Автор Тема: Pari ot internet  (Прочетена 1427 пъти)

bogi76

  • Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Pari ot internet
« -: Jun 03, 2006, 22:47 »
Преди около 6-7 години някои компании откриха, че рекламата в интернет ще бъде перфектният начин да рекламират своите продукти и услуги и то не като плащат на някой голям сайт (примерно google), а на потребителите, който отделят от времето си, за да ги гледат. Това за тях е един много бърз начин за разпространение на рекламата, както и за тях излиза много по-евтино, а за потребителите по изгодно. Всичко се започна от САЩ. Много хора почнаха да печелят големи суми допълнителни доходи,а други оставиха работата си и започнаха постоянна работа от дома си, която им оставяше много повече свободно време и същевременно изкарваха по 4-5 пъти повече от нормалната си заплата като работници. Сега фирмите плащат повече пари за гледането на рекламите и най-хубавото е, че всичко стигна и до България. Много българи печелиха до преди няколко години по 800 - 1000 лева месечни допълнителни доходи от cashfiesta, но сега те вече не плащат за жалост. Предимствата на това са, че работите от собствения си дом, изкарвате много повече пари от колкото от вашата работа и сами определяте работното си време. Единственото нещо от, от което се нуждаете е да имате компютър с интернет. Ако всичко това ви заинтригува нека продължим напред.

     Важно! - Когато се регистрирате винаги давайте точните си данни. Това е единствения начин да си получите парите.



Регистрирайте се днес и почнете да печелите от Surf Junkey Browser. Ако сте активни можете спокойно да достигнете до 0.75 $ за час за автоматично сърфиране. Започва се с 0.45 $ на час и имате 3 нива на реферали (за тези, които не знаят рефералите са хората записали се под вашият username. Всичко подробно ще обясня по нататък.)
e-gold
Moneybookers


 
                                        Печелите до 75 цента на час.
                             Плаща ви се за 3 нива на реферали.
Получавате пари докато посещавате безплатни сайтове.
        Парите се изпращат от 1 до 15 число всеки месец.
 
Най-високите заплащания от където и да е било другаде.
Започвате с 45 цента на час с възможност да достигнете 75 цента за час и колкото повече сърфирате из спонсорските сайтове толкова повече пари получавате.
 
Автоматичното въртене на сайтовете.
Surf Junkey Browser върти страниците за нас. Всичко, което трябва да направим е да си изберем любимите категории от "options" и той ще започне да ни показва най-добрите сред тях.
 
Винаги точни преводи на вашите пари.
Вземете вашати пари между 1-во и 15-то число всеки месец за спечелените пари от миналия месец. Парите се изпращат чрез чек (само за САЩ), stormpay, e-gold, paypal. Минималната сума, която трябва да имате в акаунта си преди да можете да теглите


Какво е Surf Jukney и как работи?
Surf Junkey е сайт, който позволява да печелите пари докато разглеждате безплатните сайтове на нашите спонсори като използвате нашият специален броузър - Surf Junkey Browser.

Имам проблеми със записването, къде сам сгрешил?
Ако имате проблеми с регистрирането, уверете се, че използвате последната версия на интернет Explorer или Netskape и вашото ISP не използва Proxy connections. Трябва да имате включени бисквитки (cookies) на вашия компютър, за да довършете регистрационният процес.

Защо не мога да влезна (login) в моя акаунт?
Ако не можете да влезнете в вашият акаунт това е защото или сте забравили вашата парола или сте забравели вашият username, а може и от Surf Junkey да са ви изтрили акаунта. Ако не искате акаунтът ви да бъде изтрит вижте по-долу какво не трябва да правите.
1. Не спам пощите на потребители, които даже не познавате.
2. Не правете повече от 1 акаунт на 1 IP.
3. Не се опитвайте да мамите програмата по какъвто и да е било начин.

Какво да правя ако изгубя своята парола?
Ако сте забравили вашата парола отидете в surfjunky и попълнете формоляра. След като направите това ще ви бъде изпратен е-майл на пощата, която сте посочели при регистрацията.

Кога Surf Junkey плащат?
Плащат чрез PayPal, e-gold, stormpay или просто чрез чек (само за САЩ е чека) когато акаунта ви достигне поне 25 долара. Всички спечелени пари се изпращат между 1-во и 15-то число всеки месец за спечеленото от миналия месец. Можете да направите как да получавате парите си чрез "Options" когато се логнете в акаунта си.

Трябва ли да плащам някакви такси за парите, които печеля?
Хората, които печелят повече от 600 долара годишно ще бъдат помолени да им бъде прекаран обществен сигурен номер или в бъдеще няма да получават своите пари (всичко това се изисква защото фирмата е американска и така стоят нещата при техните закони).

Инсталира ли Surf Junkey някакъв Adware или Spyware?
Не! Всички спонсорски сайтове също са проверени за това.

Защо не мога да използвам Mozilla Firefox  със Surf Junkey Browser?
Изключено е използването на Surf Juneky през Mozilla Firefox, тъй като някой от членовете са почнали да изполват нечестни начини за печелене на пари.


  Реферали - това са хората, които са се регистрирали в тази фирма под вашият nickname. В случая тази програма има 3 нива на реферали:
1-во - 5% от това, което рефералите 1-во ниво са спечелили (От рефералите не се взимат пари. Просто това е начина за изчисляване. Още се нарича премия.)
2-ро - 3% от рефералите на вашите реферали.
3-то - 1% процент от рефералите на рефералите 2-ро ниво.
      Много е важно да имате повече реферали. Колкото повече реферали толкова по голяма печалба. За да превличете реферали трябва да им дадете точен линк, на който да се регистрират.
1.Викате 10 реферала (за 10 дена аз викнах 20 без никакви усилия)
2.Тези 10 реферала викат по още 10 всеки = 100 реферала 2-ро ниво.
3.Тези 100 реферала викат по още 10 всеки = 1000 реферала 2-ро ниво.
       Ще смятаме всичко по 1 час работа за 1 ден.
1.От вас 45 цента.(това е само в началото)
2.От рефералите 1-во ниво - 22 цента.
3.От рефералите 2-ро ниво - 1 долар и 35 цента.
4.От рефералите 3-то ниво - 4 долара и 50 цента.
      ОБЩО за 1 ден за 1 час работа: 6 долара и 52 цента за 1 час работа. Представете си да оставите програмата да работи докато спите и всички ваши реферали постъпят като вас. Това са 8 часа, което е равно на 52 долара 16 цента за 1 ден докато спите или 1564 долара и 80 цента за 1 месец докато спите. Вие сами можете да прецените дали си заслужава.


За България единствения начин да получите парите е чрез e-gold и moneybookers. Правите от "options" като влезнете в акаунта си да получавате парите чрез e-gold. След като получите парите си в e-gold ги превеждате на сметката си в moneybookers и от там в някой от българските банки описани в moneybookers. Всичко това се налага тъй като e-gold не работи директно с българските банки. Ще получите парите си след като си ги поискате ще ги получите в 30 дневен срок. Желая ви успех в това начинание. След време ще опиша в страницата как да прехвърляте парите си от e-gold в moneybookers. Първо естествено трябва да си създадете акаунт там. Това е абсолютно безплатно и даже няма да искат пари за поддържането на акаунта. Взимат само малък процент за транзакции.
За да се регистрирате кликнете тук  >>> http://www.surfjunky.com/?r=bogi76
Активен

fanfolet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 103
    • Профил
Pari ot internet
« Отговор #1 -: Jun 03, 2006, 22:59 »
Що ли не ти вярвам ?!

Цитат от ЧЗВ на посочения сайт: "Защо не мога да използвам Mozilla Firefox  със Surf Junkey Browser?
Изключено е използването на Surf Juneky през Mozilla Firefox, тъй като някой от членовете са почнали да изполват нечестни начини за печелене на пари."



Активен

alabal

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 2173
  • cat /earth/europe/bg/sofia | grep Nacamura
    • Профил
Pari ot internet
« Отговор #2 -: Jun 04, 2006, 02:15 »
Цитат
Ако всичко това ви заинтригува нека продължим напред.

    Важно! - Когато се регистрирате винаги давайте точните си данни. Това е единствения начин да си получите парите.

абсурд
Активен

It makes you awful glad that you were born a man.

kennedy

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
Pari ot internet
« Отговор #3 -: Jun 04, 2006, 09:23 »
подобни програми от рода на "install spyware, and get lots of money" някак не се връзва във този форум ... преместете темата в вселената и глупостите ...
Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"

Agent_SMITH

  • Administrator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3082
  • matrix kernel module
    • Профил
Pari ot internet
« Отговор #4 -: Jun 06, 2006, 21:50 »
АбсЕлютно ясно е, че това е за "Живота, вселената и дрън-дрън"...  '<img'>

Глас народен - глас божи. Темата се мести. Време е да я обсъдим  ':p'
Активен

-= СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА =-