« Отговор #510 -: Nov 16, 2021, 18:53 »
Много са ходили. В последните тридесет години. По-голямата част, да мият чинии и да берат зеленчуци. Или да чистят стаи, да гледат възрастни хора и т.н.За заплащане, което за тук е много, ама ако го харчиш тука, не там. Там пак си бедняк. И тук си бедняк, да, ама поне си вкъщи. Много малко са тези, които са пробили и са почнали да изкарват висок доход според техните (западните) стандарти. На нас евроатлантиците гледат като на колония, дори не като на ресурс за работна ръка, те си предпочитат бимбинистанските маймуни, колкото и греховно да звучи в този форум. Франция например се чуди от години как да направи така, че нашите шофьори да се махнат оттам, даже и за тази ниска позиция не ни искат, ние трябва само да внасяме и да консумираме, в най-добрия случай- да сме обслужващ персонал, ама емигрантите от арабските държави са по-евтини. Техният рай от поне десет години стана заблуда, дори и техните граждани (в развитите страни на ЕС) почнаха да усещат по джоба си, че нещо не е наред.
П.П. редактирах си няколко пъти поста, че ставаха някакви аномалии с цитатите.
« Последна редакция: Nov 16, 2021, 18:56 от Nik123 »

Активен
"-Аз съм орех и приличам на мозък!" "-Аз съм карфиол и приличам на дърво!" "-А аз съм гъба и мразя тази игра.. "