« -: Sep 25, 2020, 12:39 »
Отварям аз един от двата българсски новинарски сайта, дето редовно поглеждам, в друг браузър и разбира се, веднага изскочи прозорче за бизквитките. И като търпелив почти завършен параноик, започнах да плъзгам отметките и да отказвам, каквото мога.
Най-долу на това прозорче се мъдри линк "Предпочитания за доставчиците". Още не мога да измисля, какво толкова доставят тези доставчици. Сигурно съдъжание за сайта и предполагам всеки иска да ни нахака по една бисквитка.
Обикновено не поглеждам нищо повече, след като махна възможните отметки за бизквитите, обаче този път чукнах и на този линк. Зареди се ново съдържание в прозорчето с един куп "доставчици". И за почти всеки един имаше по още една отметка за махане, срещу която стоеше текст "Законен интерес". Махнах ги всички. 180 броя доставчици. Чукнах на питанката накрая на един от тези надписи. Отвори ми се в отделен таб страница във vodafone.de
Мисля, че нещата отидоха твърде далеч, но изглежда няма изгледи скоро това да спре. А точно обратното.
« Последна редакция: Sep 25, 2020, 17:54 от go_fire »

Активен
As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.