Linux за българи: Форуми

Хумор, сатира и забава => Кошче => Темата е започната от: radoshow в Feb 24, 2013, 22:41



Титла: Web Proxy за Мозила браузъра
Публикувано от: radoshow в Feb 24, 2013, 22:41
Здравейте Колеги.
Имам проблем и ще се радвам ако някой ми помогне.Ето го и проблема.От 2-3 месеца не мога да гледам телевизия през iptv.bg.Като им вляза в сайта ми изписва това съобщение:
Цитат
Здравейте, radoshow

    Мрежата, която ползвате в момента не е част от мрежите на нашите партньори. Поради тази причина в момента нямате достъп до услугите ни.

    За да получите пълен достъп, вашият текущ доставчик, трябва да стане наш партньор.
    Обадете се на доставчика си.
Абонат съм на Мегалан,но когато подписвах договора  Бургас се държеше от Спектърнет.След като ги купи Мтел оставиха Мегалан да поддържа Бургас.В началото проблема го нямаше,но се появи след подмяната на IP-адресите и рутерите.С предния рутер имах 5 статични IP-та,а сега имам само един и рутера раздава динамични адреси от типа 192.168.хх.хх.Пробвах да излъжа сайта през прокси,но не става.Все ми се появява съобщението ,че не съм техен партньор.Може ли нещо да се направи отново да гледам телевизия.Иначе като проверя в мрежата с какъв адрес съм ми вади това.Това е прокси на Оптинет които им са партньори.


Титла: Re: Web Proxy за Мозила браузъра
Публикувано от: neter в Feb 24, 2013, 23:41
Гледай от iptv.megalan.bg и не се занимавай с глупости. Да, не се разбраха нещо Мегалан и IPTV.bg, но Мегалан си пуснаха своя услуга, която, по последни данни от приятели, има повече телевизии от IPTV.bg ;)


Титла: Re: Web Proxy за Мозила браузъра
Публикувано от: radoshow в Feb 24, 2013, 23:58
Гладам как да не гледам през iptv.megalan.bg.15 програми са.:)