Доц. Якимова се пържи в собствен сос, от престараване. Да беше преброила и проамериканските пропагандни внушения (особено украинските фейкове), ама не би..
Интервюто изглежда като задаване на отговори, и то долнопробно- като например по Алфа ТВ: "Г-н Сидеров, това не е ли един инспириран политически процес срещу вас?" "-Да, разбира се, това е един политически процес, на мен ми повдигнаха обвинение заради политическата ми активност.. " и т.н. (по спомен- тая телевизия съм я гледал за забавление, когато Болен направи панаира на варненското летище).
А това е ярка лъжа (другите даже не си струва да ги коментирам)-
"- В първата фаза пуснахме срещу “соросоиди” думата “рубладжии”, получихме пропорция едно към четири. Тоест “рубладжии” се среща веднъж, а “соросоиди” - 4 пъти. Отбелязахме също, че за “рубладжии” няма и не се използват синоними, докато за “соросоиди” имаше куп - например “грантаджии”, “грантоеди”, “колаборационисти”, “предатели в услуга на американската доктрина за нов световен ред”, което драстично усилва пропорцията в полза на проруската пропаганда." Без да ползвам софтуер, веднага посочвам използвани като синоними, например "рублофили", "русофилистици", "путиноиди".. ако влезем пък в блога на онзи платен истерик ИИ, хеле, що синоними да искаш.. В който и новинарски форум да влезеш, в коментарите каквито искаш синоними.
Софтуера на доцентката нещо куца
Тъпа пропаганда.