Автор Тема: Голф 2  (Прочетена 3530 пъти)

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Голф 2
« -: May 15, 2006, 21:10 »
Ето и една приблизителна схема на разделението на конските сили в тези прочути возила:

1) 120 редови коня на обикновен Golf II GTI

2) Надпис GTI отпред дава минимум още 5 коня, тази отзад дава 15, щото винаги им гледаш задницата... => станаха 140

3) Затъмнени джамове + 10 коня => до тук 150

4) Допълнителни два фара на предната решетка + 15, но тъй като никога не се използват по предназначение ги намалявам на 10 => колко станаха... 160

5) Голям накрайник на ауспуха... тук работата е сериозна... минимум 25 коня => сумарно станаха 185

6) Може да е само с накрайник на ауспуха, ма па за сметка на това има огромна лепенка Remus на задния джам... минимум още 25 => станаха 210..

7) Надпис 16V сам по себе си добавя още 15 коня => 225

8) Малък, но забележим (?!?) спойлер на багажника отгоре подобрява несравнимо сцеплението, рязко спада разхода на гориво и прибавя още 25 магарета та да станат общо 250

9) Лет(Н)и джанти, страхотна имитация на O.Z. купени по 40 лева бройката прибавят още 20 (по 5 на джанта) коня за да станaт общо 270

10) Всяка лепенка на фирми за тунинг прибавя по още 10 коня, т.е. тъй като всеки уважаващ себе си голфаджия има минимум 15 (задължително на различни фирми) общия брой на конете стават 290

11) Само 1 конска сила отгоре, но много GuZaR-ско технологично подобрение са няколко червени светодиода хитро скатани в муфата на ауспух-а. Погледнат изотзадзе Голфот прави кюнците червени!

12) Наличието на РК, КН или в най-краен случай ВН в номера качва съответно 15, 10 и 5 коня. Ако Голфът се кара в София, конете може да се удвоят. Ако шофьорът наистина е от някой от тия градове и кара в София, гореизброените коне се утрояват. Ако драйверът е от тия градове и си кара в града, конете падат наполовина.

За североизточна България правилото важи и при номера от типа ТХ и Н, също така и от по-южните щати като У - Ямбол. Особеност на този тип състезатели е тяхното отношение към новите технологии - повечето в крак с времето си инсталират екологично по-чисти енергийни алтернативи за бутала кючек и наред с басите Neo/Elite - много държат да зареждат праисторически отлежали фекални газове под 260 атмосфери налягане за т.нар. Jet Propulsion. Цялата установка добавя поне 10-20 коня.

Важна е стойката тип тежко ми е - много и честата употреба клаксон тип прегракнала гарга - това дава още 30-тина коня. А ако е през лятото пред баби Германки на пешеходна пътека, се добавя 1 кон за сръчност и 4 за съобразителност.

12) И сега като прибавим и типично голфаджийската поза в колата, а именно: отворен джам, с лявата ръка стиска със сила волана, лъкята му се е показал през прозорец, дясната е на скоростния лост , държи го 3 пъти по силно отколкото волана, главата му е наведена така, че очите му да са на нивото на лакътя за да може да гледа още по-страшно, телефон 3310 на колана и Сашка Васева от мощната аудио-система. Цялото това нещо прибавя още 10 коня (заслужава повече, но не всички са стриктни в изпълнението на този точка) и така вече крайните коне на вездесъщите Голфове стават 300

13) Сините светлини на жигльорите на чистачките дават поне още 7-8 катъра, но само по здрач.

14) Задължително за истинските притежатели на суперкар ГОЛФ-2 е изпреварването от дясно, в не-англоговорящи страни, с поне 40 км/ч над допустимата скорост. Идеята е че с всяко подобно изпреварване шоферите събират бонус точки които могат да заменят в специализирани магазини. Магазините членуват в клуб с мото: "Голф-2 аксесоари всичко от 1 до 2 лева" и раздават лепенки тип петно, тип капачка за бензин формула едно style и други. На по заслужилите членове им се дават топки за скоростен лост "зарче" , кит и вестници за визуален тунинг.

15) Ако Голф 2 е с перничка регистрация, огледайте и за задължително висящите от предното стъкло играчки - кученце, зайче и слонче, закачливо полюшващи се между ЦеДе-та или за по-модно ДеВеДе-та в сложен синхрон. Видимостта между тях е нулева, но именно в това се крие майсторлъка на перничкия шофьор на гоУф. Ако можете да зърнете пък задната седалка през затъмнените с фолио за 2лв стъкла, ще откриете модерната завивка китеник, неразделна семейна ценност, без която ГоУфа просто не може да кара достатъчно бързо. Ако върху китеника има поставена кора с яйца, добавете още 5 коня.

16) Обява, написана на РС и залепена от вътрешната страна на страничното стъкло (може да се дублира и от двете страни). Текстът е: с големи букви ПРОДАВА СЕ ЦЕНА 10 000лв (носи 10 т.) или 5 000еur (носи 15т.) Важно е да се знае цената на Голфу.

16) Ако шофера е с ментекс кожено яке дизел (черно и бело) допълнително 25 коня.


 Разпознаване на членовете

Тъй като Голфаджиите са много задружен народ помежду си и те се поздравяват по кръстовищата, магистралите, тесните улици, планинските пътеки и паланките по следния начин (степенуването на крясъците и виковете е задлъжително до момента в който колегата не реагира):

   1. Спиране на ръчна зад колегата.
   2. Светкане, свиркане и ръкомахане към предния.
   3. Отваряне на прозореца и усилване на музиката. Същевременно псуване на бакшиша отстрани.
   4. Потропване отгоре по покрива с лявата ръка.
   5. Жест "наздраве" - с празна ръка.
   6. Сваляне и вдигане на сенника - левия или десния.
   7. Среден пръст. За да се отличава от обидния жест - показва се с двете ръце едновременно през преден ляв прозорец. За да сме сигурни в съпричасността си може да се вика силно и продължително: "УУУУУУУУУ".
   8. Изкъртване на ръчната и махане с нея през левия прозорец на Голфарата.
   9. Вдигане на колата 4 пъти на крик. Два пъти бързо и два пъти бавно.
  10. Изваждане на помпата и надуване на презервативи.

Пилотите на убер-машината Голф са известни сред специалистите с кодовото име "Голфари", а тези в по-висш чин и/или сан - "Голфони".

P.s. Седалките "Рекаро" са стандартно оборудване във всеки Голф 2. Те се ползват още и в във военните изтребители F-15 TomCat и F-16 Fighting Falcon. Опцията "катапулт" спасява при опасни гонки / ластици.
Активен

  • Гост
Голф 2
« Отговор #1 -: May 15, 2006, 22:03 »
Дивак, лесно се досещам кой сайт си чел напоследък...  '<img'>
Активен

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Голф 2
« Отговор #2 -: May 16, 2006, 22:55 »
И ти ли зяпаш по цяла нощ порно ?  '<img'>  '<img'> , щото ...то сал таз утеха ми остана ....., забраниха ми филмите, нелегалния софтвер, музиката, ама виж - порното никой не може да ми забрани, дори цялото НСБОП да ми се наредят на челни стойки пред вратата със заповед на ....Патриарха и Врачанският митрополит...
Иначе не не важно кой сайтове посещавам....а колко струва крема за ръце  '<img'>  '<img'>  '<img'>  '<img'>
Активен

deoplig

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 158
  • Distribution: arch 2009.02
  • Window Manager: Kde
    • Профил
Голф 2
« Отговор #3 -: May 18, 2006, 22:26 »
Хахахахаха хлъц хахахахахаха пак хлъц...
Не съм си и помислял да си взимам Голф 1 2 или 3 ...на горе не съм си мислил ама такива постове могат да откажат и неграмотен .
 
Цитат
 9. Вдигане на колата 4 пъти на крик. Два пъти бързо и два пъти бавно.

пак хахахахахахахахаха
Активен

Важно е нещата да не са прекалено сложни!

  • Гост
Голф 2
« Отговор #4 -: May 19, 2006, 00:44 »
Divak v seriq si bate. Evala!
Активен

  • Гост
Голф 2
« Отговор #5 -: May 19, 2006, 11:53 »
Това е много правилно. Ето още няколко катъра и от мен : Дисковете на спирачките оцветени в жълто- червеното е за по-бавни коли.
Активен

  • Гост
Голф 2
« Отговор #6 -: May 22, 2006, 12:07 »
ХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАААААААААХХХХХАА
Ами двойка БЛОНДИНКИ отзад на китеника, чоплещи семки в пепелниците, и авер семкаджия дето пуши цигара на мястото до шофера, щото му се е изпришил вече езика... колко коня добавят?
Активен

  • Гост
Голф 2
« Отговор #7 -: May 26, 2006, 14:52 »
Хората в dreal.net труд са полагали да го напишат това ... имай малко уважение, казвай кой е източника  '<img'>
Активен

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Голф 2
« Отговор #8 -: May 28, 2006, 10:43 »
Ако исках да права реклама на сайтове веднага щях да спомена от  къде съм го копирал това - поне 10 пъти + препратки и закани че който не посети сайта в рамките на 10 мин. ша му умре тъщата и тн. , обаче тъй като спама не се толерира тук сметнах, че не е необходимо, а ако държиш да се споменава кое от къде е взето виж
Цитат
Публикувана на Май 16 2006,23:55
,  мое исказване какво и от къде гледам, но ако все пак много държиш, следващият път специално заради теб ще побликувам първоисточника и ще им пращам специални благодарности от твое име '<img'>  '<img'>

P.s. Да незабравяме все пак раздела на форума '<img'>
Активен

kotkis

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 15
    • Профил
Голф 2
« Отговор #9 -: May 30, 2006, 17:35 »
За изправен капак на багажника и номера свален на бронята поне 2-3 точки че е платил на тенекиджия
Активен

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Голф 2
« Отговор #10 -: Jun 01, 2006, 04:44 »
The Professor -e, друже/дружке ( като пишеш тук Unregistered и може да ти сбъркам пола та затова ще слагам / обхващайки и двата ), гледам и невярвам на очите си - появил/а се е един/а който/ято вместо да чете темата, се изживява на предучилищна даскалица  '<img'> Предполагам, че в училище доста те тормозят по "родна реч" със гадните диктовки  '<img'> .
Та....когато правиш синтактична проверка, или я прави пълна или недей се захваща.
Е поне надеждите ти за снизхождение са оправдани '<img'> ( но не дръж на това '<img'> ) Снизхождението ми към теб граничи със ....отзивчивостта на тапет.


P.s. А за запетайките си прав/а, и на мен за тях не ми стига образованието  '<img'>  '<img'>  '<img'>
Активен

  • Гост
Голф 2
« Отговор #11 -: Jun 01, 2006, 15:10 »
Tuk winagi li taka se dav4ete ili prosto az ucelih goresht otkam emocii den '<img'>?
Активен

The_Professor

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 21
    • Профил
Голф 2
« Отговор #12 -: Jun 02, 2006, 14:22 »
Здрасти,

Да, наистина ме мъчат много във възпиталнята с разни диктовки.. макар да съм само на 5, те искат от мен да владея Българският език до съвършенство! Гадняри!
Благодаря на divak за отзивчивостта и на всички други участници във форума за разбирането. Все пак какво може да очаквате от един инфантил като мен.. да слага нелепи постове.. а това, боя  се е единственият раздел кадето това ми действие може да остане незабелязано.

Agent_SMITH: Бихте ли изтрили постовете на "The Professor" от темата? Това са мои постове, а мисля че те могат да бъдат определени като -
"5. Постове, които нямат нищо общо с темата и няма пред тях /off-topic, ще бъдат изтривани своевременно.
6. Флейм (flame) и постове, които имат обиден, заядлив или нападателен характер, са крайно нежелателни ще бъдат своевременно редактирани или директно изтривани."
Благодаря.

Поздрави!
Активен

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Голф 2
« Отговор #13 -: Jun 02, 2006, 15:44 »
The_Professor всичко в този раздел на форума са майтапи - не го взимай чак толкова насериозно  '<img'> , надявам се да не си се обидил от мойте предишни драсканици.



Активен

Agent_SMITH

  • Administrator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3082
  • matrix kernel module
    • Профил
Голф 2
« Отговор #14 -: Jun 03, 2006, 19:07 »
Цитат (The_Professor @ Юни 02 2006,15:22)
Agent_SMITH: Бихте ли изтрили постовете на "The Professor" от темата?

За първи път по молба на автора се трият мнения от секция Хумор. Както се казва - винаги има първи път  'B)'
Активен

-= СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА =-