Автор Тема: Започна се...  (Прочетена 191708 пъти)

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #840 -: Aug 04, 2020, 10:47 »
Продължавам си темата с Черепа. Отварям днес „Афера“ да видя има ли новини от него. То „Афера“ си му стана прес-бюрото. Както ПИК се превеждаше като „Пеефски иска да каже“.

Лудницата е пълна. Втори път ударил „Монитор“ и казал, че иска 25k$ да спре да го прави. Макар, че за Божков това са джобни за кафе, явно иска да си жегне Шиши. Пак писал нещо на Найденови. Интересно, че този път се обръща към бащата. И даже пуснал за теглене базата на ЬТВ. Имаше само два коментара (обикновено са стотина). Но разбрах, че не било интересно. За седем години имали 1000 потребителя, което за медия си е нищо. Но пък не съм сигурен там дали не може да се коментира през spybook.

Връзката е към anonfile, където беше това на НАП. Това е първото, което свързва Божков с НАП. Но е прекалено далечно и размито. Това, че ползва същата услуга хич не е доказателство. Само намек и това е много.

Но не е ли невъзможно още миналата година Божков вече да е бил набрал на Горанов и да е искал да го свали? В нормална държава за това би си отишло цяло правителство, не само финансов министър.

А най-интересното е, че е пуснал наддаване (с пари, bitcoin по-точно), кой да е следващия ударен.

Но всичко това е от сферата на сензациите.

Най-важното е друго. И заради него пиша. Според последното послание на Черепа, раз-Бойко е поръчителя на Георги Илиев. Досега това беше голяма мистерия, защото Илиев не пречеше на никого. Живееше си живота и харчеше парите на брат си. Сега имаме директно обвинение от човек, който би трябвало да знае, а като стара лисица, може би и доказателства да има. Ако е така, е това вече ще е края на раз-Бойко и няма как да му се размине.

Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #841 -: Aug 09, 2020, 14:13 »
Снощи преди да почне спектакъла на Меси, влизах в „Афера“, за да видя за Черепчето. Съвсем се е развилнял. Превърнало се е в турски сериал. Междувременно МВР дори без проклетника Колев не са спали. Намерили са си поредния „клошар“, този път от Русе. Аз от самото начало твърдя, че Божков не е тъп и си е поръчал банда чужденци. Едно, че тук толкова добри кракери нямаме. Най-добрите са мега зле. Второ, разбира се, за да не ги хванат. Ясно е, че местните са кученца на верижка на ДАНС.

И друго. Вечно твърдя, че най-големите тъпаци са журналята. По-тъпи са и от политиците. То реално журналист и политик е една и съща професия. А най-зле винаги са били „Калдата“. Та докато сърфирах между връзките, стигнах и до тях. Нарочно не давам връзка, защото към „Калдата“ никога не давам. Те са диваци.

Та те първо никога не дават източник на информацията си, но и почти винаги информацията им е грешна. Този път твърдят, че в неназован форум (който е raidforum, който чувам сефте) Божков си направил регистрация и пуснал своя кореспонденция ЬТВ. Във въпросната публикация няма такова нещо. Но приемам, че може и да е имало, защото, мнението е редактирано.

Освен това твърдят, че е сложил своя снимка. Е това вече е малоумно. Регистрираният потребител е Емил Кюлев и снимката е на Кюлев. Колко трябва да си малоумен да не правиш разлика между снимки на хора, нямащи нищо общо по между си?

Кюлев беше бял, „прозрачен“, фин, приличаше на комсомолец. Всъщност сигурно е. Божков от своя страна е черен като циганин, със зъл поглед, приличащ на дявол. Ако сатаната слезе на Земята ще прилича едно към едно на Божков. Той няма нищо общо със зализания педал Кюлев.

Нямам думи, колко трябва да си зле, та да не можеш да ги различиш.

В публикациите на Черепа има полу-скрита заплаха. В общи линии ни казва, че както раз–Бойко е убил приятелите му Кюлев и Илиев, то така той ще убие него и синчето на Ирена Кръстева. До този момент не се знаеше, кой е убиеца на Кюлев. Както не се знаеше на Илиев кой е. Сега Божков с недомлъвки ни казва, че е раз-Бойко.

Ако наистина раз-Бойко е убиеца на приятелите му, защо Божков досега не му е отмъстил? Зад гърба му има хиляди трупове, не по-малко от на Маргините и той добре знае, как да го направи. Само за разлика от тях, е бил по-умен и никога (доколкото е известно в обществото) не го е вършил лично.

Връщайки се на Кюлев, той беше убит докато раз-Бойко беше главен секретар на МВР, много удобно време. От тогава са и повечето трупове на босове. Досега се знаеше, че тая работа я е вършил Маджо, а раз-Бойко само му е бил гръб. Сега вече се говори за директно негово участие.

По принцип моята теория беше, че Кюлев е убит, защото се разконспирира появявайки се в предаването на Слави. Буквално месеци след това беше убит. Знае се, че в организираната престъпност, основния закон е закона на омертата. Седиш на сянка и мълчиш. Отвориш ли си устата, покажеш ли си лицето, умираш.

Все още може моята теория да не е грешна, но очевидно е имало и друго. Защо Черепа „възкресява“ отдавна забравения Кюлев? Всъщност единствената причина аз да помня тоя никаквец, е, че „работех“ за него. Това не е толкова странно, защото той имаше много хиляди служители. А по това време той вече беше мъртъв. И макар да съм бил в кабинаета му и седял на масата му, то тоя кабинет и тая маса вече бяха обикновен „склад“. А за да е пълен резила на живота и делото му, това беше година след разстрела му.

Едно последно нещо. От ЬТВ все пак са признали за пробива с половин уста. Те са първите, които признават. МВР въпреки, че изхвърлиха като пумиар Колев (какъвто си е), не са признали. Омбуцманката не е признала. Парламента не е признал. Никой не е признал. Дори „Монитор“, които лъснаха с променена начална страница (даже два пъти) не са признали. ЬТВ почти го направиха.

И понеже казах, че няма нищо по-малоумно от журналист, то и тук случая е такъв. Посъветвали са потребителите си да си сменят паролите. Проблема не е в паролите и промяната им нищо няма да помогне. Ама иди го кажи на идиот.

Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #842 -: Aug 09, 2020, 14:44 »
Споменах за секратарството на раз-Бойко. В последно време мафиотите и говорителите им (каквато е например бабата от Движение 21) все по-често ни припомнят за това време. Но имаше и едно забележително събитие, което така и не бе отразено. Появи се Киро Японеца. Поне аз не помня друг път да го е правил. Той в прав текст каза за стотината убити боса от това време. Направо ни казваше, че ще има ревизия и всичко ще стане минало. А от устата на Киро Японеца това означава нова гангстерска война, ново Чикаго.

Раз-Бойко е пътник. Може и да не оцелее до изборите. Нищо, че все още го пазят. То се видя, че охраната му нищо не струва. Курви му снимат пищака докато спи. Ловя бас, че и другия му патлак са снимали, а той е малък и мек. И тая снимка ще видим, след опелото му.

Може и да не стане, ако той успее да стигне до жената, докато е жив. А раз-Бойко е опасен. Сигурно даже вече е стигнал. Ама няма да ни кажат. А очевидно вече е продала, каквото е имала на Божков.

От друга страна раз–Бойко ще остане в съзнанието ми с много мило чувство и то точно заради дейността на тази мутреса. И не заради снимките, а заради записите.

Най-после виждам натурален и истински раз–Бойко и съм съгласен с почти всичко, което казва. За първи път е искрен. Е не е правилно това, че летците от гражданската авиация са по-добри от военните. Просто няма как да е. Понеже и той е бил под пагон, знае много добре, защо това е така, но явно е бил ядосан.

Всъщност леко съм притеснен за Радев. Колкото и да ненавиждам всякакви хора под пагон, той не заслужава смърт. А може би това ще се случи в следващите месеци. Ако преди година раз-Бойко толкова му е бил вдигнал мерника, не е истина, какво ще е сега.

Но пък ако разстрелят Радев, това ще е първия случай в живота му, когато ще има шанса да е герой, а не плъх.

Друг, който може би ще изплува от морето, е евродепутатката. Нейната закрила е да не напуска Белгия, не, че това е гаранция. По принцип бях много възмутен, когато я нападаше, че с парите на КТБ е снимала филми. Бях гледал тези филми и те бяха хубави. Беше блестящо изпълнила журналистическия си дълг. И го беше правила на места, където единствените, които биха желали да бъдат са контрабандисти, но не и обикновени хора.

Обаче сега усети власт и пари. Стана много нагла. Промени се неузнаваемо, както всеки на нейно място. В момента има наглостта да размята публично запис, в който се казва, в какви помии е замесена (заедно с тъста си). Не вярвам раз-Бойко да прости това и със сигурност това я е качило доста високо в списъка му за отстрел докато е жив.

По начало явно бившите генерали от ДС планираха смяната да стане мирно за разлика от времето на царчето. Едните ги бутат в затвора или ги гонят навън, идват новите. Но по изказванията на Киро и Васо, няма да се случи. Ако и този път Доган оцелее, чак сега ще го призная за голям политик. Досега винаги съм го имал за поставено лице, фигурант, какъвто си е. Но ако оцелее в следващите две години, ще стане наистина всевластен. 



« Последна редакция: Aug 09, 2020, 14:48 от go_fire »
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
Re: Започна се...
« Отговор #843 -: Aug 09, 2020, 16:21 »
Почна да звучиш като Христо Калчев и много кефи.
В историята всичко се повтаря на цикли. Надявам се да почне стрелба отново, че много има за разчистване, а няма кой друг да чисти освен помежду си.
Ама и Бойко още го е страх от Куйович.
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #844 -: Aug 09, 2020, 16:53 »
След смъртта му се оказа, че ушенце му е бил адаша Стоев. Наскоро споменах за него в друго мнение. Няма как да не си спомням за него, като в новините срещам само имена на героите му. Маргините набили дъщерята на Доган. Маджо не знам си какво сторил. Таки не знам си какво нарко-пристанище строял чрез GP Group. Киро Японеца дава интервю на Диков. Божков прави цирк след цирк и пуска клипчета от Дубай. Боко Главата (така го е кръстил Стоев) непрестанно е в новините. Незнайно защо (аз си казах теорията) се говори от името на Емил Кюлев за Георги Илиев. Само Златко Баретата и Трактора ми липсват, но съм сигурен, че в следващите месеци и техните имена ще излязат от някъде.

Всеки от изброените го има в книгите му.

Само, че Стоев не беше прав за едно нещо. По повод убийството на Луканов, той написа, че държавата е отворила кутията на Пандора и пусната престъпността на свобода, тя не може да бъде спряна.

Добре помня смъртта на Луканов. Прибирам се от училище. Бях втори курс. В квартирата ми имах един касетофон, който денонощно предаваше „Хоризонт“. Това беше едно от малкото радиа, които се хващаха. Другото беше чалгарско, вече го няма.

Текат обедните новини и говорят обстойно за убийството на политик, но някак си между многото подробности не споменават името му. Аз си казах на ум. „Какво като са разстреляли политик, нали Луканов е жив“. Цял ден говореха само за това. В някакъв момент споменаха най-после, че става въпрос за Луканов. Не можех да повярвам.

Моята теория (която никога не се потвърди или отхвърли) беше, че е работа на Газпром. Към онзи момент той беше излязъл от политиката и беше направил едно дружество, което се казваше „Топ енерджи“, което се опитваше да влезе между Булгаргаз и Газпром. Сиреч беше станал тогавашния Дончев. Но Дончев просто имаше късмета да наследи Илия Павлов в тази част от бизнеса му. Дончев е кръгла нула. А Луканов го беше направил сам.

Връщайки се на Стоев, той не доживя да види, но на всякъде по света мафията е под контрол на секретните служби. Същото е и у нас. Разликата е единствено, че самите секретни служби са раздържавени и приватизирани. Докато е бил на улицата и е гледал хаоса, не долавял скритата ръка на големите риби. След като поизчистиха пейзажа от излишните борчаги, лъснаха и конците. Но пък нямаше как да не разчистят. От ЕС не искаха да ни приемат с излишно раздута престъпност.

Сега дори аз вярвах, че смяната ще стане мирно, защото вече сме в ЕС и хич няма да стои добре една гангстерска вендета. Но основните играчи не мислят така. Което май значи, че ще ни изхвърлят от ЕС като мръсни котета и пак ще си тънем в балканската мизерия.
« Последна редакция: Aug 09, 2020, 16:57 от go_fire »
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

4096bits

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6152
    • Профил
Re: Започна се...
« Отговор #845 -: Aug 10, 2020, 09:50 »
Това да ти хакнат сайта и после да кажеш на потребителите си да си сменят паролите, значи едно единствено нещо. Или не ги хешираш или някъде си ги пазил в прав текст. И в двата случая извършваш на практика престъпление.

Вече започвам да си мисля, че протеста прави много голяма грешка. А тя е, че не се смени свали правителството със сила. Този месец и повече вече на протести означава едно единствено нещо. Борисов подготвя почвата, за да управлява и след това, в сянка. Така да нагласи нещата, че да дърпа отново конците. Разбира се, на него пък му ги дърпа някой друг. Този няма толкова интелект, за да направи такова нещо
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #846 -: Aug 10, 2020, 10:16 »
Сега забелязвам, че като говоря за Огнян Донев, го наричам Дончев. Може по някаква причина да съм си мислел за Томислав, макар да не помня такова нещо. А все от вчера до днес, ама де да знам, старост нерадост. Ама и никой не ме е поправил. Сигурно никой не го е прочел. Май трябва да спра да пиша фермани.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #847 -: Aug 10, 2020, 10:32 »
Това да ти хакнат сайта и после да кажеш на потребителите си да си сменят паролите, значи едно единствено нещо. Или не ги хешираш или някъде си ги пазил в прав текст. И в двата случая извършваш на практика престъпление.

Според Божков са били в md5 това беше слабо дори, когато аз пишех на php, а това за последно беше на версия пет. Пълна порнография. Тия наистина заслужава солена, многомилионна глоба за безхаберие.

Вече започвам да си мисля, че протеста прави много голяма грешка. А тя е, че не се смени свали правителството със сила. Този месец и повече вече на протести означава едно единствено нещо. Борисов подготвя почвата, за да управлява и след това, в сянка. Така да нагласи нещата, че да дърпа отново конците. Разбира се, на него пък му ги дърпа някой друг. Този няма толкова интелект, за да направи такова нещо

Това нашето нищо не е. Видели, че в Сърбия се протестира, вдигнали и те крак да ги подковат. Ама Сърбия си има съвсем сериозен проблем. Друг е въпроса, че техния проблем е многовековен и няма да се оправи с протести. То реално няма проблем, който може да се поправи с протест.

Нашите си измислят преживявания. И понеже им казаха, че е безсмислено да свалят раз-Бойко броени месеци преди изборите, взеха да си творят теории, че и вафла Корни ще свалят, ако се наложи. Толкова са късогледи, че не разбират, че вафла Корни никога няма да пипне власт. Няма власт в собствената си партия.

Те такива неща. Глупости.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Acho

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 5256
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #848 -: Aug 10, 2020, 10:50 »
Никой не мисли за юзера, ни сигурност ни пароли ни дявол.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 350 Watt.

4096bits

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6152
    • Профил
Re: Започна се...
« Отговор #849 -: Aug 10, 2020, 12:36 »
Няма да ни изхвърлят, защото нямат изгода. Ние сме все още евтина работна ръка, а западния бизнес има нужда от такава. Ако тук има нормално законодателство, ще дойдат инвестиции. Хората с парите не искат и да припарят тук, ако не са се договорили с властта, защото стана ясно, че и чужденец да си, ще ти гепат бизнеса за милиони
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #850 -: Aug 10, 2020, 14:28 »
Направо ги признавам Гългъл. Човек няма шанс да се скрие от тях. Разказвал съм ви преди, как на компютър, който не е мой, с доставчик, който не е моя, бях потърсил нещо за Das keyboard да си направя справка. Прибирайки се вкъщи и отваряйки LOR (за който не знае, това е руска медия, ама все пак предполагам тук няма такива), започнаха да ми излизат реклами да си купя такава. И ми излизаха няколко месеца.

Цялата ми дейност в Интернет свършва с два форума. Като за мафия пиша в този. Всякакви други места посещавам като потребител (няколко медии, пощенски списъци) и не пиша в тях. Ползвам тубата през invidio.us. Днес тръгвам да търся интервю на Митко Пайнера, което бил дал на Сашо Диков преди няколко години и за което странно не знаех. А Сашо го следя още от Канал 3.

Първия резултат ми е със заглавие: Истината за Жоро Илиев. Следва друго някакво интервю на Пайнера. Следват няколко чалгии, които предполагам са актуални хитове. Надолу следват няколко vloger-и, които съм виждал децата ми да следят. Всичко останало са клипчета свързани с престъпността.

Нямам думи. Гългъл успя да ме свърже през този форум в Invidio.us, като съм изключил всякакви js и бисквитки, които не са свързани с тия два форума, не ползвам други негови услуги, рекламните му мрежи и аналитиката му са старателно изрязани в hosts. И въпреки това ме намира. Не мога да опиша ужасяващото възхищение, което изпитвам пред невероятната му мощ.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

4096bits

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6152
    • Профил
Re: Започна се...
« Отговор #851 -: Aug 10, 2020, 15:24 »
Напълно нормално е да те намира. На компютъра ти се пазят не просто бисквитки, а и сесии, флаш бисквитки ( тези не зная, дали ги чистиш ), но основното, по което ни разпознават, е поведението ни в мрежата. Търсим по определени шаблони, сърфираме по определени шаблони, създали сме си навици в мрежата, както сме го направили в истинския живот. А тези шаблони могат да се разпознават почти като пръстов отпечатък. Един прост тайминг при търсене на определени теми, може да ти каже, кой е човекът зад компютъра. Щото и това е навик. Сядаш вечерта да отпочинеш и за да се разсееш, отваряш търсачката и ровиш за някакви неща. На следващата вечер или през една го правиш отново и това се записва. Когато го направиш пак, дори на друг компютър някъде наоколо, много голяма е вероятността да си ти.

На практика, не можем да избягаме от това, щото сами се издаваме чрез тези си модели на поведение в интернет.
Профилирали са ни отдавна.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
Re: Започна се...
« Отговор #852 -: Aug 10, 2020, 15:47 »
Ако ползваш и DNS сървърите на Гугъл...
На повечето сайтове има фрейми с реклами на гугъл и от там следят. Половината поща по света (ако не и повече) минава през гуглските сървъри.
Крома дебне и той, да не говорим за Андроид-а. Няма да се учудя ако и трафик на Файърфокс-а минава през гугълски сървъри като отплата за финансирането.
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

Acho

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 5256
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #853 -: Aug 10, 2020, 15:53 »
Ей, мамата си тракали тез хора. Бахти следенето.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 350 Watt.

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8780
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
Re: Започна се...
« Отговор #854 -: Aug 10, 2020, 16:57 »
Фалш нямам повече от 10 години. Рекламите на Гългъл не стигат до мен, защото са отрязани в hosts. Търся с ixquick. Хромиума ми е отгъллгългнат (Ungoogled Chromium). Android нямам. DNS-a ми е на Мобилтел (при мобилна връзка, не мога да си го избирам). Поща не ползвам от много години, а тази на Гългъл повече от 10. Но някак си ме намира.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear