Покажи Публикации - jet
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 232
91  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 25, 2023, 05:07
Следващото пророчество:
Путин: щяхме да спечелим войната, ама Вагнер ни попречиха, та се изнасяме от Украйна. Не е моя вината.
92  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 24, 2023, 23:21
Що Гога, Видин ли ще е по-напред, а да и Русе липсва (Русия).

Ник, значи си мнозинство.
93  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 24, 2023, 23:19
Само дето има война за водене... не се разсейвай.
94  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 24, 2023, 15:09
Гълтай пропаганда и се надявай, докато чакаш (чудо).
Дори Пригожа каза, че цялата война е една лъжа, не било денацификация, не било обединение, не било демилитаризация, ядяли бой на поразия, руснаците мрели като мухи по бойното поле. Нямало унищожени западни танкове, всичко си е машинация. То затова и Путин всеки ден броеше успехите си и украйнските жертви в неуспешната контраофанзива. И това не идва от американците или британците, а директно от устата на коня (готвача).  Това са все неща дето се виждат и с невъоръжено око.
Дори Соловьов се разпелтечи напоследък.
Сигурно сте си забравили паролите за съветските соц. мрежи.
Приготвил съм си пуканките за СССР разпад-2 (предупредени сте от много време)
Дядо бункер, ще трябва да бяга във Венецуела.
Вчера индийския циганин бе във Вашингтон, бе му бе налят мозък в главата и обърна палачинката. ЮАР и Бразилия са в процес на обръщане.
Само форумците тука си блеят по химерите за великата Русия и изгнилия капитализъм/запад.
Няма страшно великата 58-ма армия (ли беше Гога) с техните Т-55 - ще оправи положението, а вожда ще извади вълшебната пръчка (макар, че ще бъде кавал този път).
 
95  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 21, 2023, 03:02
Ама вие момчета, пак само руска пропаганда гледате (още не вярватe, че сте нейни жертви).
Каква пушилка се вдига, като ги хванаха руснаците в крачка да взривяват селкостопански трактор и да пищят че унищожили  50 западни танка (щото видеото бе от поне 30 различни точки).
А за онези руски шофьори на КАМАЗ-и не чухте ли като се оплакваха, че правили по 17 курса на ден с руски трупове.
Не сте ли поне гледали последните речи/интервюта на любимия ви вожд Путкин - той вече си говори за война (забрави за спец. операцията). На всичко отгоре вече пелтечи и прави дълги паузи и икания, щото вече и лъжи не останаха да измисля. И пак раздрънка ядреното оръжие дето щяло било да бъде в Беларус. То и това оръжие сигурно е като хипер ракетите. И пак руснаците нямат реален практически опит дори с ядреното оръжие - това не са полигоните в пустинята и тайгата (дори там американците ги водят с няколко обиколки).
А реването на Пригожин, дори той се оплаква, че са дали много жертви и нямат боеприопаси, вие сте се притеснили за украинското оръжие. Сигурно си мислите, че и на поляците им е свършило оръжието. Дори Германия има още соц. оборудване.
Даже съвецската пропаганда я гледате през куп за грош.
4к. не знам за какво подсигуряване на тила говориш, ама се видя в Белгород - няма кой да пази границата. А може би това не е тилът?!
А тези депа дето хвърчат във въздуха, ще видим на кой пръв ще му свършат снарядите.
А като взривиха язовира, сега плъпна холерата - волът рие, на гърба си го хвърля.
96  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 20, 2023, 15:52
Според руското военно министерство са унищожили два пъти повече патриоти от колкото изобщо има в Украйна.
А украинците още не са тръгнали, ами търсят слаби места по фронтовата линия (масата войска си седи и не мърда). А това дето руснаците си подсигурили тила сигурно пак е от кремълските сводки, щото всеки ден има информация за взривени оръжейни депа и експлозии - ДЪЛБОКО в руския тил, както и дерайлирани влакови композиции с оръжие - всичко това вече е в ракетен обхват (много пушат бе тия руснаци)
97  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас? -: Jun 20, 2023, 04:24
Само дето никой не е виждал такъв компютър (както и Китайския термоядрен синтез).
Пак ти казвам (ама ти не четеш) - една двуфакторна автентикация и няма дори да подушиш потока от данни, камо ли да го разбиваш. Ще си клепиш на логин страницата и ще чакаш трафик.
Щом се появи бленувания ти квантов компютър и ще бъде сменен протокола за предаване. Едно време така стана от http на httpS, дотогава ще си бълнуваме. Същото става и с дължините на ключовете.
Ето едно примерно решение като Тор - ходи прихващай трафик ако си нямаш работа.
98  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 19, 2023, 20:55
Ми щото водещи икономики като Немската, Японската загинаха. Американците внасят 52% канадски нефт  и 7% арабски   - предполагам, че можеш да си отговориш на въпросa сам.
99  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 19, 2023, 15:33
Нещо не стана много ясно за какво предимство говориш. Има и други цигански държави дето са готови да си цапат природата. Освен това цената на работната ръка в Китай е двойна и дори тройна на тези цигански държави и вече не е никакъв фактор. Фокскон и подобни се изнесоха (топ 500 комапнии ги няма вече) и безработицата 'фръкна.
Китайские експорт се срина със 7.5% спрямо година. Да почват да се хранят с редкоземни елементи.
Те и американците бяха зависими от арабския петрол с десетилетия (щото цената бе добра), ама малко хай тек и сега са нефтопроизводители #1
100  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 17, 2023, 18:42
Е, те не могат да се опрат на малкия пръст на Костадинов и на средния на Бойко.
101  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 17, 2023, 18:12

В интерес на истината напоследък не ползваха целите ракети, а само двигателите им и то не щото не можеха да си произведат, а щото им идваха тънкана.

Добр'ютро свате...  - кажи на оня с дървената глава (спец-ов)
А между другото и двигатели не ползват отдавна -СпейсХ, и нефт не позват, и руска газ, и за още работи почнаха да му намират колая (Литий, Кобалт, Никел...), вече и китайците не са им интересни и то почна да им личи.

Щом им стане незгодно на американците - си намират начин. Не е до неможене.
Спец-а не знам американофил ли съм или какво, ама се опитвам да ти обясня как работи света (това трябваше бащати да го е направил, ама партията не му е дала). Колкото по-отрано разбереш - по-добре- иначе си бръщолевиш детски/пропагандни приказки.
Ето сега се разбра, че Ковид-а е Уханско избретение за спечелването на третата световна война.
102  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 17, 2023, 17:55
Аууу, електрификация и съветска власт - копие на савецката. Като свършиха парите от кредитите и спряхме да ги плащаме и развяхме байрака.
Тежката измислена индустрия (ала Кремиковци) дозакопа държавата и 'зехме да правим компютри (бледи копия разбира се).
Това, че е чалгар не значи, че не е прав. То вие и друга интелигенция нямате та да ти изцитирам (половината са на сцената, половинта в парламента) и все няма кой да ви оправи.
Каскетите ви закопават и сега, след като ви окрадоха.
103  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 17, 2023, 04:52
Цитат
– Днес в България управляват елитите, произведени от предходните елити. Защо обаче нито преди нито сега тези елити не постигат резултати в преследването на демокрацията и все се провалят?


– Защото не са елити. В България елит е имало до 1944 година. После е избит и на негово място са дошли каскетите. Днешните политици са техни ученици и верни последователи. Те нямат представа какво е демокрация.

Но това не е толкова страшно. По-страшното е, че избирателите нямат представа какво е демокрацията и как функционира държавата.
И. Сиромахов
Това дето и аз го твърдя от много време.
104  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Jun 17, 2023, 04:47
Гога, по каква логика ще взривяваш газопровод дето вече е спрян (след дъжд качулка)?! Швабите взеха да търсят нефт от другаде дори преди да го взривят. Путин сам си спря кранчето.
На всичкото отгоре газовото оборудване е американско/канадско - държиш ги в примка (то се видя с турбината - без нея няма газопровод).
105  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас? -: Jun 16, 2023, 03:44
спец-а какво като прихванеш СМС-а - 4 цифри какво ще ги правиш? Трябва да изпоприхваниш различни канали по различни медии!

ако става дума за много пари,и СМС -ите ще прихванат и всичко ...

   Засега алтернативите на сегашните алгоритми не са читави.
Вече писах за малоумния американски "пост-квантов" алгоритъм SIKE.
Разбит за няколко часа с компютър за 500$ .
Ще прихванеш СМС-ите ако знаеш, че системата работи със СМС-и, ако не знаеш какво използва ще хванеш х...урката.
По същия начин мога да криптирам данни и с 4 битов ключ и пак да не разбереш какво точно съдържа информационния поток - правиш си един нестандартен криптиращ мехазинъм и пак хурка. С малко акъл можеш да биеш и най-бързия компютър.
Бързия комп помага за брут форс атаки, ама ако не допуснеш такива атаки (risk mitigation) - си е едно безмислено желязо.
Разбили някакъв известен алгоритъм - ами да то се знае как работи този алгоритъм и си има документация - направи си един нестандартен и ходи го разбивай.
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 232