Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: May 05, 2024, 21:50 
Започната от go_fire - Последна публикация от 4096bits
Да, знаем си го Бойко.
Много се учудвам, че все още някой не му е вдигнал мерника.

 2 
 -: May 05, 2024, 15:44 
Започната от go_fire - Последна публикация от go_fire
Той, че раз-Бойко има мокри поръчки, не са една, две или двадесет. Сигурно са стотици. Кой уби Трактора според теб? Ами Къро от ЮАР? Ами „брат“ Галев? Когато си омешан с наркотрафик, няма как стотици убийства да не са ти на сметката и накрая самия ти така да свършиш.

Но аз говорех друго. Всички тези са поставяли подписа си под пари и оръжия за комедианта. Това е реално убийство на невинни. Защото знаем, че украинците не обичат да стрелят по отсрещната войска, защото тя има лошия навик да отговаря с мощна канонада от все зли адски машини, но за сметка на това обожават и всекидневно убиват много цивилни. Убиват включително българи и то не в „размирните“ територии, само защото не са украинци. Убиват ги с български оръжия.

Но самите руски и украински войничета на фронта са невинни за това безумие и жертва на политиците, включително нашите.

 3 
 -: May 05, 2024, 15:28 
Започната от go_fire - Последна публикация от spec1a
   Че Академика не е стока,не е.
Но,за разлика от Нетаняху,не е свързан с убийства.

   Виж, раз-Бойко си е бандит отвсякъде и нищо чудно да е свързан
с "мокри поръчки" (сещаш се за какво иде реч ...).

Има разлика ...

 4 
 -: May 05, 2024, 15:05 
Започната от go_fire - Последна публикация от go_fire
Не, че не съм го казвал стотици пъти, но аз не съм против семитските народи. Споменах конкретен човек — Нетаняхо. Далеч съм от мисълта, че всички жители на Израел са чудовища от ада. Но с подобни на Натаняхо е пълно в собствения ни парламент и правителство. Академика какъв е? Не е ли същия? Ами бившия ни военен министър, че новия още не го знам? Ами раз-Бойко? Ами Доган? Всичките са същите като Нетаняхо.

 5 
 -: May 05, 2024, 14:52 
Започната от go_fire - Последна публикация от spec1a
   Радвам се,че започнахте да схващате що за уроди са евреите и
как паразитират върху останалите (особено САЩистан).
Цицат десетки милиарди $ на година.

   Всъщност,тази информация не може да се скрие,има данни както в
тяхната статистика,така и в бюджетната служба на Конгреса
(или както там се води ...).

 6 
 -: May 05, 2024, 14:21 
Започната от go_fire - Последна публикация от go_fire
Между другото това за Израел минава по линия на осъждането на Холокоста и Нацизма като идеология. Но най-бруталното е, че става на фона на държание от израелците, от което всеки уважаващ се есесовец би се възмутил. Нетаняхо е много по-лош фашист от всеки фашист живял някога.

 7 
 -: May 05, 2024, 14:19 
Започната от go_fire - Последна публикация от go_fire
Чак толкова не знам. Може и да е гласувано в парламента. Тамошния парламент гласува, каквото каже президента. Например отмяната на изборите е след… декларация, волеизявление, дори не закон, гласуван от парламента.

А конвенцията е бая стара, много преди да има Украйна, та нищо чудно никога да не са я гласували, а да им е оставена „наследена“ от Съветския съюз. И понеже много желаят да се отърват от съветското си минало, то правата на човека явно са едно от тези неща.

 8 
 -: May 05, 2024, 12:49 
Започната от go_fire - Последна публикация от 4096bits
Отменена, значи преди това е приета?
Може ли президента еднолично да я отмени, ако е гласувана от парламента им? Защото предполагам, така е станало.

Украйна е някакъв тестови полигон в момента, докъде могат да стигнат властите и да им се разминава.
В САЩ току що приеха напълно дискриминативен закон, в който е противозаконно да говориш направо лошо за Израел, независимо, че имаш това право по конституция и независимо, дали това, което казваш, се знае от всеки.
Ако си американец.
Дискриминативен, защото не се отнася, ако говориш по същия начин за която и да е друга държава.
Интересното е,че тези нещастници там имат сключени споразумения с много държави, в които нарушаването на американски закон може да го обявят за опасно за сигурността на държавата и ако ти си този, който го е нарушил, може да те екстрадират и да бъдеш съден там.

Което значи, че ако кажа, че Израел трябва да бъде заличена, може да го отнеса. Не, че ми пука. После ще се разправя с когото трябва  :D

 9 
 -: May 05, 2024, 11:36 
Започната от go_fire - Последна публикация от go_fire
Преди седмица и нещо комедианта пратил писмо до Съвета на Европа, в което поради „военно положение“ (повтарям, че Украйна не обявявала война, нито на нея е обявена) е отменена частично Конвенцията за правата на човека (никой, нищо подобно не е правил, дори най-големите диктатори). От собствените му обяснения излиза, че това „частично“ не включва единствено правото на живот, което обаче всеки ден лично комедианта отнема на около хиляда, украински мъже. В по-добрите дни по петстотин. Ама тия дни са рядкост.

А това писмо е във връзка с доклад на департамента (реално това е външното министерство) на Съдинените щати по този въпрос. Прави се всяка година и за всички държави по света. И понеже тази година е изключително лош за Украйна, забавиха внасянето му в Конгреса, защото просволутите 61 млрд. (реално между 13 и 17) нямаше да минат.

 10 
 -: May 05, 2024, 11:18 
Започната от go_fire - Последна публикация от 4096bits
Защо от десетина дена?
Какво конкретно се е случило тогава?

Страници: [1] 2 3 ... 10