Покажи Публикации - Ali Nebi
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 25 26 [27]
391  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с LILO на Slackware 10,2 -: Oct 19, 2005, 13:32
Сега ще ги видя. Аз му дадах настройки от xorgconf, пак не тръгна, може би не съм ги задал правилно. Ще пробвам пак. Мерси много за помощта ти.
392  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем със СТАРТХ -: Oct 18, 2005, 23:13
ОК мерси ще погледна
393  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем със СТАРТХ -: Oct 18, 2005, 22:28
Мерси много! А имали някоя команда, която да конфигурира тези неща автовамитчно като използва дефаулт настройки? А за файла ще проверя и ако мога ще го оправя.Намерих един пдф документ ще видя и от там
394  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем със СТАРТХ -: Oct 18, 2005, 20:17
Здравейте. Исках да питам как да си оправя един проблем. Аз съм със Слекуеър 10, в конзолата като пиша СТАРТХ и ми изключва монитора и не мога да разбера защо. Неще да ми пуска графичния интерфейс. Какъв е проблема и как да го оправя?
395  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с LILO на Slackware 10,2 -: Oct 18, 2005, 18:46
Сега ще го видя, значи за лилото го оправих и тръгва, мерси на всички за помощта. А за монитора значи като пусна линукса и напиша startx или startx kde, при първото ми изключва монитора, а при втората се опитва да пусне кде и след това се връща пак на конзола, това става за много кратко време. Дали е от резолюцията да не омотая нещо, т.к. съм начинаещ.
396  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с LILO на Slackware 10,2 -: Oct 18, 2005, 15:28
ОК е! Направих го и стана, само че сега неще да ми пусне графичния дизайн като му дам сатртХ. Изключваме ми монитора, да не би да съм му дал много голяма резолюция? Как мога да си го оправя?
397  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с LILO на Slackware 10,2 -: Oct 18, 2005, 14:47
Значи давам на експертни настройки на Лило, когато е на Симпъл Инсталл всичко си го инсталва, както трябва, но като рестартирам ПС ми искарва, че има грешка в бутебъл таблицата. Аз го инсталвам в роот, а не в МВР може би там е проблема. На експерт си правя всички настройки както трябва - задавам си линукс хда, задам му име, след това задавам уин хда и пак име и като дам инстал на лило и ми дава грешка. Сега ще пробвам с мастер записа надявам се да стане. Мерси на всички, ако има проблем пак ще пиша.
398  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Проблем с LILO на Slackware 10,2 -: Oct 17, 2005, 22:51
Може ли да ми помогнете малко с настройване на ЛИЛО при инсталацията на СлекУеър 10,2, че при мен неще да се инсталира като му дам на експерт. На 9,2 ставаше, ама тука неще
399  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 12, 2005, 17:17
Значи виртуал ПС-то наистина върви и при мене, но проблемът е каква да кача и как да го настроя да рутира останалите трима, които ще ползват нета? С виртуал ПС става да, но приятелят сега е качил една програма WinGATE и разрешихме проблема. Все пак мерси много за съдействието, вашите идеи ще ми помогнат на мене за няколко нещица'<img'>))) БЛАГОДАРЯ!!!
400  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 09, 2005, 18:56
ахам ясно. Оки така ще пробваме, надявам се да стане. Мерси!!!
За това не се бях сетил'<img'>)))
401  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 09, 2005, 18:27
Ами за виртуалнатам машина бях чел, че върши работа, но лично не съм го пробвал, надявам се да стане. А относно това, че групата става плен на един човек, има нещо вярно, но никой от другите членове на групата, освен мен не искат да дават допълнително пари за тази работа, аз бях навит да си пусна и сам, но инсталационната такса ми идва малко на нагоре. Относно ОС на получателя на нета - да той е с Windows XP, аз премислях и друг вариант с 2003 Сървър, но не знам дали ще може да го направим, защотото не му знам всичките настройки за рутиране на Уиндоуса. Затова се спрях в този форум, за да мога ако е възможно да получа малко помощ относно настройването на линукса да върши рутирането. Аз съм все още начинаещ това направление. За сега разучавам Сусе 9.3. Ако има успех с Виртуал ПС ще ви кажа'<img'>
402  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 07, 2005, 17:51
мерси сега ще видя.
403  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 07, 2005, 16:48
е това е малко проблемно с другия компютър. значи нашата идея беше следната: на единия комп да се върже кабела на доставчика, от който ще получаваме нета и след това да разпределяме чрез суич, но този който приема кабела на доставчика да рутира връската. Не може ли да се качи нещо като виртуал ПС и на него да се качи линукс или каквото и да е там, за да не се налага да се ползва старо ПС? Ако може как да го направим и от къде да дръбна необходимия софтуер - виртуал ПС и софтуера за рутиране? Благодаря!
404  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Помощ за Рутиране на интернет трафик -: Oct 07, 2005, 13:10
Т.к. съм нов в тази област бихте ли ми помогнали по този въпрос с рутирането. Значи проблемът е следният. 4-ма искаме да си пуснет нет, като ще го получаваме само с 1 IP, но искаме да си го рутираме допълнително, за да няма проблеми, бихте ли ми казали как мога да го направя. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Благодаря предварително.
Страници: 1 ... 25 26 [27]