..
и аз да отбеелжа нещо - забелязвам май само наште (актриси, певачки и т.п.) прекаляват с грим, силикон и т.п. ....и може би и (някой от) рускините, инак другите са си по-естествени: украинки, сръбкини и т.н. (става въпрос само за представители на гореизброените професии - изкл. по-по-най- ...древните щото там не съм запознат)
Има колкото щеш джукести и китосани дебело украинки тука при нас, във Варна. Включително в едно заведение пред Окръжния съд. В "Хепи" срещу хотел "Черно море"- също. Че и пред офиса ми съм виждал, близо до Районния съд. И зад Часовника (варненците го знаят), където има една градинка и люлки и украински майки си водят там децата. И не само там, мога да изброявам много. А мога да ти снимам и такива сервитьорки - китосани до кич, от Украйна, в някои заведения покрай морето. Ся ясно е, че украинките са върха, щото са от Украйна, пък нашите и рускините са зле, като тренд, но нека сме малко по-обективни, не само да зяпаме големия екран и от хиляди километри да разсъждаваме за действителността.
Изгледай някой украински концерт и ще се убедиш в обратното (за професиите, които си изброил). Техните певачки хич не лъжат, откъм ъпдейти.

А по темата- скоро гледах "Планетата на маймуните"- първата версия, от 1968.