Покажи Публикации - jet
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 162
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Днес в 18:23
Кое е казано и доказанo бе човек. Че аз ковид заразен още не съм виждал. Дори не познавам такъв. Не познавам дори познат на познат - всичко е в СМИ.  Това обаче което познавам е хора жертви на странични ефекти от ваксините нямащи нищо общо с Ковид.
Аз вярвам на моята логика и според нея няма нито една причина да си бия нещо дето дори не е ваксина, а обещание за действие като такава (и моля да си бия препарати на 6 месеца - това не е ваксиниране а някой си прави проба-грешка). Разбирам, че логиката ми е вярна по разминаването на информацията, с която ни засипват.
Дори при вземането на тъпите витамини има странични ефекти (от D и B12 се хващало Pак "вече"), Аспирана и Хинина, вече се оказаха вредни, Амидофена е отдавна анатемосан - до вчера ни наливаха с шепи. За антибиотиците (илачът на илачите) какво ще кажете- с тях "докторите" ни лекуваха дори за настинка.
Когато правителството и фармите са лъгали толкова пъти, защо пък този път да им вярвам. Ковид теста бил вече положителен и заради гриповете - това вече е прекалено.
Първите видеота, които се появиха от Ухан бяха на хора, които изведнъж падаха на земята и изпадаха в гърч - такова нещо сега няма. Има някакви респираторни вируси, които всеки месец им измислят нови имена и нови ваксини.
Интересно стана, че вече никой не говори за машини за дишане, а беше такава истерия с тях - всекидневно ни облъчваха, къде по колко не достигали и  какви типове имало. Къде отиде тази олелия или изведнъж болниците се напълниха с такива.
Като почнат да се обясняват докторята за ваксини винаги почват да пелтечат (дори и те не си вярват на глупостите), сега и Радев се бил ваксинирал лани, ама не вдигал врява. Щабове и министри се сменят като еднодневки.
И друго ми е интерсно, ваксинираните защо не си седнат вече на задниците и да мирясат - нали са ваксинирани и защитени, какъв им е дерта та са се притеснили за нас неваксинираните и лаят с пяна на устата. Ако много се притесняват да дадат по някой лев да се почерпим, а не акъл.
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 23, 2021, 23:36
Това обяснява много неща тогава.  И защо всички грачат в хор "ваксини". Както казах и по-напред това си е бизнес. Англичаните казват: последвай парите и ще видиш за какво става въпрос. А мърфи го казва: Кой каквото и да ти разправя- става въпрос за пари.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 23, 2021, 15:22
Всички тези точки може и да са вярни при предоставените статистики за заразаяванията/смъртите. Проблема обаче, че данните са нагласени.
Как така всеки ден ни се казва - толкова заразени, толкова умрели, от тях толкова неваксинирани, щом обаче умре някой известен човек или доктор, винаги се казва, че е умрял от Ковид и никога не се казва ваксинационния му статус.
Хайде ние раята сме прости и не разбираме от вируси и ваксини, ама защо има толкова много доктори неваксинирани - и те ли са неразбирачи?! Дори обикновените зъболекари учат почти всички клонове на медицината. Всички доктори са бизнесмени и ваксините са добри за "бизнеса".
Тука има болници в които маса доктори не искат да ги ваксинират, има обаче недостиг на доктори - така, че ги пуснаха в неплатен докато измислят какво да ги правят. Шофьорите в градския транспорт/метрото и учителите направо ги уволняват, полицаите засега са с предупреждения и платен отпуск.

За мен има само една проблематична точка, която гласи: здрав, прав и корав, не заразен се ваксинира и гушва букета (не ремонтирай нещо което не е развалено - основен инженерен принцип).  Медиците казват: не си предизвиквай имунната система, че може да се обърне и да те захапе за г?за. Ваксините са същата руска рулетка като неваксинирането - важното е сам да си избера коя.

Вижда се, че има и много случаи когато хора не се заразяват или не могат да бъдат заразени (по някаква причина), а други се заразяват и дори не знаят, че са заразени без дори да са помирисвали ваксини, а трети и четвърти го изкарват на крак.
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 21, 2021, 18:00
Проблема е решен: Гого си работи от къщи, ники му плаща 30 кинта и оутсорсва работата към Гого от Варна във Видин. Това си е онлайн работа, освен ако не искате да се видите по за ракия/бира.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 21, 2021, 14:46
FreeDOS във виртуалка също върши работа.
Този В11, като гледам с тези ТПМ, сигурно няма да запали и във виртуалка.
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 20, 2021, 16:58
Те китайците и 2019 рапортуваха, че няма болни - техните болни са най-здравите в света.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 20, 2021, 15:28
Като им няма нищо на тези "ваксини", защо удрят в сърцето, вените, мозъка..., за патката е рано да се каже, щото ще се разбере след десетилетие.
Ваксина е когато ти вкарат омаломощен вирус, изработваш антитела и като срешнеш истинския го отблъскваш - не това виждам обаче при тези ваксини.
На всичкото отгоре защитата отслабва за няколко месеца без дори вируса да е мутирал значително- това значи, че ваксинирания генерира некачестени антитела и процеса е затихващ или най-вероятно нещо изкуствено кара да ги генерира, а не вируса. След като лъжата лъсне, вируса напада пак. Аз никога и противогрипни ваксини не съм си слагал и не съм умрял още.
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Шъ съ оправим! /или Как ще ги стигнем… китайците?/ -: Oct 20, 2021, 15:10
Хайде да видим колко дълго могат да устискат комунетата да продават стоки на цена под себестойността им. Този филм сме го гледали вече.
Социализъм с китайски особености и този път ще е друго - сори ама много ще боли.
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 20, 2021, 03:36
Народа масово си вЕрва на правителството и като им кажат ваксинирайте се, всички чинно се нареждат на опашка. Ама трябва още веднъж - няма проблем.
Има разбира се и хора дето не вярват и не се ваксинират. Вчера имаше протести пред кметството, че им се отнемат правата със задължителната ваксинация.
Трудно е да се каже колко са ваксинираните, щото всички лъжат.
Трябваше в болниците и в гробищата да са само неваксинирани, ама не е такъв случая.
Има окръжно, че неваксинираните депутати да си стоят в къщи - зачи и от тях има.
Имаше някакво напрежение и при полицаите, лекарите, учителите, градския транспорт - навсякъде има неваксинирани.
Има хора които са против ваксините, не щото им дреме за ваксинацията, а защото е против тяхната воля. Тук хората са много чувствителни на тема свобода (за разлика от БГ) и си търсят правата. Управляващи и опозиция също се джанкат, макар да отчитат върхове във ваксинацията, явно много хора не искат.
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 19, 2021, 23:06
Толкова са добри в иновациите китайците, че ако не откраднат, нищо не могат да направят.
Десктоп Микропроцесори - още Пентиум не могат да докарат, камо ли да измислят своя архитектура.
Сървърни процесори - още не се наблюдават.
Крайно време да нападнат тайван, та да си оправят чиповете и банковата система.
Че западняците не им продават оборудването за правене на чипове - ама то не е халва да се копира.
Мобилни процесори - използват наготово АРМ и РИСК, щото много мъка на чертожната дъска.
Операционни системи -пълно с отворен код и пак нищо (пиратстват Уиндоус и Андроид)
Крадоха руски самолети, сега почнаха да крадат от американците (Ф35) - J-30 хехе, 5 поколение ама някой друг път.
ИИ - добре, че окрадоха на Тесла софтуера - иначе ще има автопилот, ама в някой друг живот и пак софтуера им е назад (щото е копие)
Биотехнологии - хвалят се, ама нищо не са показали - сал един Ковид, ама може и той да се окаже краден от Америка. В едно видео гледах правеха яйца и грозде от пласмас (бахти и технологията) - все едно че Син Дзин Пин, ще вземе да яде от него, тестващите плюеха като го опитаха.
Ракети - AMRAAM, SideWinder - всичко окрадено и прекопирано, дронове (копия ама в мащаб, за повече нема).
Сега мъчат ма Мъск ракетите и канадската космическа ръка.


11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Oct 19, 2021, 19:43
Ще настане паника точно както, когато полицията не даваха да сядате на пейките в парка в началото на 2020.
И накрая никой няма да проверява за нищо.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Шъ съ оправим! /или Как ще ги стигнем… китайците?/ -: Oct 19, 2021, 15:12
Пак ли изостанаха, ех тези американци да ги ожалиш. То все едно в Банкя няма овце дето и ви управляват, а в Родопите живеят ракетните инженери. Добре, че сте софиянчетата да оправите държавата.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Шъ съ оправим! -: Oct 18, 2021, 17:56
Доскоро пишеше, че китайците закъсали и за празни контейнери. Щото като ги изпразнели, нямало какво да закарат обрано за Китай, а никой не ще да плаща за курсове с празни контейнери обратно. Така имало пълни пристанища с празни контейнери, ама не в Китай.
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Започна се... -: Oct 13, 2021, 18:23
China's social credit system expands that idea to all aspects of life, judging citizens' behaviour and trustworthiness. Caught jaywalking, don't pay a court bill, play your music too loud on the train — you could lose certain rights, such as booking a flight or train ticket.
One regulation specifically addresses stealing electricity. Of course, you'll have to get caught first or be reported by someone else. While facial recognition is infamously used to spot jaywalkers, in some cities it's not so automated.
Не си изпълняваш партийните поръчения или си обществено порицан - ти вземат точки.
Сега се смеем, ама тогава не беше хич смешно. Освен ник123 да ни заобяснява, че нямало такива работи у нас, щото той не бил роден тогава или дядо му бил от правоимащите (щом не бил чакал за кола и апартамент). Ако не бе паднал соц-а и наще юнаци щяха да сменят пишещите машини с компютри и фейс рекогнишън към досиетата.
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Започна се... -: Oct 13, 2021, 16:40
Комбинация от досие на ДС и кредитен рейтинг. За всяко нещо ти се дават или отнемат точки - партията зорко те наблюдава (в името на народа). Паднеш ли под прага - гърмиш - отиваш в черния списък. На всички "играчи" се раздават начални точки. Когато пре+беш другарче, лижеш партиен заднид- качваш рейтинга, ако дължиш пари или плюеш партията отнемат точки. Отиваш на държавния сайт и си/ти правиш справка за точките в реално време по ЕГН. Нашите досиета в дигитален вид.
Страници: [1] 2 3 ... 162