Fedora отново обновяват сайта си. Защо трябва да го правят? Не ги разбирам тия работи.
Понеже всички си изплакват мъката да го направя и аз. Май само Nik123 ще разбере, за какво говоря. Все тая.
Многократно съм говорил, че административната тежест в ЕС (в частност РБ, която е от леките случаи) е убийствена.
Ако например си едноличен търговец или просто физическо лице продало пет баки сирене по пощата, всяка година трябва да попълваш
отчет от 20 стр. Това е само за загрявка. Ако си ЕООД с двама работници: пекар и продавачка, което има щанд за банички, трябва да представиш
справки на 86 стр. Ако пък си щастливец на бюджетна издръжка (напр. детска градина с две готвачки и три госпожи) попълваш само
65 стр.И това не е от вчера и днес, а откакто се помня и преди това. Докато се правеше на хартия, се изготвяше по минимум три месеца от поне двама служители.
Това, за което говоря се прави веднъж годишно и е задължително за всички. Но всъщност е много малка част от въобще всичко, което иска от теб държавата.
Въпрос, как изобщо да захванеш да правиш нещо, като още веднага биваш убит от безкрайни щения на ненаситната администрация?
Знам, че наоколо може би само 4096 се занимава със собствен бизнес, а за останалите е крайно безинтересно, но март месец обикновено е времето, когато всяка годнина проклинам дните си.
п.п. И разбира се, гнусното нещо е зад Cloudflare. Защо да не?