Автор Тема: Линукс - потребители :)  (Прочетена 1152 пъти)

dvbb

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 207
  • Nothing else!
    • Профил
Линукс - потребители :)
« -: Mar 21, 2009, 14:05 »
Ето до каде се стига с тръгването на X-a по подразбиране. Куцо и сакато чуло  че , под линукс е по удобно за осъществяване  на хахорски малумщини и даваййй Линукс.
Линуксите са 2 Slackware и Дебиан ... няма базирани няма нищо, останалото е помярщина. Трябва преди инсталацията на Линукса човек да прави тест , според отговорите да тръгва инсталацията. Колкото по грозно тръгва толкова по добре, на който му трябва ще си го направи, който не може значи не му е нужно или го мързи да чете.
Да видите тогава колко по малко малоумници ще пълнят форума с такива теми. Я си ползвайте MS системите които толкова обичате да плюете (повечето защото така са чули ,че било боза и прочие).
Изказвания от типа отдавна искам да пробвам линукс ..... хора първо си оправете основната компютърна грамотност преди да пробвате каквото и да било. ;D
Активен

Emooo

  • Гост
Re: Линукс - потребители :)
« Отговор #1 -: Mar 21, 2009, 14:43 »
Има един вид хора които започнаха да ползват Линукс, защото правенето на елементарни неща като пускане на музика или прочитането на диск от CD ставаше по много труден начин (компилиране на програма и моунт на cd-rom) - тези хора изглеждаха в очите на хората който ползват Уиндовс като страшно надерени и умни. Истината е че тези хора са комлексари който търсят начин да се покажат като по-големи и по-умни от другите. Срещал съм хора които ползват Линукс само защото искат да са "кул" и практически не могат да свършат елементарни неща с тази ОС но от страх да им се срине репутацията поддършат този имидж . Трябва да призная че като малък и аз бях изпаднал в това положение при промяната ms-dos -> windows. Беше ми страшно гадно че вече не ме търсят да им оправям компютрите защото ползване на компютър стана много лесно с Уиндовс. Но си дадох сметка че не е нужно едно нещо да става по трудния начин като може по лесния. Дадох си сметка че работата с една операционна система не е нещо с което да покажеш на другите че можеш. Операционната система е софтуер и ти си обикновен узър нищо повече. Затова започнах да уча програмиране (изках да правя софтуер вместо да го ползвам) и това е сфера в която куцо и сакато не може да вирее и има много пространство за развитие. Аз успях. dvdb теб те е яд че вече не си "кул", вече всеки потребител може да си сложи линукс и ти не си уникален, всичко което правеше едно време с конзолата по толкова труден начин вече може всеки да го направи по много лесен начин без много знания или да стане автоматично. Ти вече си обикновен!!! Затова насочваш гнева си към бедните хора които току що правят твоите първи стъпки. Решението е едно или да се развиваш или да отидеш да продаваш наденици в месния магазин. Недей мрънкай за Х-са, Линукс-а или новаците. Проблема е изцяло в тебе.

П.П. Трябваше да стана психолог :)

П.П.П Да влезе следващия пациент.
« Последна редакция: Mar 21, 2009, 14:57 от Emooo »
Активен

lunarvalleys

  • Гост
Re: Линукс - потребители :)
« Отговор #2 -: Mar 21, 2009, 17:24 »
аха..

на тфа му се вика "що може да е лесно като може да е трудно?"

 ;D
Активен

victim70

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 454
  • Distribution: Gentoo, Ubuntu
  • Window Manager: Kde Xfce
    • Профил
Re: Линукс - потребители :)
« Отговор #3 -: Mar 21, 2009, 18:06 »
Оти ядете чиляка бре. Язе имам едни дикете от 1984/85 година с червена шапчица ама шъ требе да си изкопа флопи че тея муруци ги отмаанаха, и за едина седмица шъ гу подкара - е убави године беха на 286 съ ръботеше а 386 беше изтребител да не гуворим зъ турбу инжекцион с интеркулер 386DX  :o
Активен

"Господи, дай ми сила да променя нещата които немога да приема,
дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя,
и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете"