала.
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с инсталация на ubuntu -: Jan 26, 2007, 20:14
Значи искам да си инсталирам убунту 6.10, но като се опитам да го инсталирам зарежда до някое време и после ми дава черен екран и ми блокира компютъра. Това става със всички дистрибуции базирани на убунту. При всички други дистрибуции няма проблем, но аз искам убунту.

компютъра ми е:

80GB sata hitachi
Asus A7V880
VD Radeon 9550 128MB
Barton 3000+
 Чипсет VIA Apollo KT880



7  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / проблем с инсталация на ubuntu -: Jan 26, 2007, 20:14
Значи искам да си инсталирам убунту 6.10, но като се опитам да го инсталирам зарежда до някое време и после ми дава черен екран и ми блокира компютъра. Това става със всички дистрибуции базирани на убунту. При всички други дистрибуции няма проблем, но аз искам убунту '<img'>

компютъра ми е:

80GB sata hitachi
Asus A7V880
VD Radeon 9550 128MB
Barton 3000+
 Чипсет VIA Apollo KT880
8  BSD секция / Системни настройки / Sata raid -: Jul 13, 2006, 09:29
Здравейте,
интересуваме дали freebsd-то има поддръжка на софтуерен раид в инсталацията ??
Страници: [1]