Покажи теми - Antoaneta79
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Четита Нова Година! Програми за запис от микрофон и записване от уеб камера -: Jan 02, 2017, 16:27
Здравейте! Четита Нова Година! Нека се сбъднат всичките Ви мечти!
Трябва ми програма за аудио записване на глас, както и по възожност да има по - разширени опции, както и програма за запиване от уеб камера.
Не успях да намеря voice recorder, за Linux Mint.
Предварително благодаря!
2  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Приложни програми за нуждите на бизнеса -: Aug 22, 2016, 08:27
Привет! Във връзка с това, че започвам работа свързана със създаване на вид производство, започнах издирване на всякакви програми освен офис приложение, но и такива обслужващи нуждите на бизнеса. От стара тема ми е предложено Микроинвест, но това приложение е свързано не с производство, а ресторантьорство и търговия. Ще се радвам да ми посочите такива приложения, или изработващи фирми, които се занимават с тази проблематика. Проблематиката е управление, производствен цикъл, счетоводство и контрол.
3  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Търся програма за счетоводство -: Aug 20, 2016, 22:22
Здравейте! Търся програма за счетоводство под линукс. Най - вече ме интересува фактуриране. т.е. издаване на фактура. Има ли такава? Обикновено така са проектирани, че да разполага с ТРЗ, складове, приходи и разходи, но честно казано издаването на фактури най - вече ме интересува.
Поздрави!
4  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Как да изтегля клип от сайт -: May 31, 2016, 11:19
Привет! Как да изтегля клип Adobe - Flash Player , от сайт, чрез терминала или други методи. Няма да наруша никакви авторски права.
5  Предложения и въпроси относно Linux-BG / Предложения за подобрения на сайта / Христос воскресе! Честит ден на труда! Бизнес секция в сайта -: May 01, 2016, 08:59
Здравейте! Казвам се Антоанета, и от известно време, от време на време посещавам Вашия хубав сайт. Тъй като съм жена завършила Стопанско управление, това, което ме интересува е да намеря приложения под Линукс, приложни програми, които в момента биха могли да ми улеснят работата, като примерно Счетоводен софтуер, ТРЗ, Складови програми и въобще всичко свързано с една дейност. Запозната съм, че има фирми работещи точно под Линукс, но ето, че когато набера в търсачката "Гугъл" ключова дума, винаги ми излизат приложения за други ОС. т.е. Идеята ми е да включите раздел където фирми да предлагат продуктите си и да се популизират.
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Записване на SD и инсталиране на Mint -: Feb 12, 2016, 19:55
Имам спецефичен въпрос. Мога ли от Макинтош да запиша върху SD карта стартираща инсталация на Линукс за лаптопа ми? Не ми се чете в нета и не ми се пробва.
Ще се радвам, ако ми се отговори.
7  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Връзка лаптоп с телевизор -: Jan 18, 2016, 22:26
Моля за помощ. Опитвам се да свържа с HDMI кабел, лаптопа с телевизора си. Настройките на телевизора са точни, но когато от Display на Linux Mint направя настройки нищо не се случва - имам черен екран на телевизора си.
8  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Linux Mint -: Oct 03, 2015, 14:34
Здравейте! Казвам се Антоанета и от една седмица съм регистрирана във вашия форум, поради това, че взех решение и си инсталирах линукс Mint на лаптопа. Преди години бяха ми инсталирали Дебиан, но аз направих така, че лаптопа ми да блокира. Пробвала съм Ubuntu, но заедно със срамна ОС :) Сегашното ми мнение за Линукс е, че е много разработен и направен добре и за крайни потребители т.е. отлично се справям с използването на приложения. Бих искала да започна да навлизам по - вещо примерно с работата с Терминал, и ако има ентусиаст, който би могъл да се заеме с обяснения на команден ред и т.н. бих се радвала. Поздрави!
Страници: [1]