Спомям си едно време като се разхождах из Студентски град с един приятел, той ми показваше един ров, който пресичаше квартала и ми разказваше как родителите му са го копали. През 50-те народната власт мислела да направи огромен гребен канал и впрегнала младежта да работи. Аз определено съм привърженик на идеята хората да не бъдат оставяни без работа и добре, че не вземам аз решения кой какво да прави

.
В днешно време избори много; дори къда да попилееш малко време в някакъв полезен проект.
Няколко месеца подред Zeridon (и малко аз) работехме по прехвърлянето на форума. В резултат, при пускането му получихме още предложения за подобрението му, някои основателни и неоснователни критики и толкоз. Хората отделиха време за коментар, но никой не дойде да каже - ето две ръце и здрав разум и ще правя каквото предложите.
В момента правим следното:
- помагаме на ubuntuforums-bg да стартира отново. Надявам се скоро ще започне
- опитваме се да настроим хостинг за jug-bg
- в момента Данаил подготвя поредната версия на "Учи свободен" и координираме някои дребни неща. Споменавам го, не защото "Линукс за българи" прави нещо важно в случая, а защото го смятам за проект, който се нуждае от подкрепа и то ВЕДНАГА. Така че, ако някой иска да помага - нека пише на Дани.
- и се готвим за началото на есенните конференции.
Така че бих казал идеи и предложения какво да се прави имаме доста. Точно дизайна и СЕО-то на сайта са последна грижа.
А помощ ни трябва от порядъка на по 5-10 часа на седмица в продължение на месеци от един човек, за да сме сигурни, че някаква задача ще бъде завършена. Случайни пристъпи на желние за помощ оставят недовършени неща след себе си.