Покажи теми - djvisage
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Драйвери за видео -: Feb 15, 2013, 18:46
Здравейте някой може ли да помогне с инсталацията на драивери за видео AtiRadeon HD 3650 на Linux Ubuntu 12.10. Нямам си представа как да инсталирам драивери изтеглих от сайта на Ati , но нещо не ги отваря. Също така не знам как да проверя кой драйвери трябва да се инсталират. Има ли нещо като device menager.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Въпрос относно mail server -: Jan 09, 2013, 10:04
Здравейте имам машина с Ubuntu 11.10 и LAMP на която съм качил Joomla и phpBB3. От tasksel инсталирах и mail server,но нещо не работи добре не праща имеили към gmail към abv праща,но много бавно(това са имеили за потвърждаване на регистрация в joomla и phpBB3). Та въпроса ми е трябва ли да се правят някакви допълнителни настройки защото аз само го инсталирах и не съм правил нищо друго.
3  Хардуер за Линукс / Сървъри / Сървър за съхранение на информация -: Oct 25, 2012, 11:51
Здравейте още съм нов и моля да ме извините за глупавите въпроси. Та наскоро открих фирма и искам да си направя сървър с два хард диска в RAID 1 и цялата фирмена информация да се съхранява там. Вие коя операционна система бихте ми препоръчали. За сега правя тука някакви опити с Ubuntu 9.04. Инсталирах си vsftpd,SAMBA,LAMP (не че ми е необходим) само RAID - а ме тормози за сега. Това добро решение ли е според вас и бихте ли ми препоръчали нещо друго?
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с phpMyAdmin при LAMP -: Jul 21, 2012, 18:37
Здравейте инсталирах LAMP и направих всичко както е описано в този сайт http://tuxtweaks.com/2011/10/install-lamp-and-phpmyadmin-on-ubuntu-11-10/2/ но phpmyadmin не тръгва. Инсталира се без проблем но като напиша http://localhost/phpmyadmin и нищо не се случва. Някой има ли представа какъв може да е проблема. Благодаря предварително.
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Питане за vsftpd -: Jun 05, 2012, 10:42
Здравейте на всички. Нов съм тук и предварително се извинявам за глупавите въпроси,но все от някъде трябва да се започне. Та значи инсталирах си vsftpd и искам да попитам как мога да създам друг потребител който да може да вижда само определено съдържание. Благодаря предварително.
Страници: [1]