Автор Тема: Имам голям проблем  (Прочетена 396 пъти)

ivo_86_8

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 29
    • Профил
Имам голям проблем
« -: Jun 06, 2005, 14:50 »
Пускам интернет на съседи 6 4овека сме  имам рутер на него 2 лан картти  всичко беше ок до снощи,имах си нет на машините зад рутера направил съм го с ИП форлардинг и маскараде.....нещо такова беше.Днеска забелязах ,че имам нет на рутера но не и на машинитте зад рутера.Обадих се на ИСП-то да ги лъжа там .че нямам нет и ми казаха .че съм много нагъл ,че шервам нет яко и ме били хванали по многото заявки. добре хубаво само едно немога да разбера как успях тоя админ да ми резне шеринга'<img'>???Питах и ми казаха ,че ми е ураязал ТТЛ-ла  там
или pri TTL=63 ili TTL=127 -j DROP така аз му бях задал на рутера да ми пуска пакетите от виндолските машини с ттл 64 .ВЪпроса ми е следния какво мога да направя как да накарам ттл-лите да не се намаляват и увеличават четох но съм много ама много бос с лунукса моля ако някой може да ми помогне да  напише някакво решение .Мерси и моля да ме извините ако темата не е за този форум.Благодаря ви!!!


edit:Възможно ли е ДНС-ите им да са по мак адрес по принцип да го е направил само за мен  това за моя ИП.Иначе интернета идва по МАК адрес.
Активен

  • Гост
Имам голям проблем
« Отговор #1 -: Jun 06, 2005, 16:02 »
Верно ли ти казаха, че си нагъл? Ай стига бе...

Сега, за да не ти го кажа и аз, занапред ПЪРВО четеш правилата, ВТОРО пишеш заглавие, което да отговаря на темата, ТРЕТО пускаш търсачката, изчиташ ВСИЧКО което върне по темата като например това или пък ей това и ЕДВА СЛЕД това питаш, ако не се е получило.

Без коментар оставям правописа, пунктуацията и подредбата на "въпроса". Докато не изчетеш всички теми, които търсачката връща, като я попиташ за TTL хич недей и да пишеш по тази тема.

Успех.
Активен