Bratko, ti si izpulnen s blagochestie i az skromno svedam glava, no sus sujelenie triabva da kaja, che ne moga da pomogna. (A i si mislia, che samomnitelnite i marketingovo orientirani sushtesva ot Redmunt edva li se grijat da ima takuv konvertor. Za tiah e vajno da ne mojesh da napravish neshto podobno, v moment na blagochestie.)
Anyway ...
Obache az iskam da spomena za edin problem s kojto i ti mojesh da se sbluskash pri kompiliraneto na 2.6.0 Az sum s Debian Sid i ne uspiavam da kompiliram 2.6.0 kato debian paket. Ne mi otkriva diska hda, a iska niakakvo ustrojstvo (3,8).
Prochetoh i izpolzvah vsichko ot edin dulug i protiajen forum kojto niakoj beshe dal na sajta kato link. (iavno mnogo hora go imat toia problem).
Osven tova mi kazva v nachaloto, che ne uspiava da suzdade RAM disk i posle se panira - Kernel panic i tolkoz. Po vreme na kompilaciata pravi niakakvi problemi s ide drajvurite. Imam instalirani vsichki paketi koito sa opisani v statiata, kojato edin milosurden chovek be dal, pak na sajta i pak Kernel panic. S 2.4.22 ne sum imal nikakvi problemi.
'>