« Отговор #6 -: Jul 02, 2008, 18:43 »
Phantomlord, няма да споря. Не препоръчвам експеримент с Envy, а сигурност и лекота. Щото, както мисля си разбрал, със скрипта Completer има проблем. Как тогава с този скрипт всичко е много сигурно според теб, щом се задава въпрос във форума? Ама нали според теб трябва да се отвори терминала и да се пише и пише в него - работа за професори по Linux! Ами нали точно това отблъсква хората от Linux-а? Иначе линукс обществото ще си остане една затворена група по света, група от професори по Линукс. Точно, за да не се случва това от Ubuntu са създали Envy. Аз също се мъчих много време с тези ATI драйвери. Изпълнявах съвети какво да пиша в конзолата и т.н. и т.н., събарях OS и отново преинсталирвах, докато именно в този форум не получих съвета: "Що не пробваш с Envy?" и се родих, забравил за всякакви скриптове. Разгледай форума и ще видиш, че съм задавал този въпрос. Phantomlord, нямам нищо лично и ако считаш, че имам, то извинявай. И още нещо Phantomlord, разпечатай и разгледай Envy и ще разбереш откъде е дошъл sidux-scripts