Покажи Публикации - petar258
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 27
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Izbori/мирбори -: Dec 19, 2022, 19:21
Има учудващо единство само по това което им заповядват от запада, а за останалото ги оставят да си разиграват театър както им е кеф. И на тези покорни слуги не им минава през ум че това което гласуват ще им излезе през носа един ден. Вероятно и на всички други българи, за съжаление. И разни хора си мислят че нещо зависи от тях - гласуване, партии, машини, хартии и прочие заблуди.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: Тема за дистанционно, но не за Ремо :P -: Dec 19, 2022, 19:08
Станиол от кутии с цигари, лепя му двойнозалепящо тиксо от хартиената страна, изрязвам квадратчета и ги лепя на гумата където трябва да е проводяща. С времето на много ползваните бутони трябва да се сменят но като имаш готови не е голям проблем. Казват че имало проводящи маркери с които може да се надраскат но никога не съм ползвал. А на новите дистанционни китайците слагат кръгли метални клик-чета и върху им лепяща лента. Така че не се износват.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Nov 06, 2022, 13:23
Оф малиии такава жажда за внимание има тоя реактивния. И рецитира мантрите на разрушителите на България, на хората дето станаха Фактори благодарение на СССР а сега лижат подметките на генерал-губернатора от Козяк. Долни предатели! Абе момче, ей ти малко внимание от мен само в тоя пост и после пак игноре на глупостите ти. Ти да не би да си точно от тях, разрушителите на България, или твоите мама и тати са били там, дали не си и сега на заплата от някое посолство/НПО и затова така пропагандираш глупостите на Костов и компания, дали не си служител на някоя организация като Белингкат, Ми6, или прочие, дали не си самото ЛЕКЕ Христо Грозев? И легенди за Канада манада за който не ти знае кътните зъби...
И не мога да разбера защо хора които явно нямат никакъв допир със случващото се у нас, щото според думите им си живеят някъде на хиляди км в някакъв рай, се напъват да си дават мнението и да си налагат кривите виждания? Или това е част от психологическата операция на бандата която ни облъчва със внушения от всяка медия?
Да се чуди човек как не са напълнили и тоя форум с тролове за да създават впечатление за мнозинство.
Айде стига ти толкова и не ме споменавай повече!
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Nov 05, 2022, 09:03
Е, ти пък сега колко си лош. Искаш да лишиш сума ти народ, вероятно и немалко дупедати между тях от милиони печалба на наш гръб, от яхти, вили, почивки на екзотични места и прочие сладости.
Това НС за няколко дни направи куп глупости. Евтин газ ли? Ще видим колко евтин и за колко време. Да не се окаже че е платен авансово чрез още виртуални F-16. Имаме нужда от нов Кимон Георгиев, да натири безполезните народни храненици и да управлява 5-10 години без тях. За да видят всички че можем да преуспеем без всекидневните им караници и предателства.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Izbori/мирбори -: Oct 06, 2022, 03:55
Другия голям въпрос поне за мен е че няма за кой да се гласува. Откакто Атака подпря Бойко да не падне няма за кой да се гласува. Костадинов дето го нагласиха за заместник на Атака се компрометира достатъчно, зад него стърчат ушите на американска фондация и е нескопосана имитация. Останалите декларират вярност на ЕС и НАТО, на Брюксел и Вашингтон и такива хора нямат място във властта. Трябва да дойдат хора които наистина ги е грижа за България и действат в интерес на България.
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Izbori/мирбори -: Oct 06, 2022, 03:20
Тук има едни размишления на тема избори https://thebulgariantimes.com/Избори-2022-Грешка-или-Случайности/
Които са близки и до моите убеждения по въпроса. Има няккави 1,1 млн гласа дето сигурно не знаят че са гласували, и някой служебно ги е разпределил по партии и проценти за да се получи каквото са им поръчали. Така мисля аз. И аз направих нещо друго - извадих ги от броя гласували и броя гласоподаватели, и тогава се получава доста по-реална активност - около 27%. Щото нагласената от ЦИК 39% е подозрително висока според мен.
Някои си мислят че гласуването с машини е непогрешимо, съжалявам но аз не мисля така. Други пък обвиняват негласувалите че ако били гласували резултата щял да бъде друг - а те сигурни ли са че и тогава няма резултатите да бъдат нагласени както сега. Само фирмата брояща изборите и вероятно лидерите на някои партии знаят какво всъщност се случва и какви шашми се правят.Това е моето мнение по въпроса.
И се получава както и на други места по света че едно нищожно малцинство от боклуци се налага над мнозинството.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Sep 11, 2022, 22:26
След поредица удари по обекти от електроснабдяването на Украйна, в Киев, Одеса и редица райони на изток от тях няма ток. В стила на украинската пропаганда - ВСУ само си обстреля подстанциите и централите :D
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Sep 02, 2022, 17:33
Тоя джетко живее в някаква паралелна реалност където всичко е наобратно. То това вече е описано в "1984". Само че глупостите му по отношение на миналото на България няма начин да минат докато сме живи хората които сме живяли в това време и сме живи свидетели. От доста време се чудя дали глупостите които пише ги пише защото му плащат за това, или става дума за някаква патологична психоза.
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Aug 28, 2022, 10:07
ББД няма да се дава без нищо, ще трябва да се подпише отказ от собственост, съгласие със всякакви убождания, спазване на определено поведение. За мен това си е нов вид робство
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Aug 12, 2022, 15:55
Мда тая задължителна евакуация прилича на заточение, защото ги пращат в централна и западна украйна, където има много мовящи промити мозъци(говорещи на западноукраинския език и смятащи Бандера за герой). Вероятно там ще бъдат мачкани и превъзпитавани. Хора които не са се подчинили казват че бандеровците ходят по домовете да проверяват дали има останали, и си записвали защо не са се евакуирали. Там според мен трябва или добре да се крият или да унищожават проверяващите без да оставят свидетели.

Гога оркестъра отдавна действа в Донбас, може би месец или повече. На тяхна сметка е записано превземането на няколко ключови населени места където ВСУ са се били окопали и подготвили за сериозна съпротива. Като начина на превземане е подобен на смяната на властта в Кабул - тайно се промъкват ударни групи и превземат важни обекти. Вражеските сили в тях биват унищожавани без много шум. След тях идват основните сили.

Авиация се ползва от Русия всекидневно, и самолети и въртолети. По новинарски емисии на руски тв може да се видят кадри от работата им, и в различни телеграм канали често пускат кадри от кабината в процеса на работа. Опитите на украйна да ползва авиация често свършват със съобщения за поредния свален самолет/въртолет и поредния загинал пилот.
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Aug 10, 2022, 15:21
Не само че не им пука какво ще стане но вероятно това е по план. Преди 1-2 месеца са получили средства за радиационна защита(които по това време не е било ясно за какво им са) и предвид упорството с което обстрелват запорожката АЕЦ в последните дни се стига до идеята че всичко е планирано отдавна, и вероятно не от тях самите а от господарите им в сащ и англия. И напоследък разни хора в Русия казват че трябва украинската армия и някои украински служби да бъдат признати за терористични организации. Тъй като методите им не се различават от ИД и други подобни терористи.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jul 26, 2022, 16:36
Към момента CHF е 2.0012 лв, USD е 1.9285 лв
Това е и индикатор за състоянието на еврото, което напоследък стремително пада, но това е друг въпрос.
От гледна точка на това че и евро и долар може в някой момент силно да се сринат има логика да се държат пари в швейцарски франк. Тъй като се предполага че швейцарците като банкери на цял свят няма да допуснат валутата им да се срине.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jul 25, 2022, 17:11
...
Сега се сетих че ако работи за някоя трибуквена служба или под пагон, може да има много облекчения откъм плащане. И това може да обясни и яростното му плюване по някои теми. ;)

   За кого става дума ?  ::)

за тоя дето пие реактивно гориво :D
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jul 25, 2022, 13:33
Ти пък що питаш само за данъците, със сигурност има и други разходи и то не малки. Примерно за Флорида един обясняваше че плаща към 4 хиляди общо разходи. Е, може и от тях да се прави икономия ама не трябва да се разболяваш, трябва да ползваш градски транспорт, трябва да ядеш през ден.
Сега се сетих че ако работи за някоя трибуквена служба или под пагон, може да има много облекчения откъм плащане. И това може да обясни и яростното му плюване по някои теми. ;)
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Jul 25, 2022, 13:10
Така наречените ваксини против ковид, а сега и против маймунска шарка са всъщност генна терапия, и трябва да се бият начесто за да не вземете да се изчистите от боклуците дето ви инжектират. И докато ви поникнат рога или нещо друго :D То всъщност това май е основната им цел - да ви направят мутанти. А името маймунска шарка не е избрано случайно - казват ви в прав текст че ви правят на маймуни. ;)
Страници: [1] 2 3 ... 27