Покажи Публикации - go_fire
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 588
6751  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: СКАЙП - имотикони на български? -: Jun 23, 2013, 22:56
Едва ли има много линуксари ползващи ctrl+c/v. До тук си е признал само Шошо, което поне според мен е по-срамно от това да си признае нестандартна, сексуална ориентация, каквато в последствие оказа се нямал.
6752  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 23, 2013, 20:36
Успех! Значи не съм  разбрал, какво казваш. Жалко  ще си остана без отговор по въпроса, но  пък ще има ново българче,     което  е добре.
6753  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 23, 2013, 18:49
Ами това не звучи като голям проблем,  при положение, че не говорим език от  латинската група. В нашият език има ясно разграничение. Но пък и доста голям процент от обратните са педофили, тъй че дори в тези езици грешката не е голяма. Разбира се има си и „нормални“ обратни, които си падат по пълнолетни, а има и с нормална ориентация, които също са педофили.
6754  Нетехнически теми / Предложения за български проект / Re: Алтернативно електрическо захранване в нашия дом/офис/вила -: Jun 23, 2013, 18:27
Е  ако ще ставаш растафарианец неизбежно изискване е да спреш да си миеш косата.
6755  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 23, 2013, 18:21
Някой поясни моля, аз не съм полиглот или езиковед и не разбирам подсказката ти.
6756  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Линк за Linux Debian 6.0 (без графична среда) -: Jun 23, 2013, 18:20
Прав си. Дори са предвиждали смъртта  и на пресата, пък тя днес е по-жива от всякога. И хубавото   е наистина, че образно казано: за всеки влак си има пътници.
6757  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: дали моят глас се брои и има ли смисъл да гласувам?!??!? -: Jun 23, 2013, 18:17
Гейт а Ве тия дето протестират в момента твърдят, че са интелигентни. Демек били по-умната част от обществото. Разбира се аз поставям под съмнение това определение, защото имам  дълбоко убеждение във вкоренената тъпотия на българина, която смятам за неизличима. От друга страна има два факта:

1. Тези протестиращи са успели хора с по-висок стандарт от моя личен. Аз нямам право да ги съдя, бивайки далеч по-долу в обществената йерархия от тях;

2. Психолозите твърдят, че човек търси и вижда у другите, това което е той самият. Сиреч, ако аз съм доказано прост, то това не означава, че интелигенция  не съществува, а само, че самозалъгвайки се откривам у  другите, подсъзнателно търсено качество.
6758  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 23, 2013, 18:05
Мисля, че трябва да приключим тази тема, като се разбра открито, че сред нас има педераст. Докато нямаше, беше лесно. Никой не беше обиден и свободно можехме да си философстваме. Сега  е по-редно да  престанем.  Все   пак се водим някаква общност.

Обаче един  въпрос ме измъчва. Защо обратните се обиждат да им кажат, че са обратни, което по-горе беше илюстрирано нагледно, че е точно така.  Обаче не се обиждат да им казват, че са гейове, което е една напълно измислена и не значеща нищо дума.

На мен например, ако ми кажат, че съм  албанец, което все пак е значеща дума, много бих се обидил. Нямам нищо против албанците, но просто не съм такъв и това изказване би ме засегнало.
6759  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: дали моят глас се брои и има ли смисъл да гласувам?!??!? -: Jun 22, 2013, 16:45
С уговорката, че не давам мнение по тревицата. Перпетуум мобиле съществува и е на всякъде около нас. Викат му  вселена.
6760  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 22, 2013, 07:35
Исляма  е войнстваща религия и никак не е странно да потиска  другите, където се появи. Все пак последното  българите или поне дедите ни, го знаем от първо лице, единствено число.

От друга страна голямата мечта на всеки християнин е да умре мъченически и да се пожертва за вярата, колкото по-болезнено, толкова по-добре. Нищо неестествено не се разиграва. Единствено изпитание за вярата, което си тече от хилядолетия.

Аз доста под съмнение бих гледал всяко разпространявано от US Army твърдение. Те все  пак са войска, работата им е да водят война, а осведомителната такава е била винаги една много важна част от нея и крайният успех.
6761  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: дали моят глас се брои и има ли смисъл да гласувам?!??!? -: Jun 22, 2013, 07:28
Нетер, ако въображението ти работи чак толкова, че да си представиш, че си на Андромеда, няма да си особено жив. Ще  ти липсва нещо  дето му казват въздух ;)

Естествено можеш да си представиш да живееш и без   въздух   ;)

Едмън а Ве този виц ми трябваха няколко минути да го осмисля. Въпроса беше, че свързвам думата мила с човешкото качество (демек грижовна, внимателна, добричка). А ти имаш предвид санитарно-хигиенното действие по  отстраняване на микроби и мръсотия с вода и почистващ препарат.

Може би, ако някой ми беше разказал вица, щях по интонация  ли какво ли да се усетя, че става    въпрос за  миене, а не милост и да ми е смешно, а не сума време да гледам на стерео и да се опитвам да измисля, кой, защо блести.

А  най-вероятно е просто да съм тъп и да сгрявам по-бавно от български реотан.
6762  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 22, 2013, 07:10
Е не, това е конспирация. Никой не може да те направи педераст,  ако сам не го    желаеш. Това е все едно да направиш някоя жена курва. Няма как да стане, ако тя сама   не го  пожелае.

Снощи  гледам, гледам онзи отговор за  съда и се  чудя, как аджеба съда може да определи, че   преди стотици хиляди години имало  хора не само, а и космонавти.

А то било за тази тема. Значи, че нещо е отредено от съд не го прави цивилизовано решение, нищо, че  са владели половината свят.

Че  са го  осъдили за педерастия, то е ясно. Нещо, което не е записано в процеса е, как се е стигнало до дело. Как са го разбрали, че е педераст? Ако  е правил някакви оргии с други педерасти  или се е закачал със студенти педерасти, то това лесно е могло да стигне до ушите на властите и да започнат производство.

Каквото и да е правил, нищо не оправдава властите. 
6763  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: СКАЙП - имотикони на български? -: Jun 21, 2013, 19:32
bb ако беше някой  друг,  щях да отговоря:

Код:
echo "setxkbmap -model pc105 -layout us,bg -variant  ,phonetic -option grp:ctrl_shift_toggle,grp:rwin_switch,grp_led:scroll,terminate:ctrl_alt_bksp" >> /etc/X11/xinit/xinitrc/ [code]

 :D :D :D
6764  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: дали моят глас се брои и има ли смисъл да гласувам?!??!? -: Jun 21, 2013, 19:27
Ча'й  се'а  как така? Преди толкова хора не е имало хора, камо ли совалки.
6765  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: „София прайд” 2013 отменен -: Jun 21, 2013, 18:53
Преди няколко месеца се разминах с една педеруга  по пътя. Оня ме изгледа бая хищно. Хич не се почуствах добре, идваше ми да му набия кофата. Естествено не го сторих.

Педерастията е психическо заболяване, но поради масовостта му през двадесети век, СЗО решава да го извади от списъка. Пък и е доказано нелечимо и е за цял живот.

Историята на Тюринг беше така живописно описана от Гейта в онази стара тема, че едва ли не я помня мотамо. Това не може да бъде наречено нормално и цивилизовано в никакъв случай. И животинско не е.

Обаче ние не знаем наистина Тюринг дали не се е занимавал с някакви извращения и с това да е предизвикал това поведение. При всички  положения нищо не може да оправдае действията на английските власти.
Страници: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 588