Автор Тема: WEBLOZ Students - Състезание по програмиране за студенти  (Прочетена 13252 пъти)

tkulev

  • Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Здравейте, съфорумци!

Радвам се да ви съобщя, че края на тази и началото на следващата година ще се първи път издание на WEBLOZ за студенти - WEBLOZ Students.

WEBLOZ Students ще даде за първи път възможност на студенти да се състезават с продукти, а не с проекти. Както винаги сме се стремили до сега, така и при студентите ще се стараем всеки проект който участва в състезанието, да е полезен и реален, а не поредния софтуер който ще изчезне след състезанието.

Постарали сме се да обхванем всички интересни сфери от разработването на софтуер, като за първо издание състезанието ще има 3 категории - "Уеб приложения", "Десктоп приложения" и "Мобилни приложения".

Нещо което е много важно за нас e отборната работа. Това и ще промотираме още от първото издание. В регламента ще забележите, че допускаме до 5-ма участника в един екип. Предвидили сме и бонус точки за екипна работа (3+) участника. Ще се радваме да хванете вашите приятели и да участвате, за да се получи както забавно така и полезно.

Радваме се, да представим и комисията която ще оценява проектите. Всеки един от тях е специално избран и е с не малък опит в реалния бизнес. Вярваме, че всеки един от комисията е добър специалист и ще ви предостави доста знания и умения, а също ще покаже и грешките в проекта ви.

Нагрaдният фонд на състезанието ще бъде 3 000 лв., като ще има и поощрителни награди.

Регистрацията започва на 12 декември.

Ще се радваме да участвате и да се забавляваме на финала. Следвайте ни в twitter (@webloz) и харесайте страницата ни в facebook(http://facebook.com/weblozstudents) за да получавате актуални новини за състезанието.

Повече информация за състезанието може да намерите на адрес: http://webloz.net/students/
Активен