Автор Тема: Feedback за linux-bg.org  (Прочетена 1434 пъти)

shoshon

  • Гост
Feedback за linux-bg.org
« -: Apr 08, 2010, 01:56 »
Драги съфорумци!

Пожелавам ви весели великденски празници!

Пускам тази тема по повод зачестилите оплаквания изпратени към мен ( не знам защо точно мен ). Ще се подкрепя със следния цитат:
Цитат
Здравей!

Имам една молба към теб:
Изтрий тази тема, ако може - ..... (моя е)
Имах въпрос, за който поисках отговор, но вместо отговори получих подиграфки за неразбиране то ми на тази тема. Мисля, че не всеки знае всичко, колкото и просто да е ... но ... не всички мислят така.... Изтрих мненията ми и името на темата ...

Нямам представа за коя тема става въпрос ( предстои да проуча ). Сами разбирате, че изтриването на темата не е най-важното. Важното е, че получавам оплакване от потребител с сравнително висок брой коментари.

Какво да кажа? Опитвам да съченя нещо което да бъде на нужната висота и неосъдително, същевременно пучително и достойно.


Нека първо малко история. Една приказка която няма нищо общо с Open Source идеологията. Ще се постарая да бъда кратък и интересен.
Били и още са двама щастливи човека за които работата била любов. Иска се особена смелост за това! Двамата събрали цяла армия работници, защото в социалистически стил искали равенство и свобода на информацията.( Все някой трябва да дърпа везните и в другата посока )

Е трябва ли да продължавам? Нека още едно изречение...

Тая пасмина от работохолици, вярващи, че са.. хмм да кажем "поети-революционери", защото те имат точно такова влияние, тая пасмина, по-голямата част, от които студенти с бушуващи хормони, са имали смелостта да построят нещо толкова голямо, което разгънато би обиколило зематя няколко пъти.

Та... Колко от вас познават поне 5 човека от тях? Някой от вас знае ли как са започнали? Какво са казвали родителите им за дните прекарани пред компютъра или колко пъти са били стериотипизирани и олицетворявани на... whatever.

Каква висша форма на арогантност, дебилизъм и простотия се иска за да почнеш да категоризираш по интернет? ( За моя нещастие въпростният случай е приключил с псувни ). Не разбирам с какво достойнсто човек би нагрубил жадния за знание? Да не говорим, че тези неща се четат от подрастващи!

Да си дойдем на думата.

Любезно, най-ненатрапчиво, без да имам никакви права и надявам се с мълчаливото съгласия на останалиет модератори и администратори въвеждам следните правила ( които рано или късно ще бъдат добавени в списъка с останалите ). Спазването им може да бъде едностранно или не, рестркцирано или не - зависи от определените хора.

1) Изтрито съгласно точка... дрън дрън се отменя за всички имащи повече от 200 коментара в този форум.
Ще трия всякакви гьолове на българската простотия без значения дали са със заглавие "мнение", "тема",...

2) Не се толерира използването на "цензора" (тук ще имам и себе си в предвид), груб сарказъм, и такъв касаещ потребители на форума.

3) Повече от 4 "препоръчителни поста" ще ги смятам за Flame War. Никакви извинения за теми от по 5 страници съдържащи "ама това по хубаво, ама това за нищо не става" и така нататък.

За съответните лица имащи право на вето: Най-искрено, но и настоятелно моля, да повярвате, че съм уравновесeн и с трезва преценка човек. Тези мерки са крайно закъснели. Месечните издания на homelinux се превръщат в някаква пародия, темите за помощ остават неразрешени, а сериозни проблеми реално рядко се дискутират, не защото няма потребители, а защото потребителите предпочитат специализирани форуми като data.bg, clubs.dir.bg и kaldata.com.


Както виждате не споменавам членове на форума. Аз се чувствам гузен. дано и ващата съвест работи!

За финал. Искрените ми извинения към останалите модератори, които поемат 100% от моя труд ( или лиспата му - както желаете ). Скоро не си спомням да съм правил каквато и да е редакция, така че keep up with the good work :)

Поздрави,
Иван Георгиев
« Последна редакция: Apr 08, 2010, 02:30 от shoshon »
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Mandrake Linux 10 and Linux
Настройка на програми
aaaSASlover 3 8941 Последна публикация Dec 08, 2012, 20:46
от UBIGI
Remote връзка Linux<--> Linux
Настройка на програми
stoyanovs 5 7563 Последна публикация Jan 24, 2006, 16:49
от gostenin
Experienced linux enginnced linux engineers
Търсене
bulwork 0 7609 Последна публикация May 10, 2008, 14:24
от bulwork
Dual boot Linux and Windows XP (Linux installed first) ПРОБЛЕМ !!!
Настройка на програми
XaMeLeOnA 36 39926 Последна публикация Nov 06, 2011, 02:58
от Compare
Linux From Scratch - Do-it-yourself-Linux
Начини за увеличаване на бързодействието
neosofti 2 4713 Последна публикация Jul 03, 2009, 08:43
от tyuio