Покажи Публикации - themulti
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Проблем с драйвър на принтер HP -: Aug 21, 2014, 22:40
не след ъпдейт, а след рестарт :) но, няма значение, нали работи...
edit: Linux няма нужда от рестарт, освен в случаите, в които се добавя или подменя хардуер. не знам кой драйвър си инсталирал, но при всички случаи те е питал дали да рестартираш или да разкачиш, и закачих принтера отново, но вероятно не си обърнал внимание

Всъщност помня, когато ми каза да отказа и закача, но и тогава не работеше. Дето викаш, няма значение, работи вече! Благодаря много за съпорта и бързите отговори! Започвам малко по малко да посвиквам с линукса. Да видим до къде ще я докарам! :)
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Проблем с драйвър на принтер HP -: Aug 20, 2014, 16:30
Да. Забравих за дистрото. Със mint 17 64bit съм. И да, инсталирал съм драйвър за принтера и hp-setup си намира точната серия.

ПП - По някъква странна причина проблема се оправи, без допълнителни настройки. Може би след някой ъпдейт или нещо се настроило ?
3  Игри за Linux / Общ форум / battle net launcher -: Aug 19, 2014, 16:18
Здравейте!

Имам странен проблем с игрите на близард. Вчера записах wine1.7.24, добавих нужните библиотеки(dbghelp и msvcp100) и инсталирах Diablo 3 и Heartstone.  Diablo-то изобщо не тръгва при натискане на play, а HS тръгва обаче забива на "Game client timed out". Пробвах да върна на по стара версия на Wine и стигнах до момент, в който HS тръгна обаче при Диабло 3 нямаше промяна. Някой направил ли е успешен опит да подкара всичките игри и ако да, ще съм благодарен да го сподели ? :)

Благодаря ви предварително!
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с драйвър на принтер HP -: Aug 19, 2014, 16:08
Здравейте! Не съм сигурен дали съм в правилния раздел или трябваше да пиша в системния. Имам принтер HP Photosmart C4585. Записах HPLIP, системата си намери принтера, обаче интересен момент е, че не принти :) Сканирането си работи перфектно, което ме навежда на мисълта, че драйвера е за този принтер. Искам да отбележа, че под уин работи без грешка, тоест проблема не е в мастилниците или главата, просто не иска да печата нищо. Също интересен феномен, е че калибрацията работи, тоест пусна си калибриращата страница.

Може ли някой да помогне със съвет, къде може да ми е проблема  ???
Благодаря предварително!
Страници: [1]