Автор Тема: Проблем с инсталиране на slackware 10.2  (Прочетена 878 пъти)

HiTMe

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 8
    • Профил
Инсталирах си Slackware 10.2 (само първия диск - втория го свалям в момента), но още при инсталацията ми изведе грешка с Boot Loader-а (Lilo), и когато пуснах компютъра ми изведе:
Цитат

Booting from CD: Failure...
L 99 99 99 99 99 99 99 99... (и т.н.)
...99 99 99Boot failure or no hard drive

(бях инсталирал Boot Loader-а на MBR май)
После преинсталирах и направих Boot Disk и го пуснах от там.
Тръгна (може би) но беше в текстов режим, като предварително в инсталацията му дадох xfce.
И сега не мога да разбера в кой е грешката:
-мен '<img'>
-Slackware
-Boot Loader-а
 '<img'>
Активен

fogata

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 200
    • Профил
Проблем с инсталиране на slackware 10.2
« Отговор #1 -: Nov 08, 2006, 19:50 »
A пробва ли, да напишеш startx в текстовия режим
Активен

HiTMe

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 8
    • Профил
Проблем с инсталиране на slackware 10.2
« Отговор #2 -: Nov 08, 2006, 20:55 »
Не, дори не съм се сещал, че може да е толкова лесно да пусна X  '<img'>
Много благодаря, ще пробвам.  ':ok:'
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Slackware QT проблем
Настройка на програми
kikcho 1 2788 Последна публикация Nov 11, 2002, 08:48
от mrvoland
Обновяване към Slackware 9.0
Хардуерни и софтуерни проблеми
FreeJak 3 2854 Последна публикация Mar 25, 2003, 00:53
от FreeJak
Slackware
Настройка на програми
ivo3d 1 2182 Последна публикация Mar 27, 2003, 23:53
от ivo3d
Slackware 9.0
Хардуерни и софтуерни проблеми
ivo3d 3 2387 Последна публикация Apr 07, 2003, 03:48
от ivo3d
Slackware 8.1
Настройка на програми
rip_darkman 1 2393 Последна публикация Aug 21, 2003, 08:59
от dafo