Автор Тема: Кой е vesko_dechev?  (Прочетена 5763 пъти)

radunchev

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #15 -: Jan 23, 2004, 12:29 »
Май не е много приятно, когато обърнат срещу теб собственото ти поведение, а?

"P.S.А пък който смята, че ама много му се иска да знае кой съм, но не ще да изпада в крайности да ми пусне лична бележка."

А защо след като толкова се интересувахте кой е Дечев, не му пуснахте лична бележка? Или ти си специален случай - всички сме равни, но ти си по-равен... Две истини ли ми демонстрирате или на мен така ми се струва?!

"на мене ми изглежда странно да настоява за това човек с 1 (едно) при това първо мнение във форума, който също *изобилства* от лични данни в профила си!
не мене ми навява някаква конспирация тука...
"

Мненията по форумите не са мерило за качествата на човека, приятелю - иначе ти би бил със сигурност номер едно в общността на отворения код. Мерило за приноса на който и да било е това което върши, не което говори (и то по форумите). Това първо, а второ - старо правило е, че личността на говорещия няма нищо общо с коректността и правилността и т.н. на изказаното мнение - но това май не ти е ясно все още. Да отговаряш на въпрос в дискусия, като се отклоняваш от темата към лични нападки срещу говорещите, е признак на ниска култура и безсилие. И трето - следя този форум одавна, но не пиша в него. Просто предпочитам да свърша нещо, вместо да обяснявам по форумите какво имам намерение да свърша.

За личните ми данни - казал съм го много ясно - достатъчно информация за мен има в мрежата, дори повече от колкото ми се иска. И понеже имам доблестта да се подписвам под думите си - то всеки заинтересуван може да ме "провери". За конспиративните ти бълнувания няма да говоря - това, както и това, че не използваш името си, е резултат от многото филми...

И след като стана ясно, че бягаш от въпроса мисля наистина няма какво повече да го обсъждаме - за мен поне позицията ти е ясна. Не е много коректна позиция.

Микис поне беше достатъчно възпитан да се изясни със засегнатия.

Много моля обаче, администраторите на форума да не изтриват темата - нека да се знае кой какъв е. Или ти се иска колкото се може по-бързо да изчезнат всички следи от не до там коректното ти поведение?!

BTW: Сега ме накара да проверя и се оказва, че в моя профил има точно толкова информация, колкото и в твоя?! От каква позиция тогава ми правиш тази забележка?
Активен

  • Гост
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #16 -: Jan 23, 2004, 12:38 »
Цитат (mikis @ Ян. 23 2004,12:17)
Цитат
Някой тук май се мисли за божество

Сега...
Аз ще се ангажирам да поясня малко... Питането относно г-н Дечев си има основателни причини! Първоначално г-н Дечев направи някои ... хм.. "интересни" изказвания в стил "абе Линукс е добра идея, ама Уиндос е №1". Малко след това последва необясним остър завой и г-н Дечев се зае да пише проект за нуждите на ДА и внедряването на Линукс в администрациите. '<img'> За това се наложи да се пусне такъв въпрос и най-малкото има или необходимата техническа грамотност да започне такъв проект? Моите уважения към г-н Дечев, не искам да го обидя.

Понеже аз започнах темата, съм длъжен да дам отговор...

Интереса е провокиран от "секретността" на въпоросния "проект за въвеждане на линукс в Д.А.", нищо повече.

НИКОЙ не търси личен конфликт, още по-малко цели отблъскване от идеята - освен може би хората, които тъпчат във форумите "фишеци" със скритата надежда да запали фитилите на хората по форумите, и да стои отстрани и да наблюдава от позицията на кибик поредния flamewar.

Колкото до български проект - вече има tillix и се изненадвам, че някой очаква подкрепа, мнения, коментари и каквато и да е друга подкрепа за проект, който
1. не доразвива вече РАБОТЕЩ проект
2. опитал е да доразвие проекта по т.1, но са му отказали неаргументирано, грубо, ей така за спорта....

Питането е провокирано от демонстрираната безмисленост на спорове и теми, БЕЗ връзка с реалността. Както и от необходимостта тези форуми да са място за дискутиране на линукс. Справка с адреса би трябвало да е достатъчна http://linux-bg.org...

В общи линии това е...

Смит
Активен

  • Гост
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #17 -: Jan 23, 2004, 12:41 »
Цитат (vesko_dechev @ Ян. 22 2004,01<!--emo&':0')
Дайте къде да го ъплоудна щото е 4-5 страници Word


Явно от Уиндоус не можеш да го качиш...

Може да ми го пратиш на ma3x_smith@yahoo.com

Ще имам грижата да го ъплоудна, и да дам линк тук във форума.

Смит
Активен

radunchev

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #18 -: Jan 23, 2004, 12:55 »
SMITH, реакцията ми не беше провокирана толкова от въпроса ти, колкото от тона на някои хора. Иначе твоите изказвания по темата са в рамките на добрия тон и коректността. За това и имено съм насочил въпросите си към определен човек. Без голям ефект обаче, както виждам - той така и не разбира за какво сатава дума.
Активен

sebastianz55

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1136
    • Профил
    • WWW
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #19 -: Jan 23, 2004, 14:27 »
ok
взимам си бележка!
друго?
Активен

С уважения:
Sebastianz55
------------------
http://www.fsa-bg.org
                              
Open Fest Initiative  http://openfest.org
                                              
Моля ви, уважавайте процесорното време на другите - пишете на кирилица и използвайте търсачката на форума!

sebastianz55

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1136
    • Профил
    • WWW
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #20 -: Jan 23, 2004, 19:48 »
Цитат
А защо след като толкова се интересувахте кой е Дечев, не му пуснахте лична бележка? Или ти си специален случай - всички сме равни, но ти си по-равен

защото искахме да узнаем, при това много, всички или поне повечето от нас, а щеше да е малко странно след толкова дълго обсъждане , някой да се яви и да каже - ми аз го питах Веско - така и така е

Цитат
Мненията по форумите не са мерило за качествата на човека, приятелю - иначе ти би бил със сигурност номер едно в общността на отворения код.

мерси, правя каквото мога за общността

Цитат
Мерило за приноса на който и да било е това което върши, не което говори (и то по форумите).

напълно си прав и точно, за това върша каквото мога - според специализацията и настоящите ми възможности, за да и помагам

Цитат
Това първо, а второ - старо правило е, че личността на говорещия няма нищо общо с коректността и правилността и т.н. на изказаното мнение - но това май не ти е ясно все още.

не те разбирам много, но ако е това което си мисля, да ти кажа че аз пиша тук само от мое име

Цитат
Да отговаряш на въпрос в дискусия, като се отклоняваш от темата към лични нападки срещу говорещите, е признак на ниска култура и безсилие. И трето - следя този форум одавна, но не пиша в него. Просто предпочитам да свърша нещо, вместо да обяснявам по форумите какво имам намерение да свърша.

старал съм се да огранича личните нападки до минимум ако си забелязал и следи язвителния тон към някого и т.н - не ме съди за това как съм решил да процедирам, защото аз си нося кръста сам при това ми е писнало от хора дето се пишат за големите линукс съмиленици /ни мизирам никой от тук конкретно!/ама тайничко и нарочничко си разправят насам и натам как линукс не струва, щото ей така са решили; а ти прави каквото можеш до въпроса с вършенето на полезни неща, защото вече много малко останахме, само да си извисяваме гласовете имаме желание

Цитат
И понеже имам доблестта да се подписвам под думите си - то всеки заинтересуван може да ме "провери". За конспиративните ти бълнувания няма да говоря - това, както и това, че не използваш името си, е резултат от многото филми...

прав си обичам филми, и имам доблестта да се подпиша под думите си, защото да сега с никой свестен човек не сме стигали до там, че да не се разберем /или поне аз не знам/, а само *глупостта* е търсила допълнително инфо за мене, че да ми губи времето.Като има толкова лябопитни - щи во посветя в страницата си и място за вас - ама още не е завършена.И все пак никой до сега не е имал такова голямо желание да издири кой съм....
Смит каза защо питаме Веско тези неща, нали?А аз до сега тука се движа все от едната страна на барикадата - или аз на тебе да ти преча с нещо?

Цитат
И след като стана ясно, че бягаш от въпроса мисля наистина няма какво повече да го обсъждаме - за мен поне позицията ти е ясна. Не е много коректна позиция.

аз уважавам мнението ти, уважавай и ти моето, моля те

Цитат
Или ти се иска колкото се може по-бързо да изчезнат всички следи от не до там коректното ти поведение

ама хайде покажи ми къде съм се даржал некоректно с някой който не си го е заслужил, най-малкото или не е предизвикал взрив от нерви

Цитат
BTW: Сега ме накара да проверя и се оказва, че в моя профил има точно толкова информация, колкото и в твоя?! От каква позиция тогава ми правиш тази забележка?

ми да кажем от позицията на човек който е от определено време тука и е оставил определено впечатление в другите и те могат да знаят и да очакват нещо от него - аз за първи пут чувам за тебе, тук и сега

За заключение ще кажа: Смятах това да е лично бележка към тебе, но размислих, защото ти искаш всичко да се знае - кое,как,къде и колко - еми това ми е отговора - първичен, недоизпипан и искрен, породено от жаланието да не ме обвиняват насправедливо непознати мене хора.
Доволни?
P.S.
Цитат
Разликата в годините, не означава задължително разлика в ъкъла.
Активен

С уважения:
Sebastianz55
------------------
http://www.fsa-bg.org
                              
Open Fest Initiative  http://openfest.org
                                              
Моля ви, уважавайте процесорното време на другите - пишете на кирилица и използвайте търсачката на форума!

Agent_SMITH

  • Administrator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3082
  • matrix kernel module
    • Профил
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #21 -: Jan 25, 2004, 23:28 »
Цитат (Guest @ Ян. 23 2004,13:41)
Цитат на: vesko_dechev,Ян. 22 2004,01<!--emo&:0
Дайте къде да го ъплоудна щото е 4-5 страници Word

Явно от Уиндоус не можеш да го качиш...

Може да ми го пратиш на ma3x_smith@yahoo.com

Ще имам грижата да го ъплоудна, и да дам линк тук във форума.

Смит


Веско,

Или вече не четеш този форум, или си помислил, че онзи Смит не съм аз...

За това се логнах, да си сигурен '<img'>

Ще имам грижата да го ъплоудна, стига да ми го пратиш все пак... адреса е ma3x_smith@yahoo.com

Смит
Активен

-= СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА =-

empty

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 893
  • Distribution: Gentoo
  • Window Manager: KDE
  • Alien Invader
    • Профил
    • WWW
Кой е vesko_dechev?
« Отговор #22 -: Feb 18, 2004, 22:55 »
Abe hora!
Zashto samo se zaiajdate edin s drug?
Zabeliazal sam che tova navsiakade se sluchva. I v irc i po forumite i navsiakade. Az niamam nishto protiv nikoi ot vas. Mislia che tozi forum e napraven za vsi4ki nas koito polzvame linux da si pomagame i da badem edno zadrujno obshtestvo koeto da se ubogatiava vse pove4e i pove4e. Zashto triabva da se draznim edin drug vmesto da si pomagame. Po - dobre da ignorirame tezi koito smiatame za lajci ili moshennici i tochka. Zashto da se sazdavat drazgi?
Moga da kaja za vesko_dachev che dori i da se e izkazval taka kakto tvardite i dori i da laje i sega, shtom govori za takiva proekti pod linux, tova znachi che toi ima niakakvi simpatii kam tazi OS i se opitva da se napravi na mn vesht, koeto samo po sebe si znachi che toi e zapochnal da se zanimava s Linux i vmesto da go otblaskame po dobre da mu pomagame. Taka toi shte si laje laje i shte stigne do moment kogato sam shte si priznae zashtoto shte mu e nujna pomosht za neshto i shte postne niakoia tema da popita za neshto i taka. Moje i az da sam v palna zabluda i da se izkazvam ne kompetentno i s4itam che ako e taka prosto shte se nadiavam da ne vzimate pod vnimanie moite dumi.

Iskam da dobavia che ne iskam da obidia absoliutno nikoi i prosto si izraziavam mnenieto.

Iskam i da se izvinia che ne pisha na kirilica no sega predi niakolko dni si installnah SuSE da go vidia i oshte ne sam si installnal BgLinux za da si kiriliziram klavieturata '<img'>
Активен

Powered by 220 Volts.