Покажи Публикации - nizz
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 3 [4]
46  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / TV Tunner PV 878P+ -: Oct 23, 2002, 09:45
Mersi Dess. Syjaliavam za neutochnenieto. Chipseta e Philips.
Znachi trygnaha i kartina i sound, no sounda e strashno slab. Mychih razlichni vidove mixeri, no bez efekt. Drugia problem s koito se sblyskvam e che ako Line ne mi e mute, se chuva zvyk ot poslednia channel, koito e bil pusnat... I sled reboot i bez loadnati modules "buchi" - slabo i drazneshto '<img'> Moiata sound carta e Creativ 128 Live, opitah i s ALS, no efekta e syshtia.
 
 Nadiavam se da imate niakakva ideia kak moje da se otstrani problema...
 Blagodaria predvaritelno


   ~fun
47  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / XawTV -: Oct 21, 2002, 11:20
I az imam gore dolu syshtia problem sys Xawtv-to. Samo che pri men bez da sa load-nati modules (i sled reboot) pak ima zvyk. Osven tova, makar i mix-a da mi e osilen do krai, zvuka koito se chuva e strashno slab. Iskam da popitam ima li niakav specialen mixer za da si usilia sounda. Drug osnoven problem mi e sound cartata Creativ 128 Live. Pri halt na PC-to, ako e sprialo za okolo 10-na secundi, sled puskaneto mu niamam zvuk - kazva mi che device e veche zaet. Sled reboot niamam nikakav problem.
 
 ~fun
48  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / някой знае ли??? -: Oct 21, 2002, 10:47
Abe ima takova neshto.. Edin moi priatel go e pisal za edna zala. Problema e tam che softa ne e free. Ako jelaesh moga da se svyrja s nego i da go porazpitam za cenata i usloviata...

 ~fun
49  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Problem s mishkata pri vsichki distro-ta -: Oct 17, 2002, 15:40
Mi tova e normalno, pri nova installacia da imash problemi s X-a. Prosto si edintni XF86Config opitai s razlichni device i razlichni protocoli. Naprimer moiata mishka vyrvi bez nikakavi problemi s protocol PS/2 na device /dev/mouse, kakto i na PS/2, device /dev/gpmdata. Tova ne zavisi ot distribuciata spored men, ami ot hardware.
 Prosto nameri podhodiashtata za tebe kombinacia m/u protocol i device

 ~fun
50  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / TV Tunner PV 878P+ -: Oct 17, 2002, 15:09
Zdraveite!
 Iskam da popitam dali znaete niakoi site na koito ima kacheni drivers za TV tunner PixelView PV 878P+ sys chipset
Philips 00 - 100.
 V jtvhost.narod.ru ima niakolko idei, koito obache ne poddyrjat tozi chipset. Syotvetno na niakoi imam kartina niama sound, na drugi obratno.
 Blagodaria predvaritelno za sydeistvieto vi

 ~fun
Страници: 1 2 3 [4]