Покажи Публикации - petar258
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 24
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Днес в 16:39
Ами не, не им предлагам молитвите защото смятам че са набожни, но това е единнственото което може да им помогне. По скоро като възпитателна мярка от която може и да имат полза.
Аз съм вярващ но не подлагам другата страна ако ме ударят, а отвръщам на удара. Но и нямам лоши чувства към никой по подразбиране, а това зависи от делата им.
Познавам ваксинирани които вървят с рогата напред към всеки който не мисли като тях - с такива няма какво да се говори, ритник и изолация за такива. Да, не е хубаво но не виждам друг начин. Други хора казват че след инжекциите тези хора се променят, може и да е вярно.
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Днес в 15:38
Напоследък са плъзнали из всякакви интернет ресурси без значение колко голяма им е аудиторията едни лица които до един говорят едно и също. Явно троловете на пълзящата световна фашистка диктатура са тръгнали в атака. Хайде и друга гледна точка https://dailyexpose.uk/2021/11/25/pandemic-of-fully-vaccinated-89-percent-covid-deaths-vaccinated/ и още https://data.egov.bg/data/resourceView/e6a72183-28e0-486a-b4e4-b5db8b60a900 . От родните данни се вижда че има много починали ваксинирани пенсионери, но има и на по 30-40-50 години. От нашия блок има 3 некролога от септември-октомври, за 2 от тях знам със сигурност че са ваксинирани. Подозирам че всички тези нещастници по телевизиите ги обявяват като неваксинирани :) . Не мога да вярвам на лицемерни алчни твари че изведнъж много са се загрижили за нас. Едно лице от предна управляваща банда беше казало от трибуната на НС "като нямат пари да умират" във връзка с малоумните им търгашки реформи в здравеопазването. И никой не го поправи. Ами като са се загрижили защо възстановяване на здравноосигурителни права не го върнаха както беше с плащане на 6 или 9 месечни вноски ами си седи на 5 години назад. Аз за 5 години нито веднъж не съм ходил на лекар и явно ще продължавам да не ходя. И не виждам защо да им плащам за нещо което не съм ползвал. И това е само един от многото признаци за лицемерни лъжи от управляващата банда(която и да е тя - всички са еднакви).
В Австралия тренират ловене и насилствено набучване на хора, а срещу аборигените вече го прилагат. И те взели да се жалват, ами да си спомнят какво са правили предците им с белите колонизатори. Няма полза от жалене. Ако мислите че това там няма да стигне до тук - не, просто там са по-напред в ковид-тиранията. Тези инжекции наричани ваксина против ковид са инструмент за депопулация, смъртна присъда с отложено действие. Без занчение кой е производителя, ефекта при всички е еднакъв.
Намерил съм си едно парче дърво което при удар в нещо твърдо звънти, много е здраво. И хубав масивен нож. Приемам и по-сериозни оръжия като подарък ;) . Нямам никакви задръжки срещу хора които са замислили предумишлено убийство - така разглеждам опит за насилствено инжектиране.
А и още нещо - с тролове не се спори. Тези момчета ако си мислят че ще прокопсат със заработеното много се лъжат.
На всички заблудени души препоръчавам да четат всеки ден по 10 пъти "Отче наш", по 20 пъти Добрата молитва и по 30 пъти 91-ви псалом. А и инжектираните по 40 пъти на ден да молят Бог да им прости че са пуснали Антихриста в телата си.
Към поръчителите и кухите изпълнители на чужда воля - умната че ако отприщите ада всички ще паднете вътре. С тролене може да създавате разни излюзии но реалността е съвсем друга.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Nov 25, 2021, 09:37
За тоя автобус има предположение че шофьора е бил ваксиниран и е получил инфаркт поради това и вероятно е починал на място. Предположението не е мое, идеята на автора е че това е само началото на много подобни случаи, и според него на ваксинираните ще им отнемат шофьорските книжки.
Вече има доста случаи на починали пилоти, но там има и втори пилот в кабината който може да поеме контрола.
4  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Покупка от Китайски сайт през интернет. Рискове -: Nov 13, 2021, 11:37
Подобен мултицет си поръча един приятел, видях го отблизо и го пробвах, не ми хареса и не бих си поръчал за мен.
Осцилоскопа първо за 50 мхз е малко, и второ е със само един чип - някакъв Atmel с програма в него, има и много реленца и оптрони вътре, и нямам идея как работи това чудо. Имам такъв на 100 мхз и е трудно да се настрои за работа, трябва първо да се прави калибровка(май при всяко включване) и това също трудно става - понякога дава грешка, понякога става от първия път. Въобще ми се струва неподходящ за професионална работа по тези причини. Не е като добрите стари и скъпи осцилоскопи с ЕЛТ(или кинескоп както си писал) където си щракаш каквото ти трябва и си работи. Имам и един осцилоскоп пак от алито само до 1 мхз който обаче работи без проблеми, има няколко копченца за превключване на режими и обхвати и няма грижи с това. Върши ми идеална работа за ремонт на захранвания. И трябва да имаш предвид че обявените мегахерци обикновено са преувеличени и реално работят най-много до 2/3 от обявените.
С металотърсачи не съм се занимавал, но нищо чудно пак да е някакво евтино решение с 1 чип и вероятно ще работи като за тези пари.
Проблеми с митници няма ако не се правиш на тарикат - да купиш нещо за едни пари и да го обявиш за много по-малко, тогава митничаря решава колко да пише за цена. Иначе се приема за платежен документ разпечатка от покупката от сайта. За покупки на големи количества и за големи суми има някакви врътки да се мине малко по-тънко но не съм наясно с тях. Един познат беше споменавал нещо по въпроса но не си правих труда да запомня.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 24, 2021, 18:57
Аз не вярвам нито дума на телевизии и новинарски сайтове. Нито те лично, нито разни говорещи глави там някога ги е било грижа за обикновените българи, защо да им вярвам сега? Та те до един са инструменти на властта, която и да е тя. Бройките с които плашат хората са фалшиви, и като бройки и като причина за смърт. На официално запитване за причината за смъртта на споменатите бройки към някоя от държавните институции отговора е че не могат да дадат информация кой от какво е починал. Е да ама с тези бройки други хора дори се опитват да вменяват вина на българите - между другото това е един от методите за психологична обработка. А по повод на тестовете, откривателя на метода е заличен отвсякъде в мрежата защото е казал истината - че не стават за това за което ги ползват и не е била такава идеята. И американската CDC преди няколко месеца призна че тестовете не могат да различат грип от ковид. Но продължават да ги ползват :))) А дали ще е положителен или отрицателен резултата може да се нагласи като се промени броя на циклите които се въртят.
Нямам намерение да споря с някой или да доказвам нещо, аз си имам мнение и то няма да се промени. Който иска да се боде - негов проблем. Който иска да играе по свирката на тая банда сатанисти - пак негов проблем. За мен държавата приключи в момента когато открих че няма за кой да гласувам и няма никой с който бих се съгласил. И всички които и служат са членове на ОПГ и с тях ако се наложи ще се постъпи като с такива. Все още разни неща(залъгалки) работят и това е причината стадото да не се е събудило от съня.
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 17, 2021, 15:03
Да, който още вярва на телевизиите трябва да се прегледа.А който по някаква причина се е дупчил - това си е негов проблем.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Помощ за система за плащане -: Oct 02, 2021, 15:45
Борика я ползват Булсатком и Виваком, и може би някои по-малки фирми. Изскачаше ми наскоро реклама на виртуален пос за андроид към viva wallet(за бизнес акаунт). Емаг ползват PayU, преди време май бяха с друга система. Който се интересува трябва да се свърже с някой от тях и да пита. Западняците ползват или някоя голяма фирма-платежен процесор или функционалност към софт за онлайн магазини
8  Сигурност / Системна Сигурност / Re: Хакване на мобилен телефон -: Aug 02, 2021, 17:14
Явно може да се хакне незабелязано щом са описали какво са правили тези еврейчета, само е нужен човек който разбира как да го направи. Който се опасява че ще му видят накакви тайни не трябва да ползва умни телефони, гривни, таблети. Или да си ползва нещо без сим карта и да му пуска нет само като му потрябва да свърши нещо
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Курвенските пинизи на малките-и-меките -: Jul 05, 2021, 19:42
На 10-ката трябва да се извади кабела когато дойде ред за създаване на акаунт и тогава те пуска да направиш офлайн акаунт. Но за мен няма причина да ползвам 10, камо ли следващата им черна кутия 11.
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Неадекватният Байдън -: Apr 01, 2021, 13:07
Изборите в сащ ги спечели Тръмп, но демократите направиха каквото трябва за да сложат Байдън. Някакво време преди изборите изтече признание на инсайдър че Те са взели всички мерки Тръмп да не бъде президент. Байдън е абсолютна кукла на конци и просто идеален за изкукалите войнолюбци в сащ. Имаше случайно хванат момент в който пред работеща камера Байдън казва на Пелоси “да нанси ще направя всичко каквото кажеш”. Там сега решенията ги вземат демократите и шефовете на корпорациите, казват му че трябва нещо да подпише или да каже и той изпълнява. Докато при предишни президенти е имало случаи някой да наложи волята си над парламента им, сега този е 100% контролиран. Друг въпрос е че има случаи когато дори не може да прочете каквото му пускат на телепромптъра. Те си избраха ходеща мумия без мозък. Който иска да няма контакт с малоумията на демократите трябва да се изнася в Тексас, Флорида или въобще да бяга от сащ
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Започна се... -: Mar 21, 2021, 14:07
На тая печатница може да са предложили да отпечата малко билетинки за последващо пускане като те си знаят, но някой ако е казал че ще продума и са им спретнали тая наказателна акцийка ;)
12  Сигурност / Системна Сигурност / Re: само на държавно ниво -: Dec 15, 2020, 20:35
https://twitter.com/gat3way
Докато не си беше заключил профила четях отвреме-навреме с какво си губи времето.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Махането на отметките за бизквитките явно не е достатъчно. -: Sep 25, 2020, 13:00
Firefox има много хубава функция триене на бисквитките при затваряне на браузъра
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Започна се... -: Jul 13, 2020, 20:12
Аз не бих гласувал за ГЕРБ или Бойко. Никога не съм правил тази грешка и няма да я направя. Като гледам май няма защо да ходя на избори при сегашните кандидати.Един приятел който уж не е глупав си мисли че Слави ще го оправи(може ама отзад хахаха). За мен Слави е вероятно поредната измама. За ГЕРБ гласуват чиновници, полицаи, цигани и разни подчинени фирми. Има и някои заблудени души като една позната кафеджийка. Да не забравяме и разни хора които реално не са у нас но им приписват гласуване. Тези игри нямаше да минават ако гласуваха повече хора, но това е положението.
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Започна се... -: Jul 12, 2020, 17:49
Бойко заплаши публично че ще има юмруци и както знаем има достатъчно полицаи с малко мозък които биха изпълнили такава команда. Които явно не мислят какво ще стане един ден когато нещата се променят. Оръжие съм чувал че се намира в някои места из страната, но няма гаранция че продавача няма да те докладва на службите. И според условията може да е нужно и нещо което се събира в джоб, и нещо с по-големи възможности което не се събира в джоб ;) Макар че за по-убедителни резултати е достатъчно тълпата масово да се оборудва с нещо твърдо, дълго и коктейли. И ще стане цирк като в украйна...
Сайта само преди доста време имаше някакъв период когато изскачаха предупреждения. Виж си датата и часа на компа може да е от това
Страници: [1] 2 3 ... 24