Автор Тема: Дъртия във Велвет  (Прочетена 999 пъти)

empty

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 893
  • Distribution: Gentoo
  • Window Manager: KDE
  • Alien Invader
    • Профил
    • WWW
Дъртия във Велвет
« -: Oct 18, 2006, 03:34 »
Това не е мой опит а на kam_tod от http://bmwpower-bg.net форумите.
Докато го прочетох направо припаднах от смях и реших да го постна и тук и пингвините да се посмеят:

Това се случи преди доста време, но поуките остават за цял живот, или както е казал водолазът "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" като видял бялата акула...

Сбирка по случй рожден ден. Събираме се 5-6 човека отговорни другари да ходим на мястото на сбирката в Студентски град. Естествено, всеки предвидливо е оставил колата, ключовете и документите вкъщи, защото всеки има много ясна представа на кого отиваме на РД и какво ще се случи там. Но не било писано да е така...

След обичайното технологично време, свързано с изпиването на първите чашки и задължителните куртоазни въпроси към по-малко познатите участници в сбоджата (Пернишки лаф), настъпва същинската или т.нар. "веселата" част - всички вече са мртви, кой повече кой по-малко, всеки говори, без да слуша събеседника си, но явно това не пречи на никой от участниците. След преминаването вече във трета фаза, където някои вече "много са се напили", а на други "им няма нищо!", нашата група от отговорни другари решава, че й "няма нищо!" и й "става тъпо", след което отнякъде се появява осенение свише, материализирано по следния начин "Айде да ходим у 'Велвет'!". Предложението е посрещнато сериозно, прието е без възражения и с единодушие, след което е изпълнено съвсем дискретно и експедитивно, с помощта на две таксита.

Действеито вече се пренася 'у Велвет". Всеки си поръчва някакви напитки и се настанява удобно, да плакне очите. В групата, обаче, присъства един застаряващ индивид, '68 набор, със силно екстравагантни разбирания за света и вечно младежки дух, по прякор "Дъртия", ясно е защо.

Никой не се учудва на декларацията на Дъртия, че няма пари и на "взискването" му да бъде почерпен със същите хлдни напитки, които цибрят останалите. Това е редовна ситуация. Всички знаят, че ще последват поединични изнудвания от негова страна, придружени с мазни физиономии, ретроспективни анализи на приятелските му взаимоотношения със "жертвата", изпълнени с паузи от гръмогласен, естествено непринуден, просташки смях.

Поради изброените причини, а също и от факта, че "нищо ни няма!", всички единодушно решаваме, че Дъртия трябва да си заслужи напитките по някакъв начин, и то не само тези в момента, а и многобройните други, с които ни е "щавил" през годините. Всеки се сеща и за многобройните невъзвръщаеми кредити, отпускани на Дъртия, но отдавна заведени по сметка "Несъбираеми вземания". След кратко съвещание уведомяваме Дъртия, че може да пие на корем, каквито напитки си поиска при условие, че излезне на дансинга при каките. Отправеното предложение е прието от реципиента без никакво колебание, но се отправя насрещна оферта за авансово плащане - 100 гр. Финландия или както той се изрази "Да подгрее двигатело!".

Тук идва тази част, за която се отнася встъпителния цитат на тази история, а именно:

След като "подгря двигатело", Дъртия, който е висок към 1.65 см. и притежава физически данни на средностатистичен австралийски бушмен, бавно и с достойнство се отправи към дансинга и с леки и финтиращи подскоци се възкачи върху него. Застина за миг, обръщайки се към нашата маса, за да види реакциите, след което се разкълчоти с движения, характерни за дискотеките от 80-те години, ама какво да го правиш, като се има предвид възрастта му...

В следващия момент, какито, които до момента отегчено се вият и сучат около пилоните, наобикалят дъртия като хрътки, усетили миризмата на заека. И както е казал поетът, "Една го, друга му, трета му го...", абе с две думи взеха да го събличат, което посъживи и зареди полузаспалата публика с радостен трепет за разнообразие и отвсякъде започнаха да се чуват подсвирквания, радостни въсгласи и дори аплодисменти.

Една от по-опитните каки реши да прояви творчество и с някакъв ефирен шал обви врата на Дъртия, който вече беше останал без риза, обувки и чорапи, само по едни панталонки, в стил даже не три-четвърти, а седем-осми. Никой не разбра точно как Дъртия възприе този еротичен акт със шала, но това което направи беше да запълзи на четири крака след каката, изплезил език и душейки останалите разголени чародейки на дансинга където свари и до където може да си надигне носа, а те с весело кикотене подскачаха, един вид изненадани. Но Дъртия не спря дотам. Следващото нещо, което взриви публиката беше, че както си вървеше на четири крака, Дъртия дотолкова се беше вживял в посвоему еротичния си "танц", та като стигнеше до някой от пилоните се дръпваше към него и повдигаше единия си крак, досъщ като четирикраките ни любимци, като точно това негово действие се отличаваше с бляскав професионализъм. Народа ревеше от възторг, а отнякъде се появи глас на DJ, който съобщи, че "това можете да го видите само във Велвет", което си беше чиста реклама на гърба на Дъртия.

В следващия момент една от каките се наведе (според мен целенасочено не приклекна, а се наведе, но това е друга тема), за да погали 'кученцето' по главичката, но беше изненадана, защото 'кученцето' се изправи на задни крака, облиза я най-безцеремонно по бюста и застана така със светнал поглед и изплезен език. В този момент като по команда налетяха и другите чаровници, дърпайки панталоните на Дъртия надолу и показвайки явното си несъгласие от неравностойното положение, в което се намираха те - както ги е майка родила, а Дъртия с панталон! Ситуацията беше безнадеждна за Дъртия, понеже една му разкопча, ципа, друга му откопча копчето, а трета му свали панталона, но това не го обезпокои нито за момент, а напротив - всички изпитвахме смътното подозрение, че му е приятно.

В същия момент, аз чинно си надигах чашата с водката и тъкмо се канех да отпия една глъдка от тази амброзия, когато под панталона на Дъртия лъснаха едни разхлабени, бая пожълтели слипове, с твърде широки отвори както за краката му, така и за цепката отпред. Застинах с чашата, допряна на устните ми, скован от ужас и погнуса. Но това не беше нищо в сравнение със шока, който изпитах, след като Дъртия обади "мега данс" и с едно преластяващо девойките движения разлюля задните си части, с цел тотално да им вземе акъла. Обръщайки гърба си към нашата маса, той предостави на нашето внимание три дупки отзад на слиповете, разположени на произволно разстояние една от друга, все едно че бяха направени от ловна пушка, заредена със съчми за дребен пернат дивеч.

Колкото и да исках, не можах да се въздържа и прихнах в чашата, като естествено от създадената турбуленция в нея, си измих очите с водка Финландия, но такава май беше и ситуацията с повечето от присъстващите. Ревът в заведението беше невъобразим и заглушаваше музиката, която иначе беше доста силна. Каките се превиваха от смах без свян и се държаха за стомасите, абсолютно непрофесионално поведение! Всичко това обаче не попречи на Дъртия, испаднал в екстаз, да се почепи още поне пет минути, да показва атрибути по доста артистичен начин и да извлече максималното от ситуацията. Виковете 'Бис!" не спираха, тълпата беше пощуряла, имах чувството че сме в някой от кръговете на Ада.

И в следващия момент си помислих с тъга: "Що не го почерпихме човека, ми ни требва условия да му поставяме! Ех."

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Оригинала: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=40318
Активен

Powered by 220 Volts.

divak

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 830
    • Профил
Дъртия във Велвет
« Отговор #1 -: Oct 19, 2006, 00:44 »
Цитат
както е казал водолазът "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" като видял бялата акула...


Само да отбележа ( за протокола ), водолазът всъщност е казал :
- Боже, колко мъка има под водата ....
  '<img'>

Има разлика  '<img'>  '<img'> .



Активен